Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Скоро ще е първата българска балада с 10 милиона. Само това постижение е достатъчно, за да се види колко голяма е Деси Слава!

Винаги е била и ще бъде! Когато някой изпълнител в България има успехите на Деси Слава като самопродуциращ се изпълнител, подобни или по-големи от нейните, да дойдат и да коментират, ще го призная! До тогава "Тихо ми пази"!

Въпреки всичко, не съм много съгласен със Слави относно някои от определенията му за Галена, но това е негово мнение и до някакъв начин го уважавам. Не бих искал да се почнат сравнения между Галка и Деси - двете са корено различни, всяка със силните си страни. Раздават го приятелки пред обществото и този "факт" трябва да се спазва и сред феновете. Видяхме колко грозно се получи между нея и Преслава, и не ми казвайте, че феновете нямат пръст в това! Точно те са разковничето... Но какво да се прави, така става, когато двете силни на деня са най-обсъжданите и най-хитови.

https://www.instagram.com/drergunefendi/

Цъкнете в историята на профила и ще видите доста клипчета от РД на Деси Слава.

В края Деси Слава пее "За пари" . Доста от приятелите на Галена виждам, но нея не я виждам в клипчетата. Може би още не се е възстановила напълно от раждането. :1000 (6):

Хоп ето още - https://www.instagram.com/panchedimitriev/

Редактирано от petya1

Дъбстеп чалга беше идеята на Галена за песента с Преслава, ама Пепе нали е много "иновативна" :mf_surrender:

Ниска, набита, в гъза развита !

Що е то ?

:roll1:

Наистина не разбирам защо сте такива злобари, но явно в живота ти няма нищо по-интересно от задника на ДесиСлава.

ПОне да беше забавно, то звучи и тъпо :)

Камито тая година ще пръска. Активизирала се е :)

Нищо няма да направи.

https://www.instagram.com/drergunefendi/

Цъкнете в историята на профила и ще видите доста клипчета от РД на Деси Слава.

В края Деси Слава пее "За пари" . Доста от приятелите на Галена виждам, но нея не я виждам в клипчетата. Може би още не се е възстановила напълно от раждането. :1000 (6):

Хоп ето още - https://www.instagram.com/panchedimitriev/

Пашев пиян 😂😂😁

Анелия е дала много хубаво интервю в "Папараци", много искрена и така й течеше мисълта... :D Но ми стана жал за нея, разбра се какъв е бил проблема с Коко. Дано си намери човека някой ден.

срещу договора на Галена с най-голяма компания за продуциране и дистрибуция на музика в Европа.

Охо, чакам я с нетърпение да пробие в Европа!

Анелия е дала много хубаво интервю в "Папараци", много искрена и така й течеше мисълта... :D Но ми стана жал за нея, разбра се какъв е бил проблема с Коко. Дано си намери човека някой ден.

Само дето пак хвърля камъни в градината на Емилия, при положение, че жената тъкмо роди. Не го почувствала да й се обади = "Няма да й се обаждам на тая", Коко бил мъжа за нея, защото имал особен характер = "Тя не струва като човек, лика прилика са си", Трябвало много да го обича" = "Толкова е тъпа, че стои с него въпреки всичките му изневери, че и второ дете му роди". И това замазно по възможно най-деликатния начин с похвали и "добронамерени" пожелания...съжалявам, но за мен това интервю беше грозно.

Само дето пак хвърля камъни в градината на Емилия, при положение, че жената тъкмо роди. Не го почувствала да й се обади = "Няма да й се обаждам на тая", Коко бил мъжа за нея, защото имал особен характер = "Тя не струва като човек, лика прилика са си", Трябвало много да го обича" = "Толкова е тъпа, че стои с него въпреки всичките му изневери, че и второ дете му роди". И това замазно по възможно най-деликатния начин с похвали и "добронамерени" пожелания...съжалявам, но за мен това интервю беше грозно.

И на мен ми прозвуча много тъпо това, което каза за Емилия. Трябвало е да се обади да я поздрави от възпитание поне. :mf_surrender:

Още 2/3 часа и излиза дуета на Галена и Фики :girl_witch:

:roll1: :roll1: :roll1:

Охо, чакам я с нетърпение да пробие в Европа!

тя вече е била две седмици №1 в Русия :1000 (19):

Даже и кавъри й правят

И на мен ми прозвуча много тъпо това, което каза за Емилия. Трябвало е да се обади да я поздрави от възпитание поне. :mf_surrender:

По-добре, че не се е обадила. Ако пожеланията й щяха да са толкова фалшиви, каквито бяха на интервюто....сигурно я кълнеше на ум.

Не мисля, че Анелия има толкова акъл, за да вложи чак такъв подтекст в думите си. Според мен беше откровена. Тя е Рак - в повечето случаи са неподправени и си казват нещата, както ги чувстват вътрешно. Не се учудвам, че не се е обадила на Емилия - в крайна сметка, въпреки че заровиха томахавките, това не ги прави приятелки. И малко ли лайна изяде от нея по медиите през годините.

Само аз ли разбирам от постовете на ICEBerg, че не съществува дует между Фики и Галя? :1000 (29):

Не мисля, че Анелия има толкова акъл, за да вложи чак такъв подтекст в думите си. Според мен беше откровена. Тя е Рак - в повечето случаи са неподправени и си казват нещата, както ги чувстват вътрешно. Не се учудвам, че не се е обадила на Емилия - в крайна сметка, въпреки че заровиха томахавките, това не ги прави приятелки. И малко ли лайна изяде от нея по медиите през годините.

Беше ясно, че има предвид друго. Тя и Глория е рак, ама по интервютата лъже и маже като циганка. :1000 (29):

Нека да не са приятелки, но да си беше замълчала поне, този цирк не ме впечатли никак.

Само аз ли разбирам от постовете на ICEBerg, че не съществува дует между Фики и Галя? :1000 (29):

Дует ще има, но освен демо с "на на на на" и някакви нахвърляни думички няма към момента

има нещо такова в момента

Беше ясно, че има предвид друго. Тя и Глория е рак, ама по интервютата лъже и маже като циганка. :1000 (29):

Нека да не са приятелки, но да си беше замълчала поне, този цирк не ме впечатли никак.

Виж само как различните хора възприемат нещата по различен начин. :1000 (29): За мен беше 100% искрена и й повярвах.

Още си спомням как ти недоволстваше от "неадекватните й движения и физиономии " в "Моят мъж". Май не я харесваш особено. :3fdb8960598fa63e:

Дует ще има, но освен демо с "на на на на" и някакви нахвърляни думички няма към момента

има нещо такова в момента

Дуета ще излезе днес. ;)

Виж само как различните хора възприемат нещата по различен начин. :1000 (29): За мен беше 100% искрена и й повярвах.

Още си спомням как ти недоволстваше от "неадекватните й движения физиономии " в "Моят мъж". Май не я харесваш особено. :3fdb8960598fa63e:

Много ли са адекватни според теб? Режисьорът е за разстрел там :1000 (29):

Не мога да кажа, че не я харесвам. Безразлична ми е, а към тези, които са ми безразлични съм напълно обективна. Иначе има и такива, които не харесвам наистина.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...