borisslav1 Публикувано на Септември 14 Report Share Публикувано на Септември 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Добра идея, кофти реализация. Изпълнението е много зле. :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Приспа ме, доскуча ми... Тромаво пеене, никаква емоция - нищо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Много хубава песен, изпяването е много добро, нарочно е направено така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Интересна песничка. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Очаквах много повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Харесвам Антонина и идеята на проекта, песента и видеото е адски добра! Обаче..... видеото се е получило действително, истинско, хубаво и емоционално, обаче в самото изпяване няма никаква емоция или поне аз не я долавям. Това доста ще ми попречи да харесам самата песен или дори да я чуя пак повече от един път. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Допада ми, прилича ми на баладите на Кати и Ина от едно време, по които бях луд! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Допада ми, прилича ми на баладите на Кати и Ина от едно време, по които бях луд! Света ще обърнаааааа!! Чудех се на какво ми прилича като настроение! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Много е хубава! Напомня ми на прекрасните балади от едно време. Ако има повече такива песни в днешно време, грешка няма да има! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Добра идея, кофти реализация. Изпълнението е много зле. :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.