Jump to content



"Краят" настъпва на 23.09.2015!


Препоръчани коментари

Текстът по-долу е изключително любопитен и ако не заради друго, то чисто информативно човек може да се запознае със съдържанието му! Не съм го писал аз, източникът е неизвестен. Готвим се за края на света... този път наистина! Бих се радвал да прочета някое от вашите мнения...

(Всички тези неща отдавна ги има като информация в интернет, просто авторът на този текст е събрал всичко в едно и е обобщил, така да се каже)

 

В последните години планетата ни е сполетявана от какви ли не природни бедствия. Спомнете си ужасяващото земетресение в Непал или опустошителното земетресение от 8, 9 по скалата на рихтер и последвалото 10 метрово цунами в Япония през 2012 година. Изглежда, че земята се бунтува все повече и повече, и с все по-страшни и мъчителни методи. Въпросът е обаче, възможно ли е това да ни предупреждава за нещо грандиозно?

На 13-ти Май, 2014 година, министърът на външните работи на Франция (Лоран Фабиос) беше на визита в САЩ. Там, той се срещна със своя колега Джон Кери (държавният секретар на САЩ). При реч в Белият дом, Фабиос споделя на три пъти, че на света му остават 500 дни, преди да настъпи климатичен хаос. Смятайки 500 дни от 13-ти Май, 2014г., разбираме, че датата за финалната права, за която говори Фабиос е 23-ти септември, 2015г.

Пуерторикански пастор (Ефраин Родригес) още през 2012г. съобщава на НАСА, че към Земята се задава астероид, който ще удари в близост до Пуерто Рико в периода 22-28 Септември 2015г. Фактите му се основават на пророчески сън и предоставената му информация е свише. Истерията покрай наближаващият край довежда дори до намесата на НАСА, която успокоява, че такава заплаха не съществува, дори и в идните няколко века.

ЦЕРН (CERN) е най-голямата в света лаборатория по физика на елементарните частици. Намира се на границата между Франция и Швейцария, западно от Женева. ЦЕРН стана известна, след като през 2012г. при експеримент е успя да открие бозонът на Хигс или Божествената частица. На 23-ти Септември, 2015г. ЦЕРН ще направи нов експеримент, с който учените се надяват да отворят врата, зад която седят отговори за тайните на тъмната материя и тъмната енергия. На високо енергийно ниво Хигс бозонът може да предизвика пространствено-времеви колапс, който за милионна част от секундата да разруши Вселената. Ето какво предупреждава едно от големите светила във физиката, Стивън Хокинг - "Няма да ни боли, нищо няма да успеем да почувстваме, но нищо няма да можем да направим". Интересен факт е, че логото на ЦЕРН е образувано от три шестици или числото на дявола. Още по-интересен факт е, че ако запишете в google maps „23/9/2015", сателитът ще ви отведе точно до мястото, където се намира ЦЕРН.

Септември 2015г. е и вълнуващ месец за ООН. През този месец, ООН ще се съберат на генерална асамблея. Вълнуващо е още, защото организацията на обединените нации ще отпразнува своята 70 годишнина от създаването си. Апропо, организацията е създадена на 24-ти Октомври, 1945г. Защо ООН ще празнуват близо месец по-рано? Пред делегатите на 193-те страни-членки Могенс Люкетофт (председател на ООН) изрази надежда, че юбилейната сесия „ще бъде историческа". Малко известен факт е, че САЩ ще осигурят 3 млрд. долара за сигурността покрай срещата. Факт е, че на срещата ще присъстват 90% от световните лидери и елит, но такава сума е съмнителна, дори за американските медии. Още един интересен факт е, че Владимир Путин ще отиде на срещата, за пръв път от 2005г. насам. Още по интересен е фактът, че обявеният през 2014г. за най-влиятелният световен лидер, папа Франциск ще посети Америка в периода 22-27 Септември. По време на посещението си във Вашингтон папата ще говори пред обща среща на двете камари на Конгреса. Това ще бъди първият път, в който папа е правил нещо подобно в американската история. Такава подготовка не е правена за никой държавен или религиозен глава, включително и за предишните папи.

