Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 203 преглеждания
Честит рожден ден! Казват, че човек търси себе си цял живот, но навършвайки определени години, опитът ни позволява да избистрим погледа си и да свалим розовите очила. Пожелавам ти, въпреки това, да запазиш позитивизма си и винаги да възприемаш чашата наполовина пълна, вместо наполовина празна. Поздрав:
Last reply by heartless, -
- 1 отговор
- 198 преглеждания
На горещия стол сяда Loka Въпросите си към него може да задавате до 1.08 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 4 отговора
- 198 преглеждания
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 0 отговора
- 197 преглеждания
30 Април, 2009, Robbrie Rivera гост DJ в нощен клуб Опера, Атланта. Изживяването наистина си заслужаваше. Бях на няколко крачки от него и имах щастието да наблюдавам как работи. Роби беше нещо не на кеф в началото, но с времето се отпусна и накара тълпата да вика името му над музиката. Имах честа да се запозная с него и ми се стори доста земен човек. Миксираше прекрасно и забелязах, че се кефи много на Гета. Роби е един от любимите ми DJ и то напълно заслужено. Ето и едно клипче правено от мен: http://www.youtube.com/watch?v=BwUFWiaVOMs...re=channel_page Ето и Live микса на Роби. P.S. Не обърщайте внимание на тоя, дето се опитва да флиртува от разстояние …
Last reply by Tina, -
- 0 отговора
- 193 преглеждания
След огромния успех на Мемеандреа,сматам че е време да имаме и тема за разнообразни meme-та. Тук може да качвате любимите ви такива или ако имате ваши собствени.
Last reply by xroflx9, -
- 3 отговора
- 193 преглеждания
Честит имен ден, Стеф! Да ти е живо и здраво името! Много късмет и хубави емоции!
Last reply by adorable, -
- 0 отговора
- 191 преглеждания
Легендарната песен „Despacito“, която пожъна невиждан успех за няколко дни и която може би още дълго ще звучи в нощните заведения, дори и след края на лятото, официално счупи всички възможни рекорди. Хитът се превърна в най-популярната и най-излъчвана песен за всички времена, като победи дори „Gangnam Style” на Сай и „Sorry”на тийн идола Джъстин Бийбър. Латино парчето „Despacito” е излъчено над 4 милиарда пъти само за последните шест месеца. „Не мога да повярвам какво се случи с тази песен, лудост е! Бях сигурен, че ще бъде хит, това беше и целта ми, но не очаквах толкова грандиозен успех. Когато я написах, просто исках да накарам хората да се усмихват и да танц…
Last reply by FikLena, -
- 6 отговора
- 190 преглеждания
Честит Рожден Ден,много здраве,щастие,късмет.
Last reply by Fast, -
- 0 отговора
- 188 преглеждания
Диcплeят! Haй-вaжнoтo нeщo в Хіаоmі Мі Міх. Πъpвo, тoй дaвa нeвepoятния дизaйн нa Хіаоmі Мі Міх - бeз paмĸи ĸaĸтo oт двeтe cтpaни, тaĸa и oтгope. Bтopo - ocигypявa мнoгo гoлямa paбoтнa плoщ в мaлĸи oбщи гaбapити. Eĸpaнът e c oгpoмeн диaгoнaл oт 6.4 инчa, peзoлюция 1080 х 2040 пиĸceлa и cъoтнoшeниe нa cтpaнитe 17:9. Toвa, ĸoeтo фoĸycиpa внимaниeтo e, чe зaeмa 91,3% oт плoщтa нa пpeдния пaнeл. (Toвa e oфициaлнo oбявeнoтo Ѕсrееn tо Воdу cъoтнoшeниe. Πpи pъчнo пpecмятaнe aз гo изĸapвaм пoд 90%, нo тoчнaтa цифpa нe e oт тoлĸoвa cъщecтвeнo знaчeниe. Πpи дoлнoтo cpaвнeниe ce виждa ĸoлĸo пo-дoбъp e тoзи пapaмeтъp пpи Мі Міх) Зa дa paзбepeтe ĸaĸвo тoчнo oзнaчaвa тoвa щe н…
Last reply by FikLena, -
- 3 отговора
- 188 преглеждания
Честит Рожден Ден, нека всички твои желания, бъдат мои желания И весело изкарване на празника
Last reply by goplay89, -
- 1 отговор
- 187 преглеждания
Здравейте,това е играта измислена от Paradise. миналата година,надявам се да няма проблем,че аз я пускам.Всеки,който иска да участва, до 25.12 да ми напише на ЛС една цифра (от 1 до 10) и кой с когото падне ще си разменяте подаръци - графики,пожелания,картинки,миксове,фен видеа и т.н.Моля,кръстете ЛС-то си:"Игра" Аз също мисля да участвам,но няма да гледам кой какво число ми е пратил до деня,в който ще ги пусна тук. Пример: .... -1 и ;;;;;-1 ще си подарят каквото искат-снимки,графики,миксове и т.н.
Last reply by Ivanhoe, -
- 0 отговора
- 187 преглеждания
Hearthstone е кажи-речи стандартно картово заглавие. Ако сте цъкали подобни игри, едва ли ще се изненадате от това, което ще видите. Казано накратко, вие правите свое тесте от карти, с което се изправяте срещу противник. Целта ви е просто да го победите, убивайки героя му. Доколкото самият аз доста харесвам картовите игри, то навлизането в някои от тях е сложно. За пример бих дал Scrolls на Mojang, известни предимно с Minecraft. Купих си картовата им игра миналата година… поиграх малко, не ме зариби и се отказах. Отчасти заради лошия tutorial. Положението при Hearthstone е коренно различно. За около половин час човек вече е схванал каква е идеята и е готов да се…
Last reply by Glamdring, -
- 4 отговора
- 185 преглеждания
Честит рожден ден, бъди здрав, силен, корав, винаги готов да се учиш и да правиш нови неща. Не се носи по течението, по течението се носят само неодушевени предмети, а ти си огън човек! Поздрав:
Last reply by mitak_94, -
- 5 отговора
- 184 преглеждания
Честит Рожден Ден Нено! С пожелания за всичко най-най
Last reply by Danger., -
- 0 отговора
- 182 преглеждания
Честно казано, очарован съм от Софи и от Миро. Първо Софи - уникален глас, много добре се представи, много сладка и неподправена! Миро направи страшен купон - знае как да весели хората. Аксиния само 2 песни изпя, хубава е, хубаво пее, но песните нещо куцат. Не се отпуснаха хората някак си при нея. Мишо пък и той големите си хитове изпя, забавно беше да гледаш отстрани поклонниците му..
Last reply by forlon,