Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3907 теми в раздела
-
Yorgos feat. Anna Dameran - VECHNO ZHIVI / Йоргос и Анна Дамеран - ВЕЧНО ЖИВИ | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 39 преглеждания
Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “VECHNO ZHIVI " С теб от виждане едно се превърнахме във цяло, без да знаем защо — с теб сме като огледало. Няма друг в живота мой, като теб да ме допълва. Моля те, до мене стой, колкото и да ти струва. Вечно живи с теб ще бъдем, щом сме едно, а душите ни ще бъдат наш’то гнездо. Вечно живи — и светът ще бъде за нас, наш’то място най-прекрасно всеки ден и час. Вечно живи с теб ще бъдем, щом сме едно, а душите ни ще бъдат наш’то гнез…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 29 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Stoi, be! Stoi " Стой, бе, стой, в очите ми кажи — друга може ли да ти прости. Върви, върви, върви, на майната си ти върви. Стой, бе, стой, в очите ми кажи — друг на теб дали ще ти прости. Върви, върви, върви, на майната си ти върви. Да носиш на врата табела — с надпис: „Всичко съм му взела.“ Ти оказа се, че си хиена и брутално подигра се с мене. Не изкарвай се сега жертва ти, че по мен лича…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 32 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Андон Събев Текст: Андон Събев, Илия Георгиев Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "KAMUNITE PADAT 2025" Камъните падат, падат от небето. Ленче, шепни ми тихо на ушенце... Помниш ли, Ленче, първата ни среща? Помниш ли, Ленче, първата целувка? Помниш ли, Ленче — в клуб „Трийсет и четири“? Помниш ли, Ленче, първата ни среща? Помниш ли, Ленче, първата целувка? Помниш ли, Ленче — в клуб „Трийсет и четири“? Помниш ли, Ленче, първата ни целувка? Камъните падат, падат от небето. Камъните падат, падат от небето. Капка …
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 135 преглеждания
Last reply by Thecranfan, -
- 7 отговора
- 196 преглеждания
Музика: Народна(стара ромска песен) Текст: Георги Милчев - Годжи Аранжимент : Димитър Милев
Last reply by Marin, -
- 11 отговора
- 273 преглеждания
Музика: Деян Асенов и Илиян Бойд Aранжимент: Деян Асенов Текст: Анастасия Мавродиева Микс / Мастер: Деян Асенов
Last reply by Marin, -
- 4 отговора
- 132 преглеждания
Музика: STAMENOWA & Йоан Николаев Текст: Полина Петкова Аранжимент: Питър Райнов
Last reply by FolkEmpire, -
- 11 отговора
- 237 преглеждания
Без Марко и Магапаса!
- 13 отговора
- 258 преглеждания
music: Georgi Kurtev & Tsvetan Spasov lyrics: Paolla & Anastasia Mavrodieva arrangement: Tsvetan Spasov
- 0 отговора
- 46 преглеждания
🎼 Музика: EJAE, Hee Dong Nam, Jeong Hoon Seo, Joong Gyu Kwak, Mark Sonnenblick, Park Hong-Jun, Yu Han Lee ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio ℗ 2025 Netflix Music LLC, under exclusive license to Visva Records / Republic Records, a division of UMG Recordings, Inc. © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ 🎤 🎵 Nikoya Byakh Никоя бях, трудно живях, не разбрах как оцелях. Бях на ръба, ала сега — виж ме сега, аз съм кралицата ваша. Живея аз два живота днес — спокоен и пълен със стрес. В първия — това съм аз, а другия — само за…
Last reply by Victor, -
- 17 отговора
- 529 преглеждания
Музика: Деян Асенов Аранжимент: Деян Асенов Текст: Николай Гурманов
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 38 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🎵 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 CHALGA HIT MIX 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 7 отговора
- 194 преглеждания
🎵 Музика и аранжимент: Sotiris Agrafiotis 📜 Текст: Анастасия Мавродиева 📜 Оригинален текстописец: Ilias Filippou
- 0 отговора
- 27 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 10 отговора
- 247 преглеждания
Last reply by asylum,