Jump to content


Честит Рожден Ден, РАЙНА!


Препоръчани коментари

Брутален интерес към темата!

 

Да и е честит празника. Да е все така усмихнаата и чаровна. Да е жива и здрава. Да запази хармонията, в която е и да е щастлива.

 

Професионално - каквото сама си направи и иска.

 

:)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит празник!

Искам да й пожелая много здраве, щастието да й е верен спътник в постигането на мечтите си.

Нека всяка нейна мечта бъде по-голяма от следващата, за да бъде още по-сладко при постигането им.

Силно и от сърце й желая да пътува още повече, защото няма нищо по-хубаво от това да откриваш нови светове и култури!

Относно музиката й - нека прави песните, които тя чувства, пък дори и 10 човека да бъдат докоснати от изпятото - значи си е заслужавало. Силно вярвам, че вкусът на хората ще се пооправи и ще бъдат оценявани подобаващо и по-качествените/некомерсиални песни.

 

Наздраве, пък за моят рожден ден очаквам баладата! <3

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден!!!
На първо място да е жива и здрава.
Да намери най-накрая правилния човек и да бъде щастлива с него.
Много пътешествия.
Успехи в музикален план.
:Vishenka_05:
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

 

Днес 30.09. своя рожден ден празнува една от най-големите попфолк звезди, една от изпълнителките, която за всичките тези години на музикалната сцена успя да се нареди съвсем заслужено и да докаже, че има място сред първите и най-добрите вече 16 години. <3

Една певица, която за толкова години не потъпка принципите си и остана вярна на себе си, спечелвайки обичта и признанието на хиляди. Изпяла едни от най-големите хитове в бранша, днес името й е синоним на безспорен талант, естествена, неподправена красота, харизма, стил и професионализъм, които са само част от качествата, благодарение на които съумя да съхрани себе си като изпълнител и най-важното - като човек! :)

През последните години, тя успя да изгради свой стил, който се отличава от комерсиалното и еднотипно звучене в попфолка. Успоредно с фолк проектите си, тя не пропуска да зарадва и почитателите на така любимата народна песен като в дискографията си вече има няколко фолклорни албума, множество отличия и редица хитове!

 

Честит рожден ден, МОЕ СЛЪНЧЕВО МОМИЧЕ! <3 :*

От все сърце ти пожелавам на първо място много здраве за теб и всички, които обичаш; безмерно щастие и удовлетворение от всички постигнати цели, сбъднати мечти, успешни начинания, посетени страни, но преди всичко, бъди щастлива заради самата себе си; едно ГОЛЯМО море от любов - такава, каквато я искаш и разбираш. Запази красотата вътре в теб, за да създаваш такава и около теб. Бъди все така искрена, емоционална, неподправена, креативна, истинска и чиста като дете.

 

Вярвам, че тепърва ти предстоят още редица прекрасни, смислени песни, тотални хитове, с които да ни радваш още дълги години! Горд съм, че въпреки стереотипите, които са създадени по отношение на поп-фолк звученето в момента, ти отдавна не робуваш на тях и правиш музика, която харесваш и чувстваш, без на всяка цена да се стремиш да имаш хит, което в днешно време е повече от похвално!

Благодаря ти, че те има и устояваш на всички перипетии, които ти поднася живота. Ти си изключително силен човек, от когото аз самия научавам толкова много ценни житейски уроци. Благодаря, че не робуваш на материалното, а цениш високо чистотата в отношенията, истината, любовта и откровеността - най-съкровените ценности в живота, към които всички трябва да се стремим.

 

Знаеш, че винаги съм зад теб каквото и да става, независимо къде ме отвее живота :D . Незабравимо прекарване на празника и се надявам скоро да се видим. Наздраве и много целувки от слънчева Испания! :* :*

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ема Стоянова да беше драснала една статия така и така преписват всичко директно от Планета. Дано Райна повече не и стъпи в мозерното предаване. Аман от шуробаджанащита.. :mf_surrender: :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ема Стоянова да беше драснала една статия така и така преписват всичко директно от Планета. Дано Райна повече не и стъпи в мозерното предаване. Аман от шуробаджанащита.. :mf_surrender: :mf_surrender:

Сигнал вече не пускали честитки за рождени дни на никого.

Честит рожден ден на Райна и от мен! Нека е здрава, вдъхновена за хубави песни, да събуди онази старата Райна в себе си и да бъде все така естествена, искрена, човечна, емоционална и с чист морал! :)

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...