Jump to content


Класация

 1. Lelqtian

  Lelqtian

  Ramaniасs


  • Точки

   47

  • Коментари

   13619


 2. Emanuela.Carey

  Emanuela.Carey

  Ramaniacs


  • Точки

   45

  • Коментари

   4462


 3. DevilWish

  DevilWish

  Moderator


  • Точки

   35

  • Коментари

   17713


 4. meleto

  meleto

  Root Admin


  • Точки

   33

  • Коментари

   8704


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 19.11.2023 навсякъде

 1. Неделя е - изкъпете се за седмицата
  6 точки
 2. Новата й любима дума - екзалтирана била. Много фалш от Мара. Поставяла ли те е съдбата на колене, отговор: Не аз сама съм се поставяла МНОГОКРАТНО. Единственото смислено беше като разказа за инвитрото.
  6 точки
 3. Стига им на хората едно бедствие.
  6 точки
 4. феновете на Преслава right now @DevilWish @Fast @Andrew Cunanan. @BaGaBoNtIn @Yamall @DanielPiliov @-A. @Гальо
  5 точки
 5. Ако е анус с хемороид съм съгласен, че си приличат.
  5 точки
 6. Малка, но ефективна. Вие с големите патлаци какво сте постигнали?
  5 точки
 7. Ако не си зайка, не те разбирам
  5 точки
 8. Милата, толкова не й се получи с Втори дом, че бърза със следващата. А вие толкова отчаяни, че се опитахте да откраднете хита на Таня ни Боева
  5 точки
 9. Здравословен е проблемът. На психическа основа.
  4 точки
 10. Невена Цонева в ново амплоа. Покана за всеки, който иска да опита от гозбите й Facebook M.FACEBOOK.COM
  4 точки
 11. Което при нейния ръст предполага среден такъв при спонс...партньора.
  4 точки
 12. Крипто не се била запомнила - или как да разберем че не сте излизали от вкъщи и единствената социална мрежа която ползвате е фейсбук.
  4 точки
 13. Да, но може би декември. Добре че беше AI Емануела за да разберат хората, че болонката е пуснала песен. А Втори Дом вече втори месец не е мърдала от Спотифай Топ 50. Повечето чалга пусната тази година не е могла да издържи дори месец там - или изобщо да се класира.
  4 точки
 14. Ако наистина е Туцето, възстанови и профила да не се мъчи. Време е да разберем какво правят Рики. и Ники .и Ники. и англичанчето. и оня дет замина за София. И оня от нова година. И псето, забравих му заглавието. и колко готин е шефа, дано вече дава 5 бона заплата.
  4 точки
 15. Емануела - Времето ти свърши - Soon
  4 точки
 16. Димана със своята идолка Деси Слава!
  4 точки
 17. Най-голямата й грешка е, че се завърна след този край... 😁
  3 точки
 18. Някой да светне аунт Дейна, че булеварди и улици има и в България, нямаше нужда да си мъкне старческите кокалаци чак до САЩ.
  3 точки
 19. Не им пречи да се качат на 18 сантиметрови токове и да бият калдъръма в търсене на клинична пътека или поне кремвирши и сърмички. Даже може да помогне маргинално, а в тия случаи и това е нещо. https://youtube.com/clip/UgkxHZ3YCNq1_Le2bXIEDUkpjEwOPZYN3Bgn?si=IdZ-kvb4WwTCfgEw
  3 точки
 20. Ако съм Лиса бих и дал пари на тоя боклук само и само да не си напляска маймунския гъз заместващ устата с мойте мазила.
  3 точки
 21. И това не е никак случайно, за какво друго да си мислиш след като устата и приличана на същия тоя анус?
  3 точки
 22. Оригиналната й уста беше напълно ок, може би ако я беше напомпала съвсем мъничко - никой нямаше да я гаври. Не знам защо, когато я слушам да говори, се сещам за случката с разкъсания й анус, за която Фокса години ни разказва
  3 точки
 23. Елементарница. Когато сама се поставяш на колене, то си е съдба. Проблема си е неин че не ги подбира така че да си стои права докато предлага същите услуги.
