Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Планета Топ 20 - Октомври

1. Фики - Пате

2. Галин - #MeGusta

3. Денис ft. Adnan Beats & Game Over - Moroko

4. Галена и Фики - Изневериш ли ми

5. Джулия ft. Галена - Поздрав за жена ти

6. Анелия - С тебе ми е най

7. Джена и Преслава - Тук жена му пази

8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея

9. Галена - #TheBo$$

10. Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат

11. Яница - Изкушение

12. Емануела - Без чувства

13. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли

14. Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс - Температура

15. Емануела и Константин - Още те обичам

16. Теди Александрова - Корабът-майка

17. Мария - Всички забранено

18. Джена - Коя

19. Анелия - Дай ми още

20. Преслава - Пада звезда

Галя най-после обясни как работи класацията: "Напомням ви, че класацията - Планета Топ 20 е изготвена благодарение на зрителския интерес към видео продукцията на Планета в YouTube - PlanetaOfficial "

има 50 души на кръст

Това не е в САЩ ма Фикленоо! Кьорава ли си

Първо прочетох заглавието на Джена - "Да ти бях корАна" :roll1: (изобщо нямаше да се учудя, ако е така) :1000 (19): :1000 (29):

Първо прочетох заглавието на Джена - "Да ти бях корАна" :roll1: (изобщо нямаше да се учудя, ако е така) :1000 (19): :1000 (29):

Не си забавен.

Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш.

Не си забавен.

Стопроцента е по-голяма българка от теб и стопроцента чества доста празници, които ти омаловажаваш.

Чества тя .. Рамазан Байрам в джамията в Разград ;)

Чества тя .. Рамазан Байрам в джамията в Разград ;)

Не, тя живее в околията на София от доста години вече. Така, че не говори глупости.

Не си забавен.

:roll1:

Lol, успокой се.. какво толкова е казал, нито е изразил позиция за или против мюсюлманите, нито е казал нещо различно от саркастичен коментар. Май някой е наранен от слаба песен на Джини, защото ако това го беше изпяла друга изпълнителка, щеше да я оплюеш.

Аз лично съм разочарован, очаквах силен проект!

Не си забавен.

Нападаме ли на лична основа заради чалгарки, модераторе? Между другото, "сто" и "процента" са 2 отделни думи.

:roll1:

Lol, успокой се.. какво толкова е казал, нито е изразил позиция за или против мюсюлманите, нито е казал нещо различно от саркастичен коментар. Май някой е наранен от слаба песен на Джини, защото ако това го беше изпяла друга изпълнителка, щеше да я оплюеш.

Аз лично съм разочарован, очаквах силен проект!

От доста време насам не съм писал коментари, за да оплювам някого . Май и Наркоманката похвалих за копито на "Само мой" на Емилия.

Аз съм много доволен от песента и за споредмен хич не е слаба.

Тихичко.

От доста време насам не съм писал коментари, за да оплювам някого . Май и Наркоманката похвалих за копито на "Само мой" на Емилия.

Аз съм много доволен от песента и за споредмен хич не е слаба.

Тихичко.

Не си писал коментари, а си похвалил Наркоманката? Къде, на лично съобщение ли?

Тихичко, ама когато реша :Vishenka_05:

И Камелия, и Галена имат глас, стига сте дрънкали глупости.

Имат глас да говорят. За пеене е друга тема :1000 (29):

Кой позволява в църквата такива прояви? :mf_surrender:

Джена мюсюлманка ли е?

Ако ѝ изнася - да.

Не, тя живее в околията на София от доста години вече. Така, че не говори глупости.

Нямат ли апартамент в Несебър при магазина(Малкия жанет). Управителката ни каза, че видяла Джена в отсрещния блок, а и всеки ден идваше да яде Краставици със сирене и Лавракс черен ориз. Веднъж яде леща с кюфтета и форума я побъркаха от базик

Нямат ли апартамент в Несебър при магазина(Малкия жанет). Управителката ни каза, че видяла Джена в отсрещния блок, а и всеки ден идваше да яде Краставици със сирене и Лавракс черен ориз. Веднъж яде леща с кюфтета и форума я побъркаха от базик

Не знам за Несебър.

има 50 души на кръст

50 души има само до сцената, а ти ако имаш нужда от нов диоптър, да ти запишем час за очния?

Кой позволява в църквата такива прояви? :mf_surrender:

Ти сириозно ли, няква зала към църквата е, не в самия храм. Или и ти като джена в православна църква не си влизал ....

Не знам за Несебър.

Имат, че съм слуша, че лятото живеят там, а и кума им Влади е от Равда и съм слушал, че в предишни години Наско не излизал от заведението. Даже преди Джена е ходил с дъщерята на готвача ни

Ти сириозно ли, няква зала към църквата е, не в самия храм. Или и ти като джена в православна църква не си влизал ....

Знам много добре какво е. Американските църкви имат зали за концерти и прояви в същата сграда. Но някакси не мисля, че са предназначени за Дразни ме, бе, дразни ме! Секса ти го спирам!

Малина беше първата бездарница, която опита да си прикрие липсата на гласови данни с мятане за задник, бюст и ефектни клипове. Следващата май беше Андреа. А и Малина първа се лепна за Азис, нещо, което впоследствие и Андреа направи. Не виждам да са дружки към днешна дата, но пък ние знаем, че Василка си е лицемерна и е само със силните на деня.

Като за бездарница, и впредвид напредналата си възраст, Малинажа има бая големи тупалки през годините, и като се сети да пусне нещо, продължава да звучи добре. Да не говорим, че е една от малкото която има сценично поведение - мята гюбеци, имаше балет, изобщо беше наясно че не е достъчно просто да се изтъпаниш на сцената и просто да пееш.

Знам много добре какво е. Американските църкви имат зали за концерти и прояви в същата сграда. Но някакси не мисля, че са предназначени за Дразни ме, бе, дразни ме! Секса ти го спирам!

Същата сграда не означава, че в едно и също помещение пеят и попа, и Камелия. Иначе като гледам, в тая зала конкретко, която може свободно всеки да вземе под наем с/у съответната сума, щото такова и е преназначението, са звучали на 100% и далеч по-скандални неща от Дразни ме бе дразни ме.

Ако държиш да правим по-нататъшен разбор на текста на Камито, спирането на секса е точно в тон с вървящите коледни пости, така че не виждам проблем да я включат и в литургията.

Същата сграда не означава, че в едно и също помещение пеят и попа, и Камелия. Иначе като гледам, в тая зала конкретко, която може свободно всеки да вземе под наем с/у съответната сума, щото такова и е преназначението, са звучали на 100% и далеч по-скандални неща от Дразни ме бе дразни ме.

Много ясно. Това говори зле за самата църква. Но за пари са готови на всичко.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...