Jump to content

DevilWish

Moderator
  • Коментари

    18481
  • Регистриран

  • Победи

    50

Последно DevilWish беше ТОП потребител на Април 4

DevilWish имаше най-харесваното съдържание!

About DevilWish

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители в профила

41155 посещения в профила

DevilWish's Achievements

Ветеран

Ветеран (12/14)

  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

13,7k

Репутация

  1. От днес е самостоятелен изпълнител. Ами то и без това в Диапазон не пускаше кой знае какво освен дуети... Дано започне да прави повече самостоятелни песни както в самото начало в Пайнер и след това. Успех! И е права. Каза си, че сигурно песента на Фики е щяла да стане по-популярна. Но това няма значение и двамата работят в тази компания. На мен като песен не ми хареса, щом иска да обърнат внимание на детето могат да направят и друг дует.
  2. Директно й е през G-точката, викаш? Gia Night ❤️ Дива, дива, адски ревниваааааааааааа.... страшна мацка как ти отивааааааааа ❤️
  3. DevilWish

    ЕРГЕНЪТ 3

    Тази във фруктиерата в ролята на портокал - над теб! Ето ти я. Тази с розовото.
  4. Спомени слагаш ли я в това число, защото клипът е на 9,6 м. Можеш ли да ги напишеш в темата която Willy е пуснал? Ако "Спомени" не се брои, значи тя и Хайде, откажи ме имат още малко до 10М, което означава, че ще станат 33?
  5. Аз мисля, че Джия беше най-доброто от певиците в Ергенът. Лично на мен ми е най-симпатична и даже си имам любима песен:
  6. Дано после го качат.... Иначе.... като искат да напускат, заради една песен...
  7. Дано в крайна сметка да се качи и песента на Мира...... Толкова ли се притеснява от нея и я има за конкуренция, че да й спират видео версията? Уж е възпитано момче, а пък явно някой от фамилията му прави големи глупости..... Тоя човек дава ли си сметка, че това ще се разчуе? Същата простотия като с Теди Александрова. Мръсни, гнусни, нагли турчоля.
  8. А защо Фамилия Сторарови вместо да се оплакват, да вземат да си припомнят, когато бяха взели те версия на ХИТ от Мира - ИЗМАМНИК (2008 година) и Фики направи същата версия - Хайде, слънце (2018) 10 години по-късно и НИЩО не стана от нея. Това не е за първи път....... Не, че щеше да стане хит от тази версия, но трябва вечно да правят сечено на другите изпълнители - не е редно! Много примери има за песни с една и съща версия, та да си припомним наглостта да вземеш ХИТ на който си подскачал като малък:
  9. Мерси. Ами мисля, че "Хайде, откажи ме" скоро ще мине 10-те милиона. Тя ми се струва най-близко. За "Спомени" @Andrew Cunanan. ми каза, че се брои с топика, но самия клип още не ги е минал?
  10. Мисля, че може и да мине Криско? Тогава да помогнем на Преслава да мине Азия. 9,6 М 9,8 М А иначе броиш ли Нашето любов е , която е 12 М. , От утре и други такива които са минали или?
  11. Боят на Ивена и Габриела - от 48:10 (цялата церемония) @asylum @Lelqtian специално за вас
  12. Намерих един много як канал току-що в youtube , качили са стари клипове на много от певиците - Преслава, Глория, Десислава, Камелия, Мира и др. За първи път гледам видеото на тази песен, беше жестока! ❤️
  13. И малко след нея, тази. Но Сен Тропе е по-голям хит от двете.
  14. Да, голям хит беше, но имах предвид, че Хабиби и Сен Тропе са най-открояващите се от последните? И може би веднага след тях е Мотел?
×
×
  • Create New...