  3 точки
 24. Очакваме с нетърпение да те видим само скрънчи и плажна чанта
  3 точки
 25. Имам няколко скрънчита на Алеса, 3 топа, една плажна чанта, една дамска чанта и 2 тениски.
  3 точки
 26. Айде и още един клип бонус - на "амортизираната" певица дето вече не будела никакъв интерес с проектите си според вещите хора във форума.
  3 точки
 27. Ето бе, ето. Изпроси си клипове на Емануела. Сега дай ти участие на Дара Екимова и Таня Боева да видим тяхната публика.
  3 точки
 28. Прав си. Тя пуска в най-лошия случай през 3 месеца ново предложение, като почти винаги само 2 месеца минават. По-интересното е, че 1 от 5 й се получава. Устните ти мръсни й е най-успешното май. Но от нея май година мина.
  3 точки
 29. Защото роклята е на модния бранд Алеса. И аз имам няколко неща на Алеса. Алеса няма как да я сбъркам. Тя е вече навсякъде. И Жаклин Таракчи при Цитиридис я обличат с Алеса, и в Алея на славата, Клетката и All Inclusive също забелязвам понякога Алеса. Даже и в Гласът на България наскоро едно момиче беше там облечено с Алеса.
  3 точки
 30. Защо е Алеса и какво общо има с розовия пеньоар с който са нагласили восъчната фигура на Маноля?
  3 точки
 31. Водещият по радио "Веселина" преди малко: Анелия и Константин- "Нямаш мене" близо 3 месеца вече е, а се изкачва от номер 4 на номер 3 и вече 11 милиона гледания, с което много малко съвременни изпълнители могат да се похвалят. Песента и доста добре върви, и в стрийминг платформите. Беше и номер 1 2 седмици в класацията, но все още има интерес от слушателите. А разбрах, че Коце на 8 декември ще е пак в Бургас след като миналия месец беше тук. Явно компенсира.че ця;а година не е идвал.
  3 точки
 32. Makcu Bepcuq Ha /\yHa npe3ugeHm ❤️ ucka6 ga kaje6, 4e myū BgqcHo Heū GIopa!?😳 MagoHa!? 😳
  3 точки
 33. Предполагам това е щракнато на Хелоин, Доня е имала участие като восъчна фигура в Къща на Ужасите, а никому неизвестната жена от народа се е дегизирала като Гюрулту?
  3 точки
 34. Ванчиту из май спирит енимъл. На процедури ша ходят, кой не ги е осведомил че това е Шоуто на Ванчиту разбирасе Великова, и единствено им се полага да стоят в което кьоше там са ги наредили и да и се радват оттам?
  3 точки
 35. Преслава е на 23 -то място в Тренда на Германия! Най-силната самостоятелна песен на жена от “Ти не си за мен” насам!
  2 точки
 36. Тази песен заслужаваше много повече, топ еее ❤
  2 точки
 37. това й е последният хит на Маноля.
  2 точки
 38. 2 точки
 39. Кошмарът е пълен! Павел тръгва да бие Меди, който „оправя“ Преслава KLIUKI.BG Певицата вся раздор в семейството си
  2 точки
 40. Това са абсолютните факти! И аз го казвам много пъти! И винаги трябва да се търси второ, че и трето мнение тук ако се налага. Че има и някакви псевдо-нещастници търсещи пари, но тук става въпрос за устата. Не знаем истинската причина, но ако се харесва така, има и по-фрапиращи случаи. Между другото Глория е фенка на ЮНОНА! Модна къща “ JUNONA “ Да очакваме ли втора версия на ХИТА НА ЮНОНА - Отдалеч го вадиш ГЮРГЕ?
  2 точки
 41. Май не са потвърдили финалния списък с участници, да, не е невъзможно, но ако има някой по заспал от Викиту, това е БНТ Иначе и Поля е промотирала не ме вълнува какво и тя също е дрънкала как иска. Чакаме и мома Кристияна за да имаме завършено Тройница и да ги пращаме трите в комплект като толкова искат.
  2 точки
 42. Топика за 10 часа е направил още 30К, значи сме минали милиона ❤️
  2 точки
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...