Папа Франциск е избран за римски папа на 13-ти Март, 2013г. Той става първият папа йезуит. И едва вторият, който приема име, неизползвано досега в историята на папите – Франциск. Берголио (както е истинското му име) е обект на много спорове, покрай своето управление. Някои дори го описват като човекът, който ще обедини всички религии в една. През 1094 г. в ирландския Ълстър се ражда бъдещият, обявен още приживе за светец МАЛАХИЯ. Известен е най-вече със сътворения от него във Ватиканската библиотека манускрипт, съдържащ пророчества за папската институция. След смъртта му през 1148 г. ръкописът пътешества от един манастир в друг и е преоткрит едва след 450 години, в края на 16 век. Благодарение на бенедиктинеца Арнолд де Вийон светът узнава за "Предсказанието за римските папи". Най-важното в трактата на Малахия не са феноменалните съвпадения с биографиите на папите, а неочакваният финал. Според ирландския светец, съдбата готви трагичен край за папската институция. Само 112 души заемат високия пост. След това мисията на приемниците на Свети Петър ще прекъсне, светият град Рим ще падне и ще настъпи Апокалипсисът. Интересен факт е, че папа Франциск е 112-я папа. Мишел Нострадамус: Папа Франциск ще е последният глава на Ватикана, ще се появи второ Слънце. Второ Слънце не веднъж бива фотографирано от различни места на планетата. На 9-ти юни, тази година в небето над американския щат Арканзас се е появило второ слънце минути след залеза, Видели са го хиляди хора! Веднага след залеза в небето се е появила оранжева светеща сфера, която се е задържала за няколко минути и после е изчезнала. Според учени, това е „планетата Х", също известна ни като Нибиру. За мистичната планета се говори в древните шумерски текстове, в ръкописите на гръцката митология, Библията, египетските митове и текстовете върху пирамидите. Споменават се същества наричани Ануннаки, които са създали модерния човек, и които са дошли от планетата Нибиру. Нибиру в превод означава пресечна точка. На 23-ти Септември нашата планета ще пресече орбитата на Венера.

13 септември - крайната дата за текущата (и евентуално супер) Шмита (Shemitah) цикъл. Шмита е седем годишен библейски цикъл. Самата дума означава освобождаване, почивка, но също може да означава, буквално, спад или срив на иврит. През септември шмита достига пик на Елул 29, деня на анулиране, когато всички дългове и кредити се заличават. Шмита е предназначено да бъде благословия, но когато Израил се отвръща от Бога става "знак за съд над нацията, която гони Бога от живота си. "

13 септември - Рош Ашана, започва еврейската Нова година. Еврейската традиция твърди, че с Рош Aшана се чества годишнината от създаването на света, един ден, когато "Бог прави преглед на всички негови творения", което разбира се включва цялото човечество. В превод от иврит, Рош Ашана означава "главата на годината". Евреите вярват, че Божият съд на този ден определя хода на следващата година.

15 септември - 70-та юбилейна сесия на Генералната асамблея на ООН. Очаква се, че на Общото събрание на ООН ще се гласува резолюция за признаване на Палестина за независима държава. Седемдесетата сесия на Асамблеята ще се откри на 15-ти Септември 2015. В момента признават независимостта на Палестина 136 страни по света, но сложността на този проблем произтича от позицията на САЩ и Израел. Ако Вашингтон наложи вето на резолюцията, гласуването на ООН няма да има смисъл. По-рано САЩ блокира всеки опит на Съвета за сигурност, за признаването на Палестина като независима държава. Въпреки това, предвид напрежението във връзка с Обама и настоящото израелско правителство, всичко това може да се промени.

23ти-24ти септември – според д-р Саймън Аткинс, дати на който ще се предизвика "изместване на честотата" в съзнанието. Това са датите, когато ще настъпи промяна на честотата на ускорение и повдигане на съзнанието. Електромагнитната енергия от слънцето и други космически енергии ще се увеличи, тази междугалактическа вълна от енергия, той смята, че ще донесе на хората разширени метафизични способности, както и по-висока честота на сеизмична активност и екстремни метеорологични модели на земята.

