Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Сподели Публикувано Февруари 25 Песента ще е за....най-пристрастената към награди. :1000 (27): Да, да .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 25 Report Сподели Публикувано Февруари 25 Да, да .. "Дали е ясно.... НАГРАДИ не отказвам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Сподели Публикувано Февруари 25 "Дали е ясно.... НАГРАДИ не отказвам". Може да я изпее така на концерта, ще скандализира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 25 Report Сподели Публикувано Февруари 25 Ама какъв кинцерт? Това ще бъде родопски мивлют с официално облекло. Надявам се Камелия да се скрие под някоя маса по-рано и вечерта, по време на награждаването на Преслава да излезе с черга на гърба и лице омазано с крем "Здраве" като рибновска снаха в знак на протест, че наградите за нищо не стават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 25 Report Сподели Публикувано Февруари 25 Ама какъв кинцерт? Това ще бъде родопски мивлют с официално облекло. Надявам се Камелия да се скрие под някоя маса по-рано и вечерта, по време на награждаването на Преслава да излезе с черга на гърба и лице омазано с крем "Здраве" като рибновска снаха в знак на протест, че наградите за нищо не стават. Предполагам, че Пайнера ще се подсигури с охрана, в случай на атентат от страна на Камелия и Андреа Двете омразници като нищо ще се съюзят срещу пенсионера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 25 Report Сподели Публикувано Февруари 25 Камелия може да се дигизира като Десислава - ще си носи наградата за певица от 2003-та. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 25 Report Сподели Публикувано Февруари 25 Певец - Фики Идол - Константин или обратното... Галин няма да е със сигурност, все пак Коцето снася доста средства на Митко от дискотеката, а връзкарството на Фики е ясно от къде е, има си абонамент за години напред! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Певец - Фики Идол - Константин или обратното... Галин няма да е със сигурност, все пак Коцето снася доста средства на Митко от дискотеката, а връзкарството на Фики е ясно от къде е, има си абонамент за години напред! Дано не си прав..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Певец - Фики Идол - Константин или обратното... Галин няма да е със сигурност, все пак Коцето снася доста средства на Митко от дискотеката, а връзкарството на Фики е ясно от къде е, има си абонамент за години напред! Зависи от самия Коце. Той няколко пъти е получавал "Певец на годината", може вече да не се вълнува толкова и да не претендира, да даде път на младите поне на наградите. Защото по хитове не им отстъпва особено. Това му е интервю от миналата година: "За тези 16 години професионална кариера съм взел почти всички награди – няколко пъти съм ставал певец на годината, с Райна сме печелили дует на годината, с Преслава - също, още в самото начало спечелих „Откритие на годината” при жестока конкуренция – Кати Пеперудата, Руслан Мъйнов, Рени и т.н., които бяха емблематични фигури тогава" - споделя той и допълва още: "Но най-голямото ми постижение е победата във „ВИП брадър“. Колкото и тъпо да звучи, но наградата няма никаква стойност, ако не е подкрепена с любовта на феновете. Ти ще видиш на концерта как ме посрещат мен, с каква истерия. Ако го имаш това нещо, и ако ти дадат наградата, свързана с това нещо – тя е значима, но ако ти я дадат, без да имаш тази подкрепа, наградата се оказва една ламаринка, едно железце без никаква стойност. За мен е важно по участията ми да е пълно, да имаме милиони гледания в музикалните канали и т.н. Да кажа честно, за предстоящите награди нямам никакви очаквания, въпреки че много се потрудих, имам много хитове". Константин е на мнение, че новите имена в попфолка също трябва да бъдат поощрявани с отличия. Той обаче е категоричен, че не бива да се главозамайват от наградите. "Но нека младите, по-новите изпълнители да бъдат стимулирани - те трябва да взимат награди. Не че съм стар вече, аз също съм започнал да пея на 20 години, но съм малко друго ниво, не ми е важно." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 А и забележете във Фейса на Коце се агитира да се гласува само за Балада на годината, а не за Певец или Идол.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 А и забележете във Фейса на Коце се агитира да се гласува само за Балада на годината, а не за Певец или Идол.. Тихите води са най дълбоки.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Според мен Галин ще си е Идола, пък ще видим след няколко дена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 ВИП ЗОНА / радио Веселина Коя е най-излъчваната песен през 2015 година в ефира на радио Веселина? Очаквам вашите предположения тук. И тази година най-голямата радиостанция в България ще награди най-пусканата песен в ефир. На 1ви март двама от вас ще спечелят двойни покани за бляскавата церемония! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 26 Author Report Сподели Публикувано Февруари 26 ВИП ЗОНА / радио Веселина Коя е най-излъчваната песен през 2015 година в ефира на радио Веселина? Очаквам вашите предположения тук. И тази година най-голямата радиостанция в България ще награди най-пусканата песен в ефир. На 1ви март двама от вас ще спечелят двойни покани за бляскавата церемония! Почва се Отново пълним зали с покани. Днес Радио Веселина, утре в. Телеграф, след това, който си купи телевизор от Техномаркет получава покани за "бляскавата церемония". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Певец - Фики Идол - Константин Да и аз така знам, че ще са Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Галин явно са го нарочили да не му дадат голям приз. :1000 (27): Или пък мангалът заедно с пакета от сигурни големи награди няколко поредни години, е платил конкурентът му да остава ощетен дори когато има статуетки и за двамата. Не, че Константин не заслужава, но както той самият е казвал, е взимал няколко пъти наградата - нека се даде път на младите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 :1000 (27): :1000 (27): Стига де, не може да е така...... Според мен грешите.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Иначе защо толкова интервюта да има Галин точно в седмицата преди наградите.....Звездно, Преди обед, Папараци..... Идол ще е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 По-добре да побутнат още повече Галин с една голяма награда отколкото да дадат статуетката на наложения вече Константин. Колкото повече успешни, награждавани имена, толкова по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 По-добре да побутнат още повече Галин с една голяма награда отколкото да дадат статуетката на наложения вече Константин. Колкото повече успешни, награждавани имена, толкова по-добре. Коцето пък какъв идол е плюс това.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Балада - Коце, Артистично и Фолклорен албум - Емилия, Традиция и новаторсто - Ивана Певец - Фики, Идол - Гальо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Коцето пък какъв идол е плюс това.... Да, наистина - само на наркоманите може да е идол А Галин наистина отговаря на това определение - всички тийнове са луди по него и може да се каже, че им е идол. По принцип съм против разделянето на наградата на две части, но при така стеклите се обстоятелства наградата си е за Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Преса - "А бяха други времена и за награди не бях алчна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Преса - "А бяха други времена и за награди не бях алчна" Да не забравяме, че точно тогава печелеше доста повече награди от сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Сподели Публикувано Февруари 26 Да не забравяме, че точно тогава печелеше доста повече награди от сега Тогава бяха по-заслужени и по-престижни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.