Видеоклипове
4852 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 156 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 114 преглеждания
Music & Arrangement - Marchelo Nestorov Lyrics - Radostina Popova , Georgia Rose
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся …
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 69 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Na oltar ot lyubov " Ти си мойта половина, аз съм твоята. С теб съдбата ни е отредила ролята да не можем да живеем един без друг и да бъдем цяло на света – дори напук. Ще ти свалям не звезди, а галактики, ти си моето слънце от романтики. Аз без теб не съм, не съществувам, и без тебе знам, че пет пари не струвам. Залеза аз искам да ти подаря, изгрева – и него пак така, че и те, като нас, изнемо…
Last reply by Karma93, -
- 20 отговора
- 386 преглеждания
Last reply by Thecranfan, -
- 13 отговора
- 484 преглеждания
Music: Dessita, Deyan Asenov Lyrics: Dessita Arrangement: Deyan Asenov
Last reply by Just_Me, -
Yorgos feat. Persiana - V KRACHKA / Йоргос feat. Персияна - В КРАЧКА I Official Audio 2025
by Victor- 3 отговора
- 105 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 V KRACHKA На какво се правиш, оуу? Пълен съм с оферти, бол! Само че ме тегли мене — да надскочиме зелено. Аре, малко свали гарда, кат падарин нема да те варда. Кво че си принцесата зелена? Йоргос ти е липсата на тебе! Ша заформиме една интрига, щото то на Перса и не стига. Ако чакам някоя да върже — по-добре да се изнасям бърже. Само слушай и ми вервай, душо! Ша окапят другите като презрели круши! Шушо-мушо! Айде да си кажем с тебе чес…
Last reply by DevilWish, -
- 34 отговора
- 1,2k преглеждания
Музика и текст: Николай Пашев Аранжимент: Николай Пашев и Димитър Петров
- 0 отговора
- 59 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгив, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "VINKELO" Винкело, винкело Музика пускай, И кючеци друскай, Хич не се скатавай, Яко се раздавай. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, От токати рухва. Кое е най-якото парче? Парче винкел. Винкело, винкело, Да не земеш винкело? Винкело, винкело, Ща ти стане готино. Аре бе, отворен, Не мъчи се зорлем. В Перник, в дискотека, Няма ти е леко. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, …
Last reply by Victor, -
- 4 отговора
- 125 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 2 отговора
- 104 преглеждания
- 3 отговора
- 110 преглеждания
- 12 отговора
- 285 преглеждания
Музика: Даниел Димитров Аражимент: Даниел Димитров Микс мастеринг: Даниел Димитров Текст: Николай Гурманов
- 17 отговора
- 513 преглеждания
Music: Christos Dantis Arrangement: Daniel Ganev Original lyrics: Nikos Sarris Lyrics: Anastasia Mavrodieva
Last reply by Plamen97, -
- 3 отговора
- 129 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Test Drive " С тебе на кълбета, правиме сефтето. Яко ща изкърта, левъла превъртам. Дай, дай, дай, дай, дай, дай! Кама Сутра репи да яде, ти от кеф при мене ще ревеш. Ще те правя crazy, crazy, и за тебе аз ще съм amazing. Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти прав…
Last reply by Karma93, -
- 0 отговора
- 76 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ЧАЛГА ХИТОВЕ 2025 🆕 CHALGA HIT MIX 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 7 отговора
- 169 преглеждания
Всеки ден излиза нов хит напоследък! Хитово хитов сезон!