23 септември - Йом Кипур, Еврейският Ден на изкуплението. Йом Кипур, деня на изкуплението, е най-светият ден в еврейския календар, той започва при залез слънце на 22 септември и продължава до залез слънце на 23-ти септември. Пастор Марк Билтц предполага, че Господ може да се върне на 23 септември 2015 г. Книгата на Даниел казва, че 49 години ще последват издаването на заповед за възстановяване на Ерусалим, на 23 септември 2015 ще се отбележат точно 49 пророчески години (360 дни) след 07 юни 1967, деня, в който заповед да атакува и завладее Ерусалим бе връчена от израелския министър на отбраната, Моше Даян.

Друго което е интерено за този ден е, че той е 266 ден от началото на годината, точно толкова колкото трае една нормална бременност.

На 23 септември, президентът Обама ще проведе среща с папа Франциск в Белия дом.

През 12-ти век Свети Малахия, архиепископ на Арма, получил пророчество, че ще има още 112 папи. Папа Франциск е, 112-тия папа. През 1971 г. С. Алан Мартин получил видение, че ще има само още 12 президенти на САЩ. Обама е, 12-тия президент. В края и двете пророчества завършват с разрушение и съд.

В не малко филми, музикални видеоклипове, дори реклами се въртят скрити послания за неподготвените очи на населението. В youtube са показани изключително много доказателства, че холивудският елит от актьори, музиканти и певци знаят за нещо, което предстои. За части от секундата, във всякакви видеа се показват числа, като най-срещани са 9 и 23, съответно и техните комбинации, било то в букви или проста размяна на местата. Така както тези числа, ефектите и текстовете в доста филми ни отнасят към създаване на портал, поразително приличащ на огромният колайдер в ЦЕРН, както и постоянното споменаване на фрази от рода на: „Трябва ни ключ, който да отвори вратата" или „Отворихме врата, която не знаем как да затворим". Съществува снимка, на която директорката и учени от ЦЕРН са заснети да позират с огромен железен ключ, показвайки желанието си да отворят някаква врата. В няколко интервюта, директорката дори споменава, че се надява, през септември 2015г. да се отвори врата, но не знае какво може да ни очаква зад тази врата.

Според еврейският календар, светът е сътворен преди 5776 години, като те се навършиха този месец. През 1776г. Америка официално декларира своята независимост като Съединени Американски Щати (САЩ). Ако погледнем еврейският календар, ще забележим, че през 1776 година са се навършили точно 4000 години от сътворението на света. На 1-ви Май 1776г. в Инголщат, Германия е основано тайно общество или по-познати ни като илюминати. Малко математика ни отвежда до факта, че тази година (2015) се навършват 239 години от независимостта на САЩ –

2015 – 1776 = 239. 239? Възможно ли е това да е 23-ти септември?

От последния час: Секретен документ на НАСА - на 28 септември ни удря огромен астероид! И то наистина огромен проблем! Буквално преди час изтече секретен документ на НАСА, който потвърждава най-големите страхове на човечеството, предава disclose. tv. Според документа, който е открит на страницата на НАСА и в последствие е свален, Земята ще бъде ударена от астероид, наречен 2015 PDC-H5 точно на 28 септември. Мястото на удара ще е Хюстън, Тексас!

В момента световните медии са буквално в паника и правят всичко възможно да потулят информацията, но истината вече е плъзна по интернет.

От анализа на ситуацията виждаме:

- Засечен е на 13 март 2015 – точно когато масовата истерия взриви света

- Астероидът е подобен на този от Челябинск

- Знае се много малко за физическите характеристики на астероида, но може да се изчисли, че неговия диаметър е между 100 и 500 метра

- Когато е засечен, астероидът е бил доста далече от земята, но неговата скорост е огромна.

По изчисления, той трябва да удари планетата ни на 28 септември – точно след 12 дни!

Смята се, че страницата е била достъпна в кратък период от време по грешка, защото информацията е класифицирана като строго секретна. Към момента НАСА отказват коментар.

Това е изключително притеснително, защото до днес, предстоящият удар от астероид беше поредната конспиративна теория, но този документ индикира, че НАСА знае за подобно събитие.

Случайно или не, Папа Франциск ще произнесе реч пред ООН на 26-ти и пред американски конгрес на 27-ми септември. Единственото, което се знае за речта е, че папата ще „отправи послание към човечеството в най-тъмните му дни".

Същевременно Тексас е буквално под обсада!

Американското правителство провежда „учение" наречено Джейд Хелм, в което по улиците са ситуирани военни с черни униформи.

