Jump to content



Коя от поп - фолк иконите във ВИП-а е по - успешна за поп - фолка


  

124 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

  • Отговори 64
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Стефчо ще ти обясни

Тогава не си прави труда да ме цитираш. Аман от хора със закостенели разбирания. Не сме 2000 година сори :) Тогава е било едно, сега е друго. Сега се слуша това (и харесва):

 

 

Песните от тогава си имат своя чар, сегашните също. Говорим за успехи тук, а успех, това означава консистентно да си на върха. Единствено за Глория може да се спори, защото нейните приноси са огромни и тя като име е изписана със златни букви. Другите за съжаление са БИЛИ.

Link to comment
Сподели в други сайтове

До този момент в Пайнер Емануела няма по-голям хит от тези, които имаше в Ара.

Много спорно твърдение, защото зависи с кои от хитовете в Ара сравняваме тези от Пайнер. "Като теб" е много голям хит, освен това когато беше във Ара, Емануела изгряваше, беше ново лице и очакванo интереса беше огромен. Нима Анелия, Преслава и дори останалите в началото не предизвикваха огромен интерес ?

 

Погледни сега Фики и Галин. Затова ти споменах и по - горер, успеха в истинският смисъл на думата е да останеш след този първоначален интерес там горе. Нещо което за съжаление Рени не успя, но това което е по - лошото, тя започна да злобее и обижда. Това я разгроми нея.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Емануела трудно ще изкара по-голям хит от "Да си плащал" и "Късам ти нервите", но това не е от значение. "Като теб" и "Не ме заслужаваш" са сред топ хитовете на годината, Емануела се завърна с пълна сила и според много е лидерката в попфолка в момента. Това, че няма по-големи хитове от най-големите си хитове...? Е, и? То и Анелия за 15 години не е изкарала по-голям хит от "Погледни ме в очите". Това значи ли, че не е сред топ изпълнителите на жанра десетилетие и половина?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво разбирате под "успешна за поп-фолка"?

Ако говорим за постижения от рода на хитове и интерес - то това е Емануела.

Но ако става въпрос за коя е допринесла повече за жанра - както първоначално разбрах въпроса - Рени.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами то по тази логика Емануела беше първата, която започна работа с Оцко, който е един от най-успешните и продуктивни композитори в попфолка и който (независимо как се чувстваме от този факт) оформи звученето ми в последните, да речем, 5 години. Това принос ли е? Ами не бих казал точно - редица фактори допринасят за това. Същото е и с Рени и "приносите" ѝ. Това е затворен бизнес, с него се занимава ограничен кръг от хора. Това, че един човек е направил първи нещо, не значи, че месец по-късно друг е нямало да го направи същото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е ли така ? Ако имаш аргументи да ме обориш, давай ? Искам да знам кое не е вярно ? :Vishenka_05:

Поста ти е ок. Но да сложиш, Камелия в едно изречение с Рени е малко смешно. При все,че тя и турнета е видяла и към днешна дата също много над Рени, да не говорим че участията и са наравно с актуалните( единствената с Деса от старите, които са търсени и до днес) и на която участията винаги са фраш.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поста ти е ок. Но да сложиш, Камелия в едно изречение с Рени е малко смешно. При все,че тя и турнета е видяла и към днешна дата също много над Рени, да не говорим че участията и са наравно с актуалните( единствената с Деса от старите, които са търсени и до днес) и на която участията винаги са фраш.

