Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 1 отговор
- 222 преглеждания
Здравейте! От малък никога не съм обичал месо, но заради родителите ми съм ядял по малко през по-голямата част от живота си. От ноември 2013 обаче съм вегетарианец, а от 10 дни съм и виган (в хранително отношение). От доста месеци вече гледам клипчетата на Freelee the Banana Girl, които са забавни и доста образователни, както и чета статии и форуми по темата, затова, ако някой има въпроси, мога да опитам да му отговоря. Пускам темата, защото ми е интересно дали има други хора, които не ядат месо (и/или животински продукти), какви са причините за това и какви резултати са постигнали. Споделете
Last reply by чушка., -
- 5 отговора
- 222 преглеждания
Честит рожден ден, Стеле! Весел празник!
Last reply by Charlie, -
- 1 отговор
- 218 преглеждания
На горещия стол сяда Alexandrov Въпросите си към него може да задавате до 9.08 12:00 Без обиди!
Last reply by Mr. Greshen, -
- 2 отговора
- 216 преглеждания
Честито Рождество Христово. Здраве, топлина, светлина, мир, доброта и благоденствие.
Last reply by Stela, -
- 0 отговора
- 215 преглеждания
Скоро в Рамания! Започва до броени дни.
Last reply by Brian, -
- 2 отговора
- 211 преглеждания
Одъртя с още една година 😋 да си изкараш весело и всичко най-хубаво да ти се случва само
Last reply by Willy, -
- 4 отговора
- 208 преглеждания
Честит рожден ден! Желая ти много щастливи мигове, успехи и най - вече здраве. Радвай се на Райна и творчеството й още дълги години!
Last reply by GSA, -
- 5 отговора
- 208 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, успехи, усмивки и много весели моменти!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 7 отговора
- 208 преглеждания
Белев, честит рожден ден и тук. Както то пожелах: много здраве, щастие, успехи и късмет. Другото си го имаш. Ще се видим на партито в събота.
Last reply by anastasb, -
- 1 follower
- 1 отговор
- 207 преглеждания
Роумингът между страните от Западните Балкани ще бъде премахнат на 1 юли. Това означава, че гражданите и бизнесът в региона ще имат повече пари в бюджета, заяви генералният секретар на Съвета за регионално сътрудничество Майлинда Брегу, цитиран от БГНЕС. Северна Македония, Сърбия, Черна гора, Албания, Косово и БиХ ще започнат да прилагат споразумението от Втората дигитална среща на върха през 2019 г. на 1 юли, което предоставя на гражданите по-евтин роуминг за телефонни разговори, SMS съобщения и използване на интернет. Първата фаза от изпълнението на споразумението започна през 2019 г., когато цената на роуминга беше намалена с 80 процента, докато втора…
Last reply by bleron, -
- 3 отговора
- 207 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, успехи с всичко което се захванеш. И да се връщаш във форума от време на време.
Last reply by Diamond., -
- 4 отговора
- 207 преглеждания
Честит празник на всички, които носят имената: Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана Днес честваме един от най-големите християнски празници – Йордановден (Богоявление). На този ден Йоан Кръстител покръства Исус Христос във водите на река Йордан. Според библейския разказ Йоан Кръстител потопявал до шията всеки човек, когото кръщавал, и го държал така, докато не изповядал всичките си грехове. Когато видял Исус обаче, той веднага се поклонил и казал, че Исус трябва да се кръсти при него. Но Исус влязъл във водите на река Йордан и тогава се отворили небесата, отгоре блеснала светлина, подобно на мълния, и Духът Божий във вид на гълъб сляз…
Last reply by adorable, -
- 3 отговора
- 206 преглеждания
Привет, правя тази тема в която смятам да слагаме интересни статии, интервюта и препоръки в сферата на бизнеса. Смятам, че някои от нас, ако не за всички би било много полезно. На мен специално тези статии ми действат много добре като ги прочета, защото ме мотивират по един или друг начин.
Last reply by Chris, -
- 3 отговора
- 204 преглеждания
Днес е "Цветница" ! Шеста Неделя на Великия пост - Връбница - Цветница. Св. апли Иасон и Сосипатър Днес се припомня тържественото влизане на Исус Христос в Йерусалим преди еврейската Пасха. Вярващите възторжено го посрещнали, разстилайки пред него дрехите си, палмови и върбови клонки, хвърляйки цветя в нозете му и пеейки Осанна! Благословен Идещият в име Господне, Царят Израилев. Празнуват: Цветан,Цвета,Цветелина,Здравко, Здравка, Камелия, Върбан, Виолета, Лилия, Латинка, Теменуга, Ясен, Явор и всички с имена на цветя и дървета. Честит празник на всички от форума със имена на цветя, дървета и храсти!
Last reply by mitak_94, -
- 5 отговора
- 204 преглеждания
Честит Рожден Ден! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, любов, успехи в ученето и много усмивки
Last reply by Gomez,