Много магазини Уол март са опразнени, смята се че ще бъдат използвани от власите като изолационни центрове.

Очевидно тече подготовка за грандиозно бедствие.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 45
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Уф, пак ли? Само го отлагат тоя край на света, и той все не идва, за мое лично огромно разочарование.

 

Или пак чакаме близко преминаване на Звездата на Смъртта и Галактус до нашата китна мила и родна планетка.

 

Помня, с месеци, да не кажа с години чаках 21 декември 2012. Или 22ри ли беше, че не помня. Ма не е от съществено значение. И накрая кво, даже изпуснах момента да се разочаровам подобаващо щот бях на работа, и то точно тоя ден имаше адски много, та бях забравил изобщо че имаше да стават такива някви дреболии като края на света.

 

Иначе горния текст щеше да е значително по-достоверен, ако сред ползваните източници бяха използвани и родните Дънов, Вангелия Гущерова, Нешка Робева и наричания професор Божидар Димитров. Както и представителен комитет от врачки и тн на Канал 2001. За малко да забравя и за БГ врачката на Берлускони и нейното извънземно Унилсън, ама понеже с него си имам директна връзка (за убуфки) през кораба майка, та ги включих в последния момент.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Между другото наистина в много песни и клипове подсказват за тая конкретна дата, аз лично съм гледал, потърсете ако ви е интересно в youtube. Същото е като с 11.09.2001.

 

 

Прекалено скоро е тая дата всъщност, за да се занимава човек да търси, то ше си покаже. 1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това няма как да стане, все пак концертът на Глория е на 30-ти! 1000%20(29).gif

 

Напротив, Глория е илюминат и е била наясно, че Краят ще настъпи скоро и просто иска да събере парите, за да си живее до 23-ти като кралица. Няма да ѝ се наложи и да пее, да се подготвя.А се чудеха повечето защо е отложила с цяла година.

 

Сега сериозно. Като дете много се плашех от подобни пророчества, дори се запасявах с храни, таванът превръщах в база, абе, детска работа. Спомням си, че 1998 година някакъв свещеник беше пуснал мухата, че ще има потоп и няма да оцелеем. След това 2000-2001 година щеше да свършва света, защото Господ така решил, 2006 отново и така до 2012, която си я превърнаха в панаир, книги си издадоха, филми се направиха, статии се написаха. И все пак сме живи и здрави. С такива новини се цели масова психоза, малко са им на хората проблемите и натоварването от ежедневието, та допълнително да откачат.

 

На този пуерторикански свещеник, ако му кажа аз какви сънища сънувам, ще взема да заприличам на Стивън Кинг. Нострадамус също не е бил точен в прогнозите си и доколкото знам често е грешал. А изчислявянето на база Библия не ми се вижда достоверно и ми е странно, защо веднъж я отричат, смятат, че имат сериозна човешка намеса, а след това се изчисляват събитие на база текстовете ѝ.

Това, което ми се струва сериозно и си мисля, че е възможно да доведе до край, е ЦЕРН. Там и една незначителна грешка или пропуск може да е пагубен.

Но докато писах това се замислих кой иска да унищожи света? Милиардерите? Защо? Дори и да отидат на друга планета, не вярвам да искат те да работят, след като тук са имали милиони работници.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе мани ги тия хАмериканци и техните Библии. Библията е писана от хора все пак, даже от цял църковен събор доколкото си спомням в по-голямата си част от настоящия вариант. Освен това в 4ти век (когато е бил въпросния събор ако не ме лъже паметта) само са я писали на съвременен английски, нали. А тоя пастор, ако я е чел в някъв оригинален вариант, аз съм отдавна загубения син на Ангела Меркел и Путин, плод на тайната им връзка из агентурите им в КГБ. Така де, хамериканците даже и собствения си език не знаят, та кво остава за чужди? Да не говорим за древногръцки или латински (на който от двата евентуално и с уговорки можем да приемем за оригинален като става въпрос за Библията). Американците най-много да ни изненадат с някоя нова атомна бобма като онази от китайското пристанище наскоро, щото са нагли и вместо да бомбят Ислямската държава, се занимават с китайците, щото ония им бъркат кацата с меда на световния ред.

