Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 26
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И на мен ми харесва. :1000 (29):

Обработката на гласа е леко дразнеща, но все пак е готина.

Много яка музика и песен. Жалко, че са я дали точно на нея, но е добра.

Охх бе пак ли това аyдио от Оцко??

и на какъв език пее Моника?/че нищо не и разбрах :3fdb8960598fa63e:

Ужас... още една моделка пропя ... :mf_surrender: Даже не успях да изтърпя цялата песен

Бих я изтърпял ако не беше, толкова лигаво и пискаво ''изпяването''... Пази Боже ако започне да я изпълнява LIVE! :huh:

Толкова да е бездарна, че да се налага да и обработят гласа и да звучи като онези катерици и да не се разбира една дума. Ако не вървеше текста на слайда нямаше да хвана и една дума... :mf_surrender:

Освен това, най-вече в началото, аранжимента е толкова наблъскан със звуци, че на мен лично не ми понесе звукът!

Ама това сериозно ли? :О

Моника Валериева и за певица се взе. Нищо не й се разбира. Оцко куцо и сакато взима във фирмата си. То не става за слушане:

СУПЕРХИТ! Представям си с клип колко по- интересна ще е, като се има предвид Моника! Много, много яка, отдавна не се е случвало да не спирам песен, след като я чуя за пръв път! Иначе- да, Оцко както винаги е прекалил с какафонията.

Откога и тази е певица? Ужас.

Абсолютно нищо не разбрах от текста, и от "пеенето" и. Много насероозно се е взела щом и клип ще снима.

От дето най-малко очакваш, от там излиза хубава песен! :3fdb8960598fa63e:

Нищо ново под слънцето! Поредната Оцкова какафония наистина. Моника си е да се извращаваш отгоре и, не да се занимава с изкуство...

Кристияна нямаше ли такава песен?

Много ме кефи Оцко - от най-простата мелодийка на "Ринги, ринги, рае, наш петел играе..." + цигански / испански вокал в сто варианта, изкара пари колкото аз в тоя живот сигурно няма да видя.

А Моника нов начин за презентация пред клиенти ли е измислила? Освен снимки и видео, вече и аудио?

Само тая липсваше в чалгата - както казах и в Скандалите, всяка жаба да си знае гьола, не е нужно всяка кифла да се прави на певица. По-добре Императрицата да я беше взела тая песен.

На мен не ми харесва, то изобщо не се разбира какво пее Моника..Какофония на Макс.

Ужасна оцкова какафония.

Моника има приятен глас, не нещо особено, но става за слушане, ама тая обработка е ужасна. напълно излишно е :mf_surrender:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...