panamera Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Припевът е терепач!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 май не само дрехите са като на Галена :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хубав клип, песента не ми харесва. Текста е интересен, но до там. Бих гледал клипа пак със сигурност, но с музиката на "Върнах ти го", например. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 След цялото това чакане не съм кой знае колко впечатлен, но все пак си личи, че доста са се постарали за целия проект. Клипът е хубав по принцип, но на мен такива анимации не ми харесват. Песента и тя зарибява след няколко слушания, но е доста по-слабо от последните проекти. Галин е крайно излишен. Може и да излезе стабилен хит, предвид сушата откъм песни. п.п. Много ми е интересно тия бели квадрати/бучки с каква идея са сложени там? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 За това ли чакахме 2 месеца? Провал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Императрицата смаза! Много яка песен, продължава линията за немеркантилната жена. За клипа си личи, че доста са се постарали, и на мен кадрите с клетката и котката ми харесаха най-много. Браво! :1000 (33): Иначе и аз мисля, че ще скандализира ако смени малко Пашев и събере пак пари за Оцково парче. И без това не е много продуктивна, не смятам, че е невъзможно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Слаба, все по - слаби песни пуска. Елементарно е да мисли,че по една и съща схема все ще прави хит. Но все пак на фона на нищотото, което се случва в чалгата, може да се завърти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Този път наистина избухна! Музиката е страхотна, има нещо тъжно в нея, романтично. Текстът също е добър, отново фрази в десятката. Видеото е различно, много добре замислено, единствено визията с палтото не ми хареса, затова пък тази с пуснатата коса и сърцето е направо трепач. Яница им показва как се прави вече втора година, брутална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Тази меланхолична мелодия не ви ли прилича на "Пак ще ме обичаш"? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Определено Яница вече е топ име. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Много слабо, много шум за нищо. Яница как може да пее, че не й трябват апартаменти, коли, като се продала на някакъв шишко с пари. Смешна е. Нямало да я купи, боже, боже. Ами тя си е купена вече Яница. Благодарение на някой дебел богаташ прави скъпите клипове вече. Как се излага само с този текст. Като беше с хубавото момче Ники едно време, изобщо не правеше такива клипове с тъпи песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Нищо особено. Куплетите са тихи и мудни. Не мисля, че ще стане голям хит. Това е най-слабата песен на ерата 'императрица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Яка песен и клип. Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 От доста време не ме беше зарибявала песничка на Яница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Насилих се и я слушах три пъти... Все още не ме грабва. Мисля, че това е най-слабата й песен от години насам. А аз цели 10 пъти и нищо не се получи при мен :1000 (1): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 НАЙ-ДОБРИЯ ПРОЕКТ ЗА 2017!!! :heart::heart::heart: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Какво пее императрицата съвсем в началото на песента? Бизнес... ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Какво пее императрицата съвсем в началото на песента? Бизнес... ? Бизнес класа, стил. Казваш летим.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Пълна скука, подредствена песен от посредствена певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Песента е хит. Клипът е малко аматьорски, но става. Кадрите с котката са оригинални. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Обаче тази жена продължава да подръжава на Галена .... Всеки следващ клип и визия има по нещо копирано. Само нейните фенове не го признават. Иначе песента ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Музиката е мнооого зарибена. Текста прилича на предните й 20. Но като цяло става. 100 пъти по-добре е от "Върнах ти го", "Хубаво го запомни" и "В пет ми звънни". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тази песен няма омръзване... Музиката е някакъв наркотик! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.