 

А за 23 септември тази година ме вълнува какво са казали Ванга, Дънов, Нешка и Божидар Димитров. И Унилсън. Даже може би най-вече Унилсън.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз ще пиша втори пост по темата, че ми стана интересно и взех, че направих няколко разследвания. :1000 (29): Да живее свободното време и информацията в Интернет!

 

Така, освен горните неща, които оспорих проверих достоверността на президентите на САЩ и броят на папите и смятах кога се пада последният 500-тен ден на света!

 

Първо, в това изказване се отбелязва, че "През 1971 г. С. Алан Мартин получил видение, че ще има само още 12 президенти на САЩ. Обама е, 12-тия президент. В края и двете пророчества завършват с разрушение и съд." Правя бърза справка в Уикипедия ЦЪК. От година 1971 обаче до момента има само 8 президента. Съгласен съм, че като мандати са 12, но в съня му са казали, че ще са 12 президентите, а не мандатите. Тъй че тази теория отпада, може да се използва след 10-20 години.

 

Второ, в изказването се посочва, че "През 12-ти век Свети Малахия, архиепископ на Арма, получил пророчество, че ще има още 112 папи. Папа Франциск е, 112-тия папа.". Лоша работа, или са имали проблеми с калкулатора, или въобще не са проверили броят. Тук няма конкретна година, но нека да приемем началото на 12 век за начало на изчисляването, ще видите, че няма да повлияе на резултата. Ето и информацията в Уикипедия - ЦЪК

За да не броите, ето ви ги по векове

 

12- 16 папи

13 - 17 папи

14 - 10 папи

15 - 11 папи

16 - 17 папи

17- 11 папи

18 - 8 папи

19 - 6 папи

20 - 8 папи

21 - 2 папи

 

Което прави: 106 папи. Тук сме късметлии, че нямат определен по време мандат. Та, в най-добрия до момента случай, от 12 век до момента е имало 106 папи. Ако го е казал в средата на века или към края са били под 100. Така, че нека се помолим за здравето на Франсиск, да живее дълго и да не дава поста, че и светът да оцелее. :1000 (29): От тази теория става ясно, че ще поживеем още 6 папски мандата поне. И това го оставяме за след 20-30 години.

 

Трето, 500-те последни дни на света. Как звучи, направо да те накарат да се почувстваш обречен. Пак проста математика. 13 май е 133 ден от 2014 ( 31+28+31+30+13), следователно до 01.01.2015 година остават 365-133 = 232 дни. От оставащите 500 дни изваждаме 232 дни = 268 дни. От януари до август включително са 243 дни (31+28+31+30+31+30+31+31). Следователно, 268 дни - 243 дни = 25 дни. Ако това ще ви направи по-спокойни, няма да умрем на 23 септември 2015 година, а ще умрем на 25 септември 2015 година! Не успях да спечеля много време на света, но и два дни са си нещо!

 

И четвърто, защо база на всичко е САЩ. САЩ кога станали независими, кога САЩ направили това, онова. България съществува още от 681 година, ама никой не я включва в изчисленията.

 

Честно казано ми бе много интересно да прочета всичко това, а и още повече да опровергая нещата, които са ми по силите. Надявам се за пореден път да оцелеем!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ма вие верно ли ...

 

Ето, Глория има концерт на 30ти. щом такава известна ИльомЕнатка се хаби с такова мероприятие за след обявената дата за поредния край на света, начи се е консултира още навремето с Ванга а може би и с Дънов, които са много по-големи експерти в тая област от разните там Нострадамуси и рандъм щатски пастори, и те са и казали че няма такива работи. Още повече според първата странца резултати на гуглето, и два от първите 5-6 линка, такова нещо като край на света Вангелия Гущерова не е предсказвала, напротив, според последните сведения от Русия, даже е пресказвала кво ш става поне до 3000 и някоя си година. СлочаЕност?! Не мисла!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Извинявам се, че пускам два поредни поста един след друг, но няма как да пропусна още едно свое откритие. Определено искам да опровергая твърдението, стана ми забавно.

 

Така, в предния пост ви бях посочил президентите на САЩ, които са 8 за 12 мандата. Да, но се оказва, че и мандатите не са 12, а са 11. Пропуснал съм да прочета, че "Джералд Форд е завършил част от мандата на Ричард Никсън и не е избиран за президент.", следователно нямаме нов мандат, а продължаване на нечий друг.