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 212 преглеждания
music: Eden Hason original lyrics: Eden Hason arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Petar Petrov, Aleksandar Popov
- 4 отговора
- 155 преглеждания
музика: Радостина Ташева и Еви Аспарухов текст: Радостина Ташева аранжимент: Спас Лазаров
- 17 отговора
- 549 преглеждания
arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Anastasiya Mavrodieva keyboard: Aleksandar Asenov guitar 1: Julian Shabanov guitar 2: Evgeni Zhelyaskov drums: Boyan Todorov
- 15 отговора
- 703 преглеждания
music : Vasilis Koumentakos, Nearchos, Apostolis Kyriakidis original lyrics : Vasilis Koumentakos arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Marieta Angelova
- 5 отговора
- 189 преглеждания
Music & Arrangement: Deyan Asenov Lyrics: Lora Dimitrova
- 18 отговора
- 387 преглеждания
Скъпи приятели, Поднасям ви клипа на песента “Утрото няма да изгрее” с много любов. Той е създаден с помощта на изкуствен интелект, но във всеки кадър има и частица от мен, защото активно участвах в неговото създаване. Знам, че технологиите будят различни мнения, но вярвам, че музиката е преди всичко емоция и начин да се докоснем един до друг. В днешно време е все по-трудно един артист да си позволи традиционни клипове – затова търся нови начини да подаря изкуство и красота на тези, които ме обичат. Надявам се да усетите душата ми в тази песен и да оставите любовта да бъде по-силна от предразсъдъците.
- 0 отговора
- 52 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 99 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Berkan Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “SULZI " На прага пред вратата съм, аз гостенин неканен съм и никой ме не чака днес, но аз дойдох във ваша чест. И вятърът проплаква с мен, от болката ми натъжен, и всеки спомен на света ми връща вашите лица. Припев: Здравейте, майко, татко, днес синът ви се прибра. Оставил си душата на пътната врата. Гледам ви щастливи, все едно сте живи. Моля ви, простете ми за греховете. Сълзи по снимките течът, аз…
- 0 отговора
- 62 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Kostas Miliotakis Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music ℗ 2007 HEAVEN MUSIC S.A. © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ KRAYAT NA SVETA" автор: Герго Милов Ако днес те загубя — ще обичам ли пак? Ще усетя ли някога от утрото знак? Скитница бледа във любовта, лутаща се в тъмнина. Ако днес те загубя — аз дали ще вървя във посоката вярна, без да следвам следа, или ще се загубя, като малко дете — без посока и без цел? Ще бродя аз чак до края на света, да питам хората за любовта — дали са …
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 70 преглеждания
🎼 Музика: Димитрис Контопулос (Dimitris Kontopoulos) ✍️ Текст: Ивайло Вълчев (Ivaylo Valchev) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 Greshish totalno Грешиш тотално... Грешиш тотално... Грешиш тотално... Грешиш тотално – не ме наричай малка. Грешиш тотално – това е много жалко. Аз вече зная, аз вече се научих какво желая и как да го получа. Грешиш тотално... Грешиш фатално... Не ме познаваш – ще съжаляваш! Объркал си тотално! Грешиш тотално, че нищо не разбирам. Грешиш тотално, а любовта умира. Грешиш тотално и губиш нощи цели, …
- 0 отговора
- 73 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 15 отговора
- 364 преглеждания
Music: Mihail Rakintzis Lyrics: Marieta Angelova Arrangement: Sasho Danielov Sashov - Sandrito
Last reply by asylum, -
- 23 отговора
- 608 преглеждания
Music: Sandrito Danielov Lyrics: Anastasia Mavrodieva
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 152 преглеждания
- 0 отговора
- 52 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 31 отговора
- 1,1k преглеждания
Музика: Весела Думанова Текст: Весела Думанова Аранжимент, запис, микс и мастър: Павел Казаков
Last reply by Just_Me, -
- 2 отговора
- 135 преглеждания
Last reply by pacho, -
- 3 отговора
- 165 преглеждания
Музика: Марчело Несторов Текст: Марчело Несторов, Петър Петров, Александър Попов,Роксана Аранжимент: Марчело Несторов
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 113 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 777 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 8 отговора
