Jump to content

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Lelqtian каза:

За да не и сварим житото и да спрат кранчето с фестовете за суждук, рубена чорба и куртмача ... 

На тоз фест най ще й отива да тракторее - дъртата скумрия 🤣

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Гюр още не е отразила новите песни. Явно не знае, че са излезли и чака да мине полунощ.

Ще си помисли, че за една секунда са навъртели гледания 🤣🤣🤣

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Няколкостотин.

И ще се нахъса да избълва още няколко тв версии да повтори и затвърди успеха и хитовата линия!

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , boy_07 каза:

Ако аз съм Глория и имах възможност да имам общ концерт с Драгана, Цеца няма да им свалям звезди, за да си пием кафето в задния двор, ами вадя десет незаписани песни дето няма как да няма след 30 годишна кариера, предлагам, предлагам докато харесат нещо. Записваме пускаме и после тая песен ще я храни 10 години. А какво правим... пеем си по-суджук курбан събори и се чувстваме "кралици".

Мен ме е страх, щом такива безлични и неразличими песни реализира, преставям си нереализираните колко по-зле са (ако изобщо е възможно). 

Сподели в други сайтове

А от позицията на каква Глория ще им вади 10 песни и ще ги заставя да запишат дует с нея. Една Драгана не може сама да направи концерт в БГ ли?

Не виждам да е сваляла звезди, тя й фенка, Драгана пее от 84-та, т.е. е с 10 години по-дълга кариера в 6 държави, 24 милиона души + България и Румъния. Абсолютно нормално да има фенка в лицето на Глория - отиде на 2 коледни програми, гостува в ДМ сат и толкова. Нарича се уважение.

Да си обърне внимание на собствената кариера и творчество, достатъчно дуети направи в последните години.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Мен ме е страх, щом такива безлични и неразличими песни реализира, преставям си нереализираните колко по-зле са (ако изобщо е възможно). 

Каквато е аутистка, като нищо нереализираните ще да са по-интересни от реализираните. 

Сподели в други сайтове

Някой може ли да бъде така добър и да обясни разликата между миналогодишните и концерти и вчерашния - “Избирам любовта”?

Същите песни, същата мултимедия, сходни тоалети, пеене върху плейбек, Дани Милев свирят върху оригиналните синбеци, фолклорна китка, Симона Загорова, пее английски песни.

Къде е концепцията и различно представените песни и спектакъл като цяло? Ами като ще е за любовта, забий си всички силни балади с бенда и акустично. Изненада ме единствено новата балада, изпълнена с бенда в самото начало. После към края пак я е пяла на плебек. Благодаря.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, GSA каза:

Някой може ли да бъде така добър и да обясни разликата между миналогодишните и концерти и вчерашния - “Избирам любовта”?

Същите песни, същата мултимедия, сходни тоалети, пеене върху плейбек, Дани Милев свирят върху оригиналните синбеци, фолклорна китка, Симона Загорова, пее английски песни.

Къде е концепцията и различно представените песни и спектакъл като цяло? Ами като ще е за любовта, забий си всички силни балади с бенда и акустично. Изненада ме единствено новата балада, изпълнена с бенда в самото начало. После към края пак я е пяла на плебек. Благодаря.

Гюр и концепция! Дано поне е сменила пайетена рокля с шлейф до земята този път. ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Гюр и концепция! Дано поне е сменила пайетена рокля с шлейф до земята този път. ❤️ 

Концепцията на Гюр е да бъде аутист.

Сподели в други сайтове

Сигурно различното е, че е вкарала Христо Гърбов в концерта. Той е от най-слабите комедийни актьори у нас от неговото поколение, ма нищо, това не е от значение, там е за цвят.

Роклите й са яки тоя път.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , GSA каза:

Концерта е успешен, но е доста зле. Концепция нулева, не може да си представя тая жена песните и това е. Една Преслава и Софа направиха сензация от нейна песен забравена от Бога. Да се учи, макар че щом за 30 години не се е научила.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Концерта е успешен, но е доста зле. Концепция нулева, не може да си представя тая жена песните и това е. Една Преслава и Софа направиха сензация от нейна песен забравена от Бога. Да се учи, макар че щом за 30 години не се е научила.

Коя песен?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, pacho каза:

Песента беше "Най-щастливата жена". Тя си я пее, ама май не й е купила правата и свали видеото от канала.

Къде са я пели Софа и Преса?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DarkChild каза:

Къде са я пели Софа и Преса?

На маса. :D

WWW.FACEBOOK.COM

Preslava #preslava #sofimarinova #Live #Преслва #Софимаринова

Сподели в други сайтове

Пак ли ще жалим Глория, която за поредна година си прави някакви концерти и турнета, пуска си нови песни и клипове постоянни и  след толкова години все още е актуална.. 😀 Тя си живее по-добре отвсякога...  Реално е голяма късметлийка.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Пак ли ще жалим Глория, която за поредна година си прави някакви концерти и турнета, пуска си нови песни и клипове постоянни и  след толкова години все още е актуална.. 😀 Тя си живее по-добре отвсякога...  Реално е голяма късметлийка.

:roll1:

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

..и се смее човека който знае всяка нейна стъпка..😂

когато нямаме "аса в ръкава" започваме с личните нападки. Не се интересувам от твоето мнение за мен, нито на някой друг от форума. Не сте ми на нивото!

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

когато нямаме "аса в ръкава" започваме с личните нападки. Не се интересувам от твоето мнение за мен, нито на някой друг от форума. Не сте ми на нивото!

Ти наистина си един от хората който знае всичко за нея, включително автори на песни, периоди. Ако има награда за най-голям фен на Глория със сигурност си в топ 5! И не, не се шегувам. ;) 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Jake каза:

През 90-те едва ли е имало по-здраво бачкаща певица в България. Сега си бере плодовете 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Karma93 каза:

През 90-те едва ли е имало по-здраво бачкаща певица в България. Сега си бере плодовете 

Честно казано благородно ѝ завиждам....цялото ѝ семейство са живи и здрави, има внучка дори, баба ѝ живя до скоро.  Има златни хитове, фенове, прави концерти и ги продава,  изглежда толкова добре на тези години....Е"аси щастливия живот... 

Понеже се спомена Драгана М.  - ами те са почти наборки, а Драгана нито глас има вече, визия на дебела и стара леля...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...