Jump to content

Препоръчани коментари

След "Калифорния" някак тази песничка ми е доста слаба, но щом е на Ема ми харесва хахаха
  • 2 weeks later...

След 15 дни има 1,228,956 views

По-слабо от предните, но не е тотален провал.

Около мен всички я слушат, завъртя се. Не е "Калифорния", но си е пореден хит и продължение на серията. Все пак нова песен сигурно чак след като роди, освен ако не пусне нещо без клип, на което се надявам, защото има записани със сигурност.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Страшна, припева + това за "диаманти"-те зарибява! Пореден хит на Емилия, с доста висока гледамост.

Провал

Глупости говориш. Имайки предвид колко невероятна тъпа е песента, си стана стабилен хит. Емилия никога не е била име, която да е гаранция за хит и даже редовно след голям хит вади провал. Обаче изглежда след супер силната поредица от Ето ме - Питбул - Обичай ме - Калифорния статутът ѝ се променя. :whistling:

На мен лично песента ми е приятна и си я слушам, а относно това какво име е Емилия.... ами голямо. Винаги с прилични песни и най-важното невероятен глас.Чак ме е яд, че е толкова подценявана.

Емилия кога ше ражда? Мисля, че има готов клип за есента.

Специално за всяка я слушам много, а за Калифорния няма какво да коментирам - диско хит на годината.

4 млн. до момента с тенденция да направи поне 7 млн. Никакъв провал не е. По-слаба е от Калифорния, но никой не очаква всяка песен да е мегахит.

Не е лоша, но не грабва с нищо. Това с батерията постоянно го пишат из Фейсбук.

• 5 months later...

Ако продължава с тези гледания ще мине дори ''Калифорния''.

Как си обяснявате успеха на този проект ?

Емилия си е фактор, не е издвала нищо от лятото, а хората я чакат... Плюс това в този форум подценихте тази песен, в началото гръмна, после уж утихна, но с времето не омръзна, а се засили и още гърми в дискотеките. А и нямаше особена конкуренция зимата, чак сега се появиха големи хитове.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...