Jump to content

Препоръчани коментари

2-РИЯТ СЕЗОН НА "Кварталът на богатите" ЗАПОЧВА НА 5 ЮЛИ ОТ 20:00 ПО БТВ!

kvartalyt_na_bogatite.jpg

Един от най­успешните сериали у нас и по света "Кварталът на богатите" с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая се завръща до броени дни в българския ефир. Дългоочакваният втори сезон на поредицата започва на 5-­ти юли (вторник) от 20:00 часа по bTV, ден след финала на "Част от мен" ­ повече за него прочетете тук. Как ще продължи историята на Мира и Яман след раздялата им в края на първи сезон и катастрофата на Селим и Ендер... Кой ще оцелее... Всички тези отговори ще бъдат дадени на 5 юли.
БТВ кога смятат да престанат с досадните турски сапунки? :gun_bandana:

Много, ама много качествен за мен сериал

Много, ама много качествен за мен сериал

Кавър е на The O.C. - Orange Coutny. Затова и гледах първият сезон, разбрах, че е кавър на американски филм и ми стана интересно какво са направили турците. Честно казано не бие много на турски филм, да има си своите прилики с турските филми, но като сюжет и развитие на филма не изглежда много турски, което ми харесва. А и е по-младежки, лъскав филм, няма бабички, забрадки.

Между другото съм гледал втория сезон, но на части и със субтитри, които не бяха много верни. Много по-интересен е от първия, а Серенай е уникална! :Vishenka_05:

Оф, гледайте оригинала и махайте тия турски елементарни бози, същата простотия като версията им на "Отчаяни съпруги". :mf_surrender:

Те имат и турска версия на "Малки сладки лъжкини" :1000 (29):

По темата: Не съм го гледал този сериал, нямах интерес. Може да видя първите епизоди и ще споделя мнение. :Д

И аз не съм го гледала, сега тегля първи сезон да видим дали ще ми хареса.
Те имат и турска версия на "Малки сладки лъжкини" :1000 (29):

По темата: Не съм го гледал този сериал, нямах интерес. Може да видя първите епизоди и ще споделя мнение. :Д

Има и на gossip girl. Тия там крадат повече от чалгаджийка без спонсор!

• 1 month later...

Аа, любимият ми сериал! Миналата година го минах веднъж целия /в нета го има със субтитри/, тази наново го почнах, Яман и Мира са много сладки :Vishenka_05:

Аа, любимият ми сериал! Миналата година го минах веднъж целия /в нета го има със субтитри/, тази наново го почнах, Яман и Мира са много сладки :Vishenka_05:

Хаха, от bTV го изтриха със субтитрите още в началото на тая година. :1000 (29):

И аз бях гледал някои серии от него, но не всичко. Тия дни до колкото знам трябва Мира да застреля брата на Яман. :1000 (29):

Вчерашната серия беше много забавна Яман ревнува супер много Мира.

Имали къде да гледам епизодите,преди да ги излъчат по БТВ?

Хаха, от bTV го изтриха със субтитрите още в началото на тая година. :1000 (29):

И аз бях гледал някои серии от него, но не всичко. Тия дни до колкото знам трябва Мира да застреля брата на Яман. :1000 (29):

Да, така беше, после ще изпадне в депресия и дълго време ще се обвинява :mf_surrender:

Иначе в data-bg.net ги има всичките, с някои изключения от началните епизоди, аз по принцип за сериали по bTV от там тегля, адски много им мразя политиката на тез' л*****и и на пук на мръсотиите дето правят със сериалите не им гледам скапания канал :3fdb8960598fa63e:

Преди да ги излъчат, не знам.

След излъчване ги качват в един сайт, аз от там гледам ако нещо съм пропуснал някоя серия.

Иначе от data как теглите, това е най-отвратителният сайт. :1000 (29): Изобщо не му разбирам...

Има ги в dailymotion качени, но трябва да намериш на кой турски епизод си.. само дето вместо за "Кварталът на богатите" търсиш за "Приливи и отливи".

Иначе от data как теглите, това е най-отвратителният сайт. :1000 (29): Изобщо не му разбирам...

Скапано е сайтчето, ползвам го само за сериали, и то с 300 зора... най-тъпо е с регистрациите, след определен период ти го спират, ако не сийдваш и сайта ти дава само по 1 регистрация на IP.. аз си правя нови с proxy, когато ми изтече :3fdb8960598fa63e:

• 2 weeks later...
То бива,бива да имаш гадна майка,но Суде прекрачва всякакви граници бахти коврата човек. :1000 (29):
То бива,бива да имаш гадна майка,но Суде прекрачва всякакви граници бахти коврата човек. :1000 (29):

:roll1:

Ку*вее й се.

Коментирай, че Оркун влиза в лудница накрая.

:roll1:

Ку*вее й се.

Коментирай, че Оркун влиза в лудница накрая.

Тъпанар,бахти лигльото

Адски много ми е антипатичен Оркун,не мога да го понасям с тъпата му русо-кестенява чуплива коса.

Динев,коментирай епизода,в който Мерт преспа със Ейлюл няма такъв смях човек нямаааааааа. :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Динев,коментирай епизода,в който Мерт преспа със Ейлюл няма такъв смях човек нямаааааааа. :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

После как обясняваше какво правили на Яман. :roll1:

После как обясняваше какво правили на Яман. :roll1:

Като каза,че едвам се сдържа да не се обади на баща си,за да му се похвали. :roll1:

Ейлюл към Мира: Вие,дори не сте отворили багажа.

Мира: Да,цяла вечер бяхме в болницата.

Ейлюл: А,пък ние стигнах далеч,много далееч.

Мира: Каквоооооо :o

Ейлюл: Дааааа,прескочихме бариератаа чаак.

:roll1: :roll1: :roll1:

• 2 months later...
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...