Говоря като актуалност, хитове и позиции в топ (а). Камелия не буди интерес у младите, както го будеше 2002. Глория, Ивана и т.н. също. Рени никога не го е будила, била е хитова колкото тях, но топ 3 не е била. Това е моята истина за Рени.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Всеки има мнение и правото да го изрази. Аз и много други хора и симпатизираме, други пък не. Това е нормално. Видяхме колко поредни елиминации феновете я подкрепяха сред силна конкуренция. Но няма как един човек с 18 годишна кариера и толкова много успехи, дори и зад граница да е глупав. Не може да бъде ръководител на група, да се занимава с договори и хонорари, и то на чужда земя. Няма как повече от 7 години да се самопродуцира и да се грижи сама за кариерата си, без голяма музикална компания зад гърба и, която да я кара да не мисли за нищо, а само да пее. Та тя въпреки с такава фирма, навремето, сама си организира първият самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, в последствие и третия. Незнанието е поправимо, но тъпотията в поведението, с извинение за израза, не е. Знае и 4 езика, което не е за подценяване.Това, че не знаеш някои неща нищо не означава - ще ги научиш. Но държанието остава. Няма как да знае всичко, видяхме още колко хора в къщата имат липси. Неща, които не използваш всеки ден се забравят, не е била скоро ученичка, а и има много други неща, за които да мисли. Развива се в една област години наред, а тези неща нито и изкарват парите, нито хранят децата и. Все пак в тази нажежена и задушлива обстановка, далеч от всичко, затворени с непознати хора е нормално да се объркаш и да направиш неволна грешка. Развълнувани и напрегнати, дори знаещи могат да се сбъркат. За съжаление от жадни за слава хора не можем да видим общата култура на Рени, която демонстрира във видеата с интересни моменти от къщата, които се качват в интернет, а не се излъчват. Разговори за държави, за култури на чужди народи, а Емануела освен клюкарски разговори и махленски седенки друго не показа в това отношение. Видяхме я поне в писмото и в мисията с прошката. Нека не забравяме определението на Лара за Емануела : "Богът на мисълта". Тя намира в Миглена своя изказ, защото не може да се изразява, а Миглена говореше вместо нея буквално. Лара припомни и с какво стана известна Емануела : ходеше по предавания да разказва как мъжа и я оставил на сватбата и как родила на 16-17, докато в Сигнално Жълто говореше, че е простит*тка, което доказваше терена на снимане на един от първите и клипове "Дълго, сладко" (на пилона). Рени Не е предизвикала нито един скандал, не е употребила нито един циничен израз. За мен тя се държа достойно и на ниво. Няма как да пуши като комин където си поиска, без да се съобразява с никой, защото не пуши. Няма как и да изпие 20 шота с текила, след което да влезе в тоалетната с мъж и пияна да заспи там, защото не пие. Мисля, че е достатъчно.

Тя е певица, преди всичко. Поне може да се гордее с творчеството, текстовете, постиженията си и таланта си най - вече, докато за Емануела не мога да кажа същото, не мога и да си го помисля. И да точно така ще я запомня, защото ми писна да гледам нацупената и вечно недоволна Емануела. Усмивка като на Рени ми действа позитивно. И да, беше усмихната и лъчезарна, справедлива, естествена и непринудена, без цели, без роли, без мръсни игри. Пряма и отстояваща думата и позицията си. Не ангажирам никой с мнението си, но не гледайте толкова повърхностно на нещата.Няма как един нормален човек да си затвори очите за простащината и пошлостта. Извинявай много, но такъв човек е недостоен да победи. Естествено, че след като има мнение и може сама да го изрази, ще го направи, след като вижда, че толкова много хора подкрепят и одобряват поведението на Емануела. Някой трябва да отвори очите на тази част от България, които я подкрепят, защото все пак предаването се гледа от цялата страна и от всякакви възрасти, и много хора взимат пример и подражават на любимците си. Какъв модел за подражание е Емануела и трябва ли лицемерно да мълчим и да лъжем хората? Защото Пайнер имат железни договори с шоуто и дори да се изцепят певиците им, това няма да бъде излъчено, както това, че след зверското напиване на Емануела се е наложило да я вадят, преобличат и къпят няколко от съквартирантите. Това е предаване, има манипулации, монтажи, политики и цели - ако Рени бе в най - голямата компания нямаше да излъчат всичко най - компрометиращо и да спестят доста от позитивните и приятни нейни моменти, а щеше да я представят във възможно най - добрата светлина, дори и със задаване на лесни въпроси като "Какво празнуваме на 3ти март".

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рени, разбира се!

Не знам кой трезвомислещ би гласувал за Емануела - тя има кариерни постижения, но цялостни, повели целият жанр, категорично не! Оцко е намерен и с договор към Ара мюзик, Емануела няма принос, не веднъж изпълнители от компанията са споменавали как Виктор Касъмов е цедял Оцко да пише нови и нови песни за Емануела, даже не го е пускал да си ходи, та затова и Оцко избяга с 200 от Ара и не иска повече да чува за тях. 4 години Оцко правеше хитова Емануела и тя пак нямаше трибуната, за да бъде конкурентно способна с Пайнерките. Останалите 4 години от престоя си в Ара Емануела беше запратена и при Флор, и при Биолчев, но я имаше хит, я не. Замина в Пайнер, избълва 7 песни за 12 месеца и пак на принципа - я стане хит, я не, да вървят участията. Колко стойностни песни има Емануела, колко от тях поставиха ново течение в жанра, колко останаха във времето. Емануела няма правата върху нищо от това, което е издала с Касъмовите. За всичко са се грижили само те. Нито един самостоятелен концерт, нито един стадион, нито един тираж, нито един клип на ниво.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...