- 268 преглеждания
Текст: Петя Радева Аранжимент: Калоян Коцев - Коки Музика: Калоян Коцев - Коки, FGM records
Last reply by DarkChild, -
- 2 отговора
- 122 преглеждания
•Не сме безгрешни - Глория и Азис •Мечтата ми вземи - Емилия •300 нощи, 300 дни - Весела •Tvoj pogled - Suzana Jovanovic •Няма 6-5 - Цветелина •Друг живот - Деси и Тони Стораро Arrangement: Hristiyan Zapryanov Rec | Mix | Master: Hristiyan Zapryanov (HZ Sound) Bouzouki, electric guitar: Angel Stankov Violin: Zhoro Rosenov Keyboards: Dido Veselov (DidoV Records) Vocals: Nevena Momneva
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 0 отговора
- 56 преглеждания
🎼 Музика: Ронела Хаяти, Илия Георгиев ✍️ Текст: Ронела Хаяти, Илия Георгиев 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 TSAK TSAK Цак-цак-цак Хайде, ела при мен, любими... Аман, амани, аман, аман, амани, губя се в очите ти. Амане, аман, аман, амане, аман, не мога без тях аз. Света обиколих, за секунди те видях, полудявам от мъка, че не съм до теб сега. Душата ми гори да те видя, бейби. Та-та-та. Та-та, та-та-та, та-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Та-та, та-та-та, ta-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Километр…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat Yorgos - VLYUBENI / Анна Дамеран feat. Йоргос - ВЛЮБЕНИ | Official Video 2025
by Victor- 1 отговор
- 114 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “VLYUBENI" автор: Герго Милов Като капка от нечакан дъжд, извалял се изведнъж, аз случайно се загубих и видях те, и се влюбих. Като стон от нежна песен, лист от вятъра понесен, за секунда те видях и по тебе полудях. Ти си мойта …
- 3 отговора
- 118 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Zhiv Sum " Погледна ли в очите ти красиви, аз виждам само спомени щастливи. И дал бих всичко, дето имам, от твоята любов да взимам. За мене ти си сътворение и от реалността спасение. Дори земята да гори на клада, за теб изгарям със наслада. Не ме обичай, имай ме за даденост, умирам аз за миговете крадени, в които мога нежно да те гушна и твоя дъх така да слушам. Жив съм и живея с тебе с…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 59 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ilia Georgiev Текст: Gergo Milov Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🐾 Labubu е култова колекционерска играчка, създадена от хонконгския дизайнер Kasing Lung и популяризирана от Pop Mart. Това мистично и забавно същество носи изненада във всяка „blind box“ кутия и има милиони фенове по света. Kyllobubu е музикалният герой на Kyllo, вдъхновен от Labubu – уникална и игрива персона, която оживява в песента и официалното видео. С Labubu и Kyllobubu светът на музиката и поп-културата се срещат в един енергичен, клубен и визуално атрактивен свят. 🔥 Пот…
Last reply by Victor, -
- 28 отговора
- 1,5k преглеждания
Last reply by asylum, -
- 12 отговора
- 344 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 13 отговора
- 413 преглеждания
@Balkandji1 Андон е котенце, нали?
Last reply by asylum, -
- 23 отговора
- 586 преглеждания
🎵 Music | Tzanca Uraganu, VIP Stefcho Band & Nek Florin 🎵 Arranger | Tzanca Uraganu, VIP Stefcho Band & Nek Florin 📜 Lyrics| Petya Radeva
Last reply by alisali1234, -
- 6 отговора
- 290 преглеждания
Music: LPadr3, Alexandra Panayotova Lyrics: Lora Dimitrova, Alexandra Panayotova
Last reply by asylum, -
- 6 отговора
- 182 преглеждания
music: Kristina Ubina - Kiki Rubin arrangement: Borislav Pavlov rec | mix | master: Borislav Pavlov lyrics: Kristina Ubina - Kiki Rubin
- 5 отговора
- 140 преглеждания
- 5 отговора
- 197 преглеждания
Музика и Текст: Ая Аранжимент: L Padr3
- 2 отговора
- 79 преглеждания
- 3 отговора
- 108 преглеждания
- 4 отговора
- 115 преглеждания
- 8 отговора
- 372 преглеждания
- 12 отговора
- 334 преглеждания
Music: Marsel Gunga Lyrics: Nikolay Gurmanov Arrangement: Nikola Tomov
- 5 отговора
- 160 преглеждания
- 9 отговора
- 290 преглеждания
Lyrics: Bilyanish Music & Arrangement: Tomas Mix & Master: Andro - In The Building
- 13 отговора
- 587 преглеждания
Music: Daniel Ganev Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Siana
- 7 отговора
- 208 преглеждания
