Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Аз се обичам с всички фенове на Галена, както и с тези на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И аз не разбирам какво общо имат Галена и Ивана..!? Едната се изкачи на върха на 34 години, другата на 24-5. Ивана е от съвсем друга ера на попфолка, когато се правеше коренно различна музика и бизнесът работеше по други правила. Ивана я харесваха от 3 до 103 годишни, таргетът на Галена са основни млади хора. Няма база за сравнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И аз не разбирам какво общо имат Галена и Ивана..!? Едната се изкачи на върха на 34 години, другата на 24-5. Ивана е от съвсем друга ера на попфолка, когато се правеше коренно различна музика и бизнесът работеше по други правила. Ивана я харесваха от 3 до 103 годишни, таргетът на Галена са основни млади хора. Няма база за сравнение. Не знаех, че творчеството на Ивана е било насочено към мумифицирания таргет от населението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 "Моро Му" - песен, посветена на семейството. :1000 (10): Въпреки че заглавието явно се превежда "бебчо, бебето ми", това обръщение в текста пак е използвано към лирическия герой - любимия, а не към сина й. Просто заглавието е игра на думи, а не, че наистина пее на бебето си. Единствената песен на Галя с по-различно послание за която се сещам в момента, е "Истински щастлива" - но какво е една песен срещу бройката на Ивана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 "Моро Му" - песен, посветена на семейството. :1000 (10): Въпреки че заглавието явно се превежда "бебчо, бебето ми", това обръщение в текста пак е използвано към лирическия герой - любимия, а не към сина й. Просто заглавието е игра на думи, а не, че наистина пее на бебето си. Единствената песен на Галя с по-различно послание за която се сещам в момента, е "Истински щастлива" - но какво е една песен срещу бройката на Ивана? А тази? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 А тази? Абе, престани, бе! Да изпее песни като "Отче мой", "Празник е, а ми се плаче", "Ако можех" и онези които бяха изброени по-рано, тогава я бутай в категорията със социални песни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Абе, престани, бе! Да изпее песни като "Отче мой", "Празник е, а ми се плаче", "Ако можех" и онези които бяха изброени по-рано, тогава я бутай в категорията със социални песни. Тези дори и не съм ги чувал. И ти казах на "бе" да говориш на себеподобните си! Ясно е - Ивана е "стрихнин"-а на този жанр! Радвам се, че се разкара и вече никой не я слуша, помни или има за жива. Отрепка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Тези дори и не съм ги чувал. И ти казах на "бе" да говориш на себеподобните си! Ясно е - Ивана е "стрихнин"-а на този жанр! Радвам се, че се разкара и вече никой не я слуша, помни или има за жива. Отрепка! На жена с толкова дълбоки песни , с такъв репертоар, с толкова награди и толкова обич от публиката си , е непристойно да кажеш отрепка .. Повярвай ми , има хора , които я слушат още и още .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Тези дори и не съм ги чувал. И ти казах на "бе" да говориш на себеподобните си! Ясно е - Ивана е "стрихнин"-а на този жанр! Радвам се, че се разкара и вече никой не я слуша, помни или има за жива. Отрепка! Ами чуй ги, няма да загубиш А последната дума даже няма да я коментирам. Трябва да получиш бан. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 На жена с толкова дълбоки песни , с такъв репертоар, с толкова награди и толкова обич от публиката си , е непристойно да кажеш отрепка .. Повярвай ми , има хора , които я слушат още и още .. Дълбоко и прочувстено, прозсълзих се! Както уточнихме Ивана няма никаква заслуга за "репертоара" си и дискографията си, всичко е уреденои избрано от Пайнер. А за наградите самата Дева Ивана казва, че нямали значение. Обич от публиката на последните концертни изяви аз лично не виждам. По-скоро досада от 20 минутните й вариетета на концерти, объркала е публичният дом с НДК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Тези дори и не съм ги чувал. И ти казах на "бе" да говориш на себеподобните си! Ясно е - Ивана е "стрихнин"-а на този жанр! Радвам се, че се разкара и вече никой не я слуша, помни или има за жива. Отрепка! Прочете една нова дума в чата и бързаш да я използваш. Спорът е излишен, на всеки с по-обективно мнение му е ясно коя е по-голямата от двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ами чуй ги, няма да загубиш А последната дума даже няма да я коментирам. Трябва да получиш бан. А ти перманентно изгонване за пумията по Галена и Глория. Чуй този шедьовър, дори Господ е на крака пред такъв текст, такава емоция, експресия и креативност! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Прочете една нова дума в чата и бързаш да я използваш. Спорът е излишен, на всеки с по-обективно мнение му е ясно коя е по-голямата от двете. Да, Галена. Важно е да обогатявам репертоара си с нови думи. Поздрав с тази качествена, новаторска и мегахитова песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ти си единственият , който прави гледания на клиповете на Ивана Благодарим ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ти си единственият , който прави гледания на клиповете на Ивана Благодарим ти Единствен и неповторим - винаги. Аз съм богатството на този форум! Чакаме ли лятната тупалка на Емилия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Единствен и неповторим - винаги. Аз съм богатството на този форум! Чакаме ли лятната тупалка на Емилия? Налиии я чухмеее... Напуснииии , напуснииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Налиии я чухмеее... Напуснииии , напуснииии Тя има няколко готови. Само да вметна, че Емилия е много по-добра певица от онова чучело Ивана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Тя има няколко готови. Само да вметна, че Емилия е много по-добра певица от онова чучело Ивана! ИВАНА Е НАЙ-ДОБРАТА !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 ИВАНА Е НАЙ-ДОБРАТА !!! Така ще коментирам: Така не съм се смяУа....парЦуала на кварТуала.... В това момиче има много потенциал, виждам я като новата икона на Хит мюзик заедно с Лорена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Така ще коментирам: Така не съм се смяУа....парЦуала на кварТуала.... В това момиче има много потенциал, виждам я като новата икона на Хит мюзик заедно с Лорена. Поредният боклук на Оцко ТВ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Поредният боклук на Оцко ТВ Тя е плеймейтка, много е талантлива и красива. Ще бъде голяма звезда, убеден съм. Само й виж вторият клип - качествен, изпипан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Песента е готина, зарибява много !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Стил и класа, качество и ниво: Хич ми не трепка на коя ква снимка ми даваш и как изглежда. Що реши, че ше ме трогне? Един дол дренки са всичките, едните по - презрели, други направо гнили. Щом е чалгарка у фабриката, не може да става дума за Стил и класа. Тия думи са им големи. Езикови епитети без понятие се ползват с лекота. Мисълта ми беше, че ме впечатли с текст, някоя си. И не беше Галена. Когато го направи и тя, ще уведомя! "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Анджелина - Певицата на народа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Всеки ден нова певица харесваш... Много си странен ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари