Jump to content

-A.

Rеspеct
  • Коментари

    6733
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    3

Последно -A. беше ТОП потребител на Март 5 2020

-A. имаше най-харесваното съдържание!

About -A.

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

55886 посещения в профила

-A.'s Achievements

Зарибен

Зарибен (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

4k

Репутация

  1. Това изобщо не е реалния топ 50 бг. Спирам те тук - няма смисъл да дискутираме дори.
  2. Мелето: Яница купува гледания, песента и е провал. Реалност: ''Сипвай'' за по-малко от 24 часа вече дебютира в топ 100 на спотифай с близо 2.8к стрийминг. Това Яница не го беше правила от ''Съвършенство''.
  3. И песента си има хитов потенциал, не виждам странно да почне да се развива няколко дни след премиерата в чисто нов канал. Абонатите също почват да се качват. Дано и се получи на Янка, заслужава го.
  4. Човек напоследък ми прави впечатление, че си пишеш малко нещата ей така, колкото да отчетеш коментар или да се правиш на експерт. Песента вчера вечерта имаше над 90к. Излезнаха мемета в инстаграм и доста сърби дойдоха да коментират проекта и гледанията почнаха да скачат. Яница никога не е купувала гледания да почне да го прави сега. Да не говорим, че и лайковете скачат доста. На 90к бяха около 4к, сега са 6к.
  5. Нищо общо. Като напишеш в ТЪРСАЧКАТА на youtube Яница, Биляниш, Яница и Биляниш ти излиза само първия им дует или самостоятелни песни. Ако напишеш пък Сипвай излиза само проекта на Тони Дачева. Явно има някакъв бъг защото както ти казваш канала е нов. Яница ако има малко маркетинг стратегия ще плати за платена реклама в тубата за да си популяризира и профила.
  6. Стига! Йетер! Яница е в нов канал. Ивка има много последователи и покрай интервюто с Азис набра много скорост!
  7. -A.

    Яница x Биляниш - Сипвай

    Веднага се набива. Според мен ще е хит.
  8. Не съм съгласен. Всичко зависи от песента. Виж Борис Дали в чисто нов канал Кога за последно беше правил той 2 милиона на самостоятелно парче ? (топика има около 800 хиляди).
  9. Яница току-що обяви вече собствен youtube канал. @Emanuela.Carey коментирай. От големите имена само Райна, Ивана и Теди Александрова им останаха да си качват там проектите.
  10. -A.

    Преслава - Да й приседне

    Нормално е. Вече почна да се показва под други клипове. Яка песен, виждам я на нивото ''В твоето легло''.
  11. Преслава не е това което беше защото самата тя не си дава зор. Галена е много по-продуктивна и амбициозна, много повече си изпипва проектите и инвестира тройно повече пари. Извинете, но Преслава сама си качва клиповете в Youtube и т.н. За какво изобщо говорим ? Аз мисля, че при нея след пандемията и раждането на Паола приоритетите се промениха и почна малко по инерция да работи. Не е тази Преслава от 2011 дето за два месеца ти пусна две различни песни, после лятото избухна с още 2 топ проекта и накрая финишира годината с добър албум с доста нови песни.
  12. Този още ли има фетиш към крака?
×
×
  • Create New...