 

Много ми е било интересно за ЦЕРН, но имам много малко информация за това място и работата му. Колкото и глупаво да звучи, свързвам го само с "Шестото клеймо" на Дан Браун. Та, в изказването се посочва, че ако напишеш 23/9/2015 ще те прати в ЦЕРН. И действително това е така. Но я пробвайте да напишете 24/9/2015 - отново в ЦЕРН. 25/9/2015 ? - Масачузетски университет. Което няма логика, ако тези координати са географски дължини и ширини. Проверка отново в Уикипедия, ЦЕРН се намира на Координати 46° 14′ 3″ N, 6° 3′ 19″ E. Смятах, правих и никаква улика не намерих. Заради това, като не става със знания, става с налучкване и започнах да пиша в Google Maps -26/9/2015 - Кроузлл Скул, 27/9/2015 - Independent Living Center, 29/9/2015 - пак Масачузетски университет и идва 30/9/2015???И какво ми показва? "Не можахме да намерим „30/9/2015”Уверете се, че заявката ви е написана правилно.Опитайте да добавите град, област или пощенски код.

Добавете 30/9/2015 в Google Карти." И като натиснеш, те прехвърля към пощата ти в gmail. От което си правя поне за себе си извода, че някой си го е добавил 23/9/2015 съвсем целенасочено.

 

И ако искате да знаете, точно Глория е тази, която се моли нещо лошо да се случи със света в периода 23.09-28.09. Вече е обрала парите от билети на феновете и няма да ѝ се наложи да им пее. А тя се е уредила, има си фен планетчо, ще я закара на друга планета. :1000 (29): :1000 (29): Мен най-много ме притеснява от всичко, че побърканата гадателка на Берлускони не е предвидила край на света. Нейните прогнози са винаги грешни, още от 2011 очакваме детето на Алисия и Ники Михайлов. Това ме кара да се запитам, дали пък наистина нещо няма да ни се случи. :1000 (29): :dontgetit:

 

Стига толкова от мен по темата, че няма да усетя кога ще дойде 23.09.2015. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

В двойката БГ врачката на Берлускони и Унилсън, нейното извънземно, няма смисъл човек да си говори с въпросната. Номера при нея е следния - гепиш и връзките за убуфки, след което със мощен спиритичен сеанс и медитиране, те се слагат в кутията с тайни на Гери-Никол и праим директна връзка с кораба майка. След цялата тая дандания, Унилсън праща копие на всичките послания към Въпросната врачка с копие и до нас. Аз оттам черпя информация, само двто тълкуванията на миналата покрай Берлускони врачка са по-грешни и от мойте. Затва не и се получава на жената ....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поредният край на света..... Защо ли той е вечно в нечий сън, съзнание, мечта? То не беше 2000 година, 2012.... сега в периода на 22-28 септември се очаква. :roll1:

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Прочетете малко за 4-те кървави луни и пророчеството в Библията. Pierre, специално ти, поинтересувай се. На 28 септември е четвъртата кървава луна за последните 2 години.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Прочетох от три независими източника за тези кървави луни. Е, не знам каква е причината, но не искам да приема тази информация за достоверна. Или много ми се живее, или просто ми се струва много нагодено.

 

Ще започна първо с Библията. Паметта ми ми изневерява и не помня вече на кой вселенски събор е създадена, имам бегли спомени за някакъв в Константинопол, но в друг форум посочват, че е създадена през 313 година. Добре, къде е 313 година след Новата ера и самото сътворение на света милиарди години назад? Така, християнин съм, вярващ съм, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ РЕЛИГИОЗЕН!!! От прочетеното сега разбирам, че спрямо вярата, която изповядваш, Библията ти включвала различни книги, тоест различни глави. След това пък Католическата църква възприемала определени вселенски събори за верни и състояли се, а Православната - не. И идва въпросът, къде в цялата схема се намира Бог? Имало е моменти, в които съм мислил за тези неща, но бързам да се преориентирам на друга тема, защото да осъзнаеш, че светът, в който живееш е ФАЛШ, не води до отлично настроение. Та ние не знаем дали Бог ни е създал, от маймуната ли сме произлезли, дали животът не се е зародил в Световния океан, дали не идваме от друга планета. Неяснотата води до несигурност, а ние от хилядолетия живеем в несигурност. Странно ми е как на Вселенски събор,ХОРА ще съставят Божието писание и ще твърдят, че е това е истината? Определено им се е получило, но като се запознаеш с историята, усещаш, че нещо не е наред, че има скрити факти. Пълният абсурд идва от множеството Богове, които различните религии почитат и вярват. И още нещо - не е сигурно, че Библията, която имаме сега е оригинал. Преводи, интерпретации и други през годините 100 % са се правили, просто не живеем толкова дълго, за да наблюдаваме процеса, а за други е много по-удобно да си затворят очите, за да не пострадат. Да не останете с погрешни впечатления, не съм атеист, вярвам в Бог, но не този, който го представят свещениците, а мой си. Звучи налудничево, но то останаха ли нормални хора?