℗ 1998 Minos - EMI SA ℗ Ara Music / Ara Audio Video 2000 ♪ © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Giorgos Theofanous ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio Продукция и видео: Redehaka Studio Ltd. 🎤 🎵 OGUN, NE ZHENA Знам, че ти си свикнал да имаш всяка жена, но този път със мене, вярвай, не позна. Знам, че ти си свикнал да имаш всяка жена, но този път със мене, вярвай, не позна. Ще бъда твоя Ад, щ…
- 0 отговора
- 50 преглеждания
Music: Iskren Tonchev - Iskrata Lyrics: Iskren Tonchev - Iskrata, Yasen Nedelchev Arrangement, Mix & Master: Iskren Tonchev - Iskrata
- 2 отговора
- 100 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ MIRNO" автор: Герго Милов Влизам и ви правя сами да си говорите. Коя е най-добрата? Няма с мен да спорите! Аре, всички кифли да бегат във забрава! Аз съм тая, дето днеска ще решава какво да става. Падай на коляно, гледай мене само, ще те правя хрисим, господин зависим. Мирно, всички мишки! И без грам въздишки! Да не чувам звук, докато съм тук! Мирно, мирно! Мирно, всички мишки! И б…
- 2 отговора
- 98 преглеждания
НЯКЪДЕ ПО СВЕТА | Текст | Нова песен 2025 | Чалга 2025 | Поп фолк Хитове 2025 | Popnable
- 7 отговора
- 269 преглеждания
music: Marchelo Nestorov arrangement: Marchelo Nestorov rec | mix | master: Teodor Tashev lyrics: Radostina Popova ,Georgia Rose
Last reply by Karma93, -
- 2 отговора
- 95 преглеждания
Last reply by Karma93, -
- 4 отговора
- 117 преглеждания
- 2 отговора
- 119 преглеждания
- 3 отговора
- 90 преглеждания
- 3 отговора
- 92 преглеждания
- 3 отговора
- 103 преглеждания
Music: Deyan Asenov Lyrics: Salko Arrangement: Deyan Asenov
- 0 отговора
- 37 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 CHALGA HIT MIX 2025
- 11 отговора
- 529 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 8 отговора
- 420 преглеждания
„ADHDARA“ е вторият студиен албум на DARA. Вдъхновен е от личния ѝ опит със състоянието ADHD, което тя описва като „шум в главата“ – смесица от мисли, емоции и импулси, които се превръщат в извор на творчество. Проектът не следва жанрови етикети – той обединява различни стилове, ритми и емоции, които отразяват вътрешния ѝ свят и представят нейното лично пътуване през три основни състояния: Хаос, Терапия и Приемане. ТРАКЛИСТ: 1. Нито звук 2. Онче бонче 3. Да не можем 4. Само за 5. Куца магарица 6. Доза 7. Диамант 8. Дистанция 9. Едно на милион 10. Забранено 11. Нищо повече 12. Демони 13 .Песен за живота
- 4 отговора
- 142 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 0 отговора
- 104 преглеждания
Last reply by Wild_Style, -
- 5 отговора
- 203 преглеждания
Продуцент - Ани Радкова Музика - Момчил Колев и Калоян Колев Аранжимент - Ангел Проданов Текст - Силвия Симеонова
Last reply by Just_Me, -
Anna Dameran feat. Kyllo - Zhik-Tak / Анна Дамеран feat. Кайло - Жик-Так | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 41 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Zhik-Tak" автор: Герго Милов Жика-жика-так Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Май ще ти треперят тази вечер коленцата, много си отворена, ама само до вратата. После да не кажеш: „Ама аз не съм такава.“ Утре не бъди, днеска не прощавам. Ще те правя влажна като Ниагара,…
Last reply by Victor, -
- 9 отговора
- 405 преглеждания
- 0 отговора
- 80 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 89 преглеждания
Музика: Traditional Текст: Pavel Gregoriev Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – "Marathon" Ах, любовта ми е маратон, аз съм първи на финала. Ах, другият не те заслужава – как да спра този огън във мен? Ден и нощ вървя след теб, с поглед ме гледаш ти царски. Аз като маратон бягам все, без почивка, без граници. Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Ах, ден и нощ те гоних аз, ти си студена и надмен…
- 3 отговора
- 156 преглеждания
🎼Music: Daniel Dimitrov 🎼Arrangement: Daniel Dimitrov 🎼Mix & Master: Spas Lazarov 🎼Recording: Spas Lazarov 🎼Lyrics: Melani Mladenova
Last reply by asylum, -
- 6 отговора
- 292 преглеждания
Този абсурд някой коментирал ли го е? Защо тази е направила безсрамен кавър на "За контакти", ама 1:1, и защо тази Йоана се е писала като автор на музиката, като песента реално си е на Кости? Това не е кражба, това си е мазна кражба вече. Пуснах си ex-Пеевска веднага след тоя вой да си оправя слуха. Цвета може да е всякаква, ама поне има талант, за разлика от това мънкащо под носа wannabe.
