Jump to content

Препоръчани коментари

На истина не разбирам кое не схващате във видеото. Най-елементарното по главният герой може да се досетите, че е свързано с "Дай ми" и "В твоите очи". Накратко - Галена е системно тормозена от "половинката си" - пребивана и пренебрегвана като жена заради многобройните му изневери. Всичките тези момичета които го оплакват дори повече и от Галена са всъщност нейните псевдо приятелки, с които той й е изневерявал. На Галена в един момент й писва и решава да си отмъсти като го убие - завързва го за тавана и слага на главата му найлонов плик с вода. Най-старият трик в киното да се покаже, че нещо е нереално, като се събуди главният герой, т.е. на края става ясно, че това е била просто фантазия на Галена в момент на ярост.

/Някъде бях мернал, коментар за това, как се мятала на гробовете, не се тревожете, това е най-обикновена полянка със стиропорни полчи/

Къде е сниман клипа? :baaasmiley:

• Отговори 146
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Само не знам защо котето трябваше да полита на 2.23-2.25 :(

Да бе, и аз на тая сцена с летящата котка се пръснах от смях. :1000 (29):

/Някъде бях мернал, коментар за това, как се мятала на гробовете, не се тревожете, това е най-обикновена полянка със стиропорни полчи/

Не знам, на фона на тази "полянка" се вижда стена за урни.

Тези от вас които коментираха още преди 2 седмици, че проектът не става за нищо-сега си личи колко сте прозрачни защото преди 2 седмици нито беше финализирана песента нито клипа. Всички кадри са заснети в България няма нищо което да е заснето в чужбина. Режисьор на видеото е Манов. :whistling:

има кадри от Лондон, но основно близо до София

Да бе, и аз на тая сцена с летящата котка се пръснах от смях. :1000 (29):

В поверията на някои народи се е смятало, че котката е първообраза на Сатаната (мъжа докато "изневерява" е с рога), която взема душите на хората (котката полита над момичетата по бельо и взема душите им), т.е. мъжа е оплел в мрежите си приятелките на Галена

все пак си е платила за филмов декор, трябва да е реалистична обстановката.

В поверията на някои народи се е смятало, че котката е първообраза на Сатаната (мъжа докато "изневерява" е с рога), която взема душите на хората (котката полита над момичетата по бельо и взема душите им), т.е. мъжа е оплел в мрежите си приятелките на Галена

все пак си е платила за филмов декор, трябва да е реалистична обстановката.

Анелия също беше снимала там ;)

Кино центъра в Бояна ако е Лондон... :1000 (29):

Кино центъра в Бояна ако е Лондон... :1000 (29):

сниман е по абсолютно същият начин по който процедира и с "С кое право" :3fdb8960598fa63e:

Част от клипът е в киноцентъра в Бояна..

Това е декор от киноцентъра в Бояна.. Абсолютно всичко е от картон или стиропор. Някъде из лаптопа имам снимки на точно този декор (отзад плочите всички са кухи, което мен ме изуми), адски добър е, мога да потърся ако искате.

West-Front-01rbP7J2m.jpg

сниман е по абсолютно същият начин по който процедира и с "С кое право" :3fdb8960598fa63e:

Хванете и се интересувайте преди да пишете небивалици. Клипът е сниман изцяло в България. Пишете на някой от екипа да ви каже като не вярвате. :mf_surrender:

1424251942.jpg

Хванете и се интересувайте преди да пишете небивалици. Клипът е сниман изцяло в България. Пишете на някой от екипа да ви каже като не вярвате. :mf_surrender:

Тя самата Галена каза в Автограф, че е снимала в Бояна...

Тя самата Галена каза в Автограф, че е снимала в Бояна...

Е добре, това отначалото в клипа ми прилича на Saint Paul. С ефекти ли е правено или?

Е добре, това отначалото в клипа ми прилича на Saint Paul. С ефекти ли е правено или?

Е това не знам, в днешно време всичко може да се направи, така, че може и ефекти да са.

никой не е казал, че е сниман в Лондон, а че има кадри от Лондон :1000 (19):

Клип убиец.

Песента, макар и клонинг на "Сменяй ме" си е доста добра .. .

Клипът е един път! Ненормален! Мелодията супер, разбива, но като цяло нещо куца в изпяването и текста.

Иначе, доволен съм и то много, супер проект като цяло.

Може ли само някой да ми обясни защо толкова слаб интерес за 8 часа - едва 30 000 гледания. Мислех, че ще гръмне 100-ка? :feminist_en:

Клипът е един път! Ненормален! Мелодията супер, разбива, но като цяло нещо куца в изпяването и текста.

И на мен припева не ме кефи как го е изпяла... Някък високо ама не е като Емануеленото пеене,а леко дере.

жалко е,че поради лоша хигиена на гласа певци като Анелия,Галена,Преслава,Константин и т.н. не са способни на пеене както преди,а са с пи 10-12 г. кариера...

Иначе, доволен съм и то много, супер проект като цяло.

Може ли само някой да ми обясни защо толкова слаб интерес за 8 часа - едва 30 000 гледания. Мислех, че ще гръмне 100-ка? :feminist_en:

Още не са се актуализирани гледанията, утре сутринта към 6 ще видиш колко са.

И на мен припева не ме кефи как го е изпяла... Някък високо ама не е като Емануеленото пеене,а леко дере.

жалко е,че поради лоша хигиена на гласа певци като Анелия,Галена,Преслава,Константин и т.н. не са способни на пеене както преди,а са с пи 10-12 г. кариера...

Какво да се прави, те са си виновни в случая. Вярно е, особено при Галето се забелязва огромна разлика от турне 2008, да речем, където бе много добре на живо, и от последните концерти. Да не говорим, че Хавана тропикана е потресаваща в изпълнение на живо.

Още не са се актуализирани гледанията, утре сутринта към 6 ще видиш колко са.

Е, те не се ли актуализират на всеки кръгъл час?

Е, те не се ли актуализират на всеки кръгъл час?

Не, и на Деси и на Емилия бяха така.

Абе важното е, че песента ще стане мегахит!! :P

Не, и на Деси и на Емилия бяха така.

Абе важното е, че песента ще стане мегахит!! :P

Как няма да стане, музиката е убийствена. Знам, че няма връзка, и на някой може да му прозвучи смешно, обаче като ударност, усещане, ме подсеща на най-добрата й песен - ,,Дай ми,,.

Надявам се кабриолетите да не се усетят, че сме гепили малко от тях в музиката. Докато при ,,Генерал,, си личеше много ясно, то в ,,Една жена,, почти не се забелязва.

На кой е песента? Защото, ако е на Пашев, този човек сериозно почна да прави Великомакедонски грешки...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...