Jump to content



ТОП 20 с песните на ЕМАНУЕЛА


Препоръчани коментари

  • Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не съм убеден, че видеото ще оцелее в ютуб. Но се е получило доста добре. Естествено, аз знаех резултатите, така че отдавна знам какво да очаквам.

 

Невероятна преднина за "Да си плащал" - 286 на 187 - кажи-речи 100 точки преднина! И абсолютно заслужено, де - не ми е любимата нейна песен, но определено е емблемата на Емануела.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина отлична работа по клипчето. Браво за старанието на момчето или момичето което го е правило. Успех занапред.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Топ 5 е мн добре, но на мястото на Крайна мярка можеше да е На повикване.

Песните с Джордан и Питам те последно спокойно можеше да ги няма. Емануела има мн добри и неклипирани песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто Емануела има 4 пъти повече хитове от Алисия

Е, чак пък - и двете имат силни дискографии, пълни с хитове. Просто Емануела ги произвече в периода 2007-2014 средата и края на 2015 - 2016 - това са 9 години, през които 80%+ от синглите ти стават супер хитове - това си е чутовен успех. Алисия има по-дълга кариера, повече стилове е сменила, има повече експерименти и повече смотани песни, но и тя не отстъпва като хитове. Даже в графата "ретро" при нея влизат "Палиш, палиш" и "Карамел", които всички знаят и харесват, докато при Емануела повечето неща се водят твърде нови, за да са ретро.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страшно много хитове има тая жена- 20 тотални хита, коренно различни един от друг. Време е да става номер 1 в чалгата. :Vishenka_05:

Чак пък... :rolleyes: Когато излезе "На повикване", хората още не бяха свикнали с Оцко и се чудеха защо е еднаква с предната. :lol: Иначе пак казвам, дискографията й е силна. :) И клипчето е много добре направено, браво!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е, нека не се лъжем, "Да си плащал" и "На повикване" са страшно подобни. Както и цялата линия на Оцко от 2008-2009 е по един и същи тертип - той тогава ги пишеше едни и същи за Емануела, Алисия, Ивена, Крум и общо взето цялата Ара. Но пък всичките са супер яки. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...