Last reply by ribaton, -
- 9 отговора
- 1,4k преглеждания
Музика и текст Andon, Alper, Vladi, Grozdenka Аранжимент, запис, mix & master - Andro In The Building
Last reply by Marin, -
- 3 отговора
- 109 преглеждания
1. Гот ми е 2. Искам да пия 3. Pi Tu Pi 4. Влез 5. Мъни мъни 6. Se Perno Gia Na Sou Po
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 66 преглеждания
🎼 Музика: Ilia Georgiev ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid 🎤 🎵 VIP Карам S-класа с Кен за украса. Имам кеш фул, скача като питбул. Само ме изпробвай, първо се назобвай, за да бягаш с двеста, аре, прай место! Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Нямам скрупули, кой не …
Last reply by Victor, -
- 5 отговора
- 343 преглеждания
Музика и текст Bilyanish Аранжимент, запис, mix & master - Andro In The Building
Last reply by alisali1234, -
- 1 отговор
- 122 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов - @GergoMilov333 Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Razbitoto surtse" автор: Герго Милов Разбитото сърце от болка стене, във оковите, които стягат мене. А някъде ти, може би, празнуваш... Сълзите ми са бисери от мъка, попили във прахта на нашата скука. Ръцете ми не смогват да ги бършат, те друго нищичко не вършат. Не бий, сърце, пръсни се на парчета, да свърши моята съдба проклета. Аз вече съм останала без сили, и чувствата във мен …
- 5 отговора
- 183 преглеждания
- 18 отговора
- 475 преглеждания
Music : Rosen Yordanov,Kristina Petrova Arrangement : Kaloyan Kotsev Mix | Master : Vasko Ivanov / Dexter / Lyrics: Denislav Dinchev, Radostin Radostinov
- 10 отговора
- 524 преглеждания
Music & Arrangement: Krisko Lyrics: Krisko, Boro Purvi Mix & Master: Dimitar Ganchev - Mite
- 7 отговора
- 229 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 11 отговора
- 304 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Асен Данаилов Текст: Николета Чолакова - Никол и Ели Валенкова Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
- 2 отговора
- 99 преглеждания
- 3 отговора
- 273 преглеждания
Музика | Силвестър Матеев - Силвър и Ихито Текст | Силвестър Матеев - Силвър и Ихито Aранжимент | Силвестър Матеев - Силвър
Last reply by ribaton, -
- 3 отговора
- 188 преглеждания
Хитът на годината!
- 16 отговора
- 368 преглеждания
- 11 отговора
- 239 преглеждания
- 2 отговора
- 93 преглеждания
След "Каракуда" нов хитов хит за плейлиста с балади на @asylum
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 175 преглеждания
Текст, музика и аранжимент: Jeason Brad Lewis Римейк, звукозапис, смесване и мастериране: Мага Алиев Саксофон: Светлин Къслев
Last reply by Karma93, -
- 0 отговора
- 85 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🎶 ПОП ФОЛК ПЕСНИ 2025 🆕 ЧАЛГА ХИТОВЕ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ,