Jump to content

Препоръчани коментари

Готина си е Камелия, не може да се отрече, успява да предразположи участниците, доста й е добър отбора досега.

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

А как едно 90% от списващите тук бяха сигурни, че Камелия ще се провали в "Гласът на България", а Деса ще успее в "Капките". :roll1:

Смятайте да им докарат, ей така провокативно в нашия формат Depeche Mode и някой от журито, да не се обърне. :ar:

Това беше най-доброто снощи от женската страна!

:Vishenka_05:

И песента е брутална!

Камелия има най-як отбор ми се струва, най-готина е и като цяло от журито.

Ооо тази Илона беше много добра, изкефи ме. Жалко, че отиде при Графа.
Ооо тази Илона беше много добра, изкефи ме. Жалко, че отиде при Графа.

Чак пък много добра, средна работа.

Смятайте да им докарат, ей така провокативно в нашия формат Depeche Mode и някой от журито, да не се обърне. :ar:

Това обаче е монтаж, кадрите на Депеш са си от техен концерт. Иначе колко му е да не се обърнат нашите :1000 (29):

Не го следя много редовно, но все като се загледам виждам Поли да се е разчекнала на тоя стол - я краката отстрани, я пред бутона. :D Много просташко.

Това момче с китарата ги уби! За него съм!

Добре пя и онази от Ямбол не беше лоша. :)

Хубаво е, че тази година са лишили формата от простотия и фалшиви изпълнения. Лично аз повече бих се радвал да чувам повече изпълнения на Български песни, всъщност нали и формата е "Гласът на България". Камелия е лъчезарна и много приятна, желая и успех!

Не го следя много редовно, но все като се загледам виждам Поли да се е разчекнала на тоя стол - я краката отстрани, я пред бутона. :D Много просташко.

Абсолютно, не им намери място на тия крака. :mf_surrender:

Хубаво е, че тази година са лишили формата от простотия и фалшиви изпълнения. Лично аз повече бих се радвал да чувам повече изпълнения на Български песни, всъщност нали и формата е "Гласът на България". Камелия е лъчезарна и много приятна, желая и успех!

Явно не си гледал предни години, а уж обичаш лудо сцената - в "Гласът" има сериозни предварителни кастинги и се допускат само наистина пеещи изпълнители.

Е, това "Щурче" не беше лошо ...

Не беше, но отпадна било копи- пейст а тая пикла последната с китарата я избраха! :mf_surrender:

Не беше, но отпадна било копи- пейст а тая пикла последната с китарата я избраха! :mf_surrender:

+1

Изобщо не ми хареса тая с китарата, а жената с Щурчето много добре пя. Кофти ми стана за нея.

Както и чужденката, филипинката пее, но много носово. Вече възхваление до небесата. :)

Филипинката беше страхотна :o :o Егаси!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...