 

Относно кървавите луни - е, това не го знаех, но в скоро време очаквам да кажат, че въртенето на Земята около Слънцето е знак за това, че ни предстои нещо много страшно. Вече всеки един процес в природата е знак за бедствие, навързват се факти, съставя се теория. Кое е необичайното в това явление. Ето какво обяснение дават от vesti.bg "На тези дати ще бъдат наблюдавани пълни лунни затъмнения, когато сянката на Земята пада върху Луната.

При тези явления естественият спътник на нашата планета се вижда в ярко оранжево или червено - т.нар. "кървава луна" заради начина, по който слънчевата светлина се пречупва през земната атмосфера." Това ми напомня на 29 февруари на 4-ри години. Нормално е да се случи нещо подобно, след като деня е 24 часа и 1 секунда, нормално е да има дъга след дъжд, след като светлината се пречупва водните капки.

Ето какво казва и astrostar.eu "На тези дати ще бъдат наблюдавани пълни лунни затъмнения, когато сянката на Земята пада върху Луната.

При тези явления естественият спътник на нашата планета се вижда в ярко оранжево или червено - т.нар. "кървава луна" заради начина, по който слънчевата светлина се пречупва през земната атмосфера." Което отново ни води до онова същество, което си мисли, че стои на върха на пирамидата и движи света напред, а в действителност го бута назад.

 

В другата тема писах за бежанците и за онова мнение, което ми е направило впечатление. И допускам, че може да има война. Но знам ли, вярвам, че не природата иска тази война, не Бог е определил да има война, а хората. Ако Русия и САЩ не правят проблеми на държавите, не ги изнудват за територии, петрол и т.н, според вас щеше ли да има размирици? Може би щеше, но нямаше да са чак от такова глобално значение и щяха бързо да се потушават и решават. Всички тези теории страшно много ми намирисват. Намирисват ми на жалките и подли планове на управляващите да прехвърлят вината на Бог. Защото Бог е казал, в Библията, че ще е случи нещо. Ама идеалния момент да се действа. А и определеността на тези кървави луни? Че то се знае датата им, знае се в коя минута, къде ще се появявят?! И тази информация едва ли е от миналата година, от вчера или от днес. Като знак от Бог бих приел по-скоро някое неочаквано цунами, някое земетресение. Те уж са непредотвратими и непредвидими природни катаклизми, но вече не знам и аз на какво и на кого да вярвам. Предполагам сте чували за HAARP. Пак една конспиративна теория, с която мнозина си обясниха някои процеси в природата. Какво пречи наистина да съществува HAARP, след като имаме биологични оръжия и CERN?

 

В третия сайт, който сега не го намирам, имаше информация до какво ще доведе това. Как хората ще измират, ще се депресират, ще им е тежко, много болести. Ехо, че това се случва и сега?! В момента рака се развива за има-няма една седмица. Хора умират от алергии, други умират от стрес. Но каква е причината? Ами хората сме облъчени отвсякъде. Кой от нас няма телефон, няма таблет, няма лаптоп, няма телевизор, не минава през станции, в които се излъчват сигнали. И допълнително от Космоса ни следят с едни съвсем безвредни сателити. Каква храна ядем? Преди време четох статия, че човек починал от ДОМАТ, защото бил алергичен към РИБА. Чрез аутопсията открили, че доматът бил "обогатен" с рибни вещества, за да е траен за продажба. Въздухът ни е мръсен, защото не ползваме екологичен транспорт, водата ни е замърсена от нефтените разливи, ресурсите ни свършват, защото сме алчни и искаме да грабим. След всичко това, един край на света не ми се вижда никак лошо решение.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде, хора, утре бил края на света! Вместо да чоплим кървави луни, библии и прочее, я споделете как мислите да отбележите последния ден преди КРАЯ!!!1!1!1!1!1!1!1!!1!1!1 Пък и е национален празник все пак.

