Jump to content

Препоръчани коментари

Джина Стоева, Ивена, Пепа, Крум, Кристияна, Стефани, Ангел, Камелия, Андреа, Траяна. Тези предполагам, че ще се намъкнат в новата компания, а иначе в тези два линка има списък с напусналите изпълнители от Пайнер и Ара през годините.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%...%BD%D0%B5%D1%80

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%...%B7%D0%B8%D0%BA

• Отговори 186
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Кристиана май е единствената певица, която от началото на кариерата си до сега има само песни от Оцко, още преди да станат гаджета.

Джина Стоева, Ивена, Пепа, Крум, Кристияна, Стефани, Ангел, Камелия, Андреа, Траяна. Тези предполагам, че ще се намъкнат в новата компания, а иначе в тези два линка има списък с напусналите изпълнители от Пайнер и Ара през годините.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%...%BD%D0%B5%D1%80

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%...%B7%D0%B8%D0%BA

Само Крум и Кристиана... И на Траяна са звъняли.. :D

Само Крум и Кристиана... И на Траяна са звъняли.. :D

Е как само Крум и Кристиана, другите 19 изпълнители от къде ще му дойдат? Траяна май не харесваше много композициите на Оцко. Тя предпочиташе Биолчев и Калин, а в началото щеше да е при Митко Петров, но той я отряза и избра Димана.

Супер ! Нужна е конкуренция, за да се случва нещо в този жанр. Интересно кои ще са тези 20 изпълнители ??? Засега съм сигурен, че ще видим : Крум, Даяна, Ивена, Джина, Стефани, Кристиана, но кои още ... ? Интересно ще ми е да видя какво ще се случи с компанията, но според мен, за да има успех Оцко трябва да спре да работи с пайнер !

А защо си мислите, че всички ще са някакви известни и познати на публиката... да не стане така да събере вътре половината бездарници като DSTV или Тянков...

А защо си мислите, че всички ще са някакви известни и познати на публиката... да не стане така да събере вътре половината бездарници като DSTV или Тянков...

Защото не сме си заврели главите в задниците и се досещаме, защо е това масово напускане на АРА и Диапазон, както и частично на Пайнер..... :1000 (19):

Защото не сме си заврели главите в задниците и се досещаме, защо е това масово напускане на АРА и Диапазон, както и частично на Пайнер..... :1000 (19):

Ами дано да е така.

Очаквам Фен Тв#2 . Предвиждам лек успех в началото,защото още се слуша Оцко,но по скоро се перат пари. Нямат творчески ресурс за реална конкуренция на Пайнер

Поп-фолк изпълнители[редактиране | редактиране на кода]

Ангел

Андреа

Бриана

Виктория

Даяна

Дебора

Dillan

Джина Стоева

Джорджано :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ивена

Камелия

Кристиана

Крум

Лейла

Летисия

Славена

Соня Иванова

Стефани

Траяна

На Камелия Оцко ѝ е предлагал от работата си, даже няква песен беше казала, че обмисляла, обаче тя в крайна сметка излязла в друго изпълнение, не уточни обаче за коя става въпрос. Според мен би приела за песен, ако е нещо различно от шаблонните му. За продуцентски договор.. зависи от договора. За договор относно ротация може би е по-вероятно, не знам.

Според мен този списък е измислица.

И аз така мисля. Чак пък ВСЕКИ ЕДИН изпълнител някога напуснал музикална компания да се присъедини към Оцковата, не ми се вярва. Иначе и аз се съмнявам да има успех за дълго - той сега не може да смогне и им пробутва шаблонни песни с цигански вокали, пък камо ли ако 20+ изпълнители разчитат само и единствено на него.

Поредната компания, тип Китаеца, която ще фалира за половин година.... :lol: Само утрепки..и като виждам, че Крум им е най-силния хаха, представям си другите...Можеше да е "бездар мюзик"!

Поредната компания, тип Китаеца, която ще фалира за половин година.... :lol: Само утрепки..и като виждам, че Крум им е най-силния хаха, представям си другите...Можеше да е "бездар мюзик"!
Кристиана е много по-силна, може и да е бездарна, но е много по-интересна на всички :Vishenka_05:
Кристиана е много по-силна, може и да е бездарна, но е много по-интересна на всички :Vishenka_05:

Това сериозно ли?? :1000 (10): Тази беше ходеща пародия...може би най-бездарната и неадекватна женица излизала последните 10 години..

Това сериозно ли?? :1000 (10): Тази беше ходеща пародия...може би най-бездарната и неадекватна женица излизала последните 10 години..
И има два големи хита тази година :Vishenka_05:

И е ебати неадекватната. И от единия хит нали знаеш коя част се знае.. жокер: не е нейната

И е ебати неадекватната. И от единия хит нали знаеш коя част се знае.. жокер: не е нейната

feat. Фики

feat. Джорджано

Добре, че беше викнала нашумели лица да се включат с по 2 реда, че да види и тя популярна песен.

feat. Фики

feat. Джорджано

Добре, че беше викнала нашумели лица да се включат с по 2 реда, че да види и тя популярна песен.

"Диги дай, дай" си стана хит и без ft.

Абе вече няколко пъти ви се каза, че зад тоя проект не е просто поредния решил да прави чалга компания, а хора с пари. И ще имат собствена телевизия, за разлика от други.

Само тия два факта са достатъчни, да не ги отписваме директно и на секундата.

На теория от друга страна, с вехти, и то точно в тоя случай бая фехти, курви като Крум или Даяна, курви нов бардак не се прави, ама все тряя се отчита някъф оборот, за пред данъчните.

От разните там изоставили монополиста и конкуренцията, ако са подписали договори разбира се, а не просто са дали клипове за ефтина или направо безплатна ротация по новия канал, вероятно накето им е предложил вътрешни цени за негови песни. Колкото и да са зле и конвейерни, явно на някаква хипотетична публика, която е къркана по кръчмотеките до сред нощ, ги харесва.

ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС Е, Какво ще прави кокошарника без ефтини оцкови бози, или още по-точно, колко точно ще затъне без неговата продукция.

"Диги дай, дай" си стана хит и без ft.

Така е, ама то оставаше и една успешна самостоятелна песен да няма, при положение, че е жена на топ-композитор, който се старае на 100% за нея - смятай за какво бездарие става въпрос, щом само една самостоятелна й се отличи от всички добри парчета, които Оцко пропиля за нея. :mf_surrender:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...