 

Аз лично мисля да си взема след работа китайско и да се насвяткам до безпаметност, утре нали ше е КРАЯЯЯЯ!!!1!1!1!1!1!1!1!1!1!!1 няма кво да го мисля колко ще ме цепи глава!

 

 

Pierre, харесвам начина ти на мислене и съм в по-голямата си част съгласен с теб, по всички тия неща, ама не си струва да задълбава човек. Ако седна да го мисля, най-много да не избие да се метна от някой по-височък мост или нещо от сорта. Затова - персоналните розовите очила трябва да си винаги сложени, за да можем да избутаме до утрешния ден. Пък квото стане стане, аз мога да кажа за себе си, че съм малко фаталист (измежду всички др неща) и ако някой - Господ, Богинята Луна или Кораба-майка, заглавието не е от значение, е рекъл че ще ме блъска кола, мога спокойно да си летя със самолет.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм на мнение, че винаги е по-добре човек да е запознат с нещо, отколкото да няма представа какво се случва. Но в случая няма факти - има сънища, има Библия, има предсказания, има очаквания. В една теория са събрани политика, религия, физика, астрология, история и фантастика с цел всичко да изглежда по-реалистично. Но не е така, защото ако не се гледа в голям мащаб, а отделните елементи един по един, ще открием, че физиката противоречи на религията, религията е против астрологията и я осъжда, политиката и религията много често вървят ръка за ръка, но в същия момент и често се получават разриви между тях. Всички сме чували пък, че историята се пише от победителите и това несъмнено е вярно. Доказателство може много лесно да се намери и в българските учебници по история. Едни са текстовете през комунизма, други бяха 2000 година, трети са сега. Тъй че в определен момент се издигат в култ определени личности, защото държавниците го нареждат. И по същия начин се петни и друго име.

Знаете уважавания физик Стивън Хокинг, нали? Е, той няколко пъти си променя мнението - веднъж има Бог, после няма Бог, после пак има Бог. Гледал съм биографичния филм за него, подариха ми и биографията му, която не съм прочел все още, но в момента си мисля едно нещо. Дали действително той е доказал всичките си теории или просто използвайки недъга му някой се е опитал да промие мозъците на хората? Не се притеснявайте, просто си го пиша. Просто, колкото повече въпроси си задавам, толкова по-мнителен ставам и всичко го поставям под въпрос. :1000 (29): :1000 (29):

Прав си обаче, че ако човек живее единствено в страх, в постоянна несигурност, тогава няма как да не се отрази на психиката му. Даже то нали имаше и такива предавания, не си спомням дали по Дискавъри или по Нешънал бяха. Даваха семейства, които са превърнали къщите си в бункери, в убежища поради страх от различни неща. Едните се страхуваха от финансовата криза, други си мислят, че петролът ще свърши, трети, че ще има война, четвърти - извънземните ще дойдат. Общото между всички тях е, че ги обединява страха. Повярвали са на някой/нещо толкова много, че са позволили параноята да надделее. Хубаво, но на мен не ми се иска да живея такъв живот, в който ме е страх, че всеки момент нещо лошо ще се случи. Ако стане - стане.

Не знам дали някога процесът е бил предотвратим, но със сигурност вече не е. Става въпрос и за съсредоточаването на парите в света. Каква беше статистиката - че парите на 1% най-големи богаташи = парите на 99 % на останалото население. Само си направете сметка какво води света и коя е основната движеща сила в него в момента и може да се разбере плачевното състояние.

А знаете ли кое най-много ме яде отвътре? Че от нещастието и страха на хората има такива, които ще спечелят. Покрай финансовата криза в САЩ много фалираха, но и много спечелиха, които съвсем случайно са намерили начин да черпят облаги. От войните едни печелят пари, територии, други губят. От целият този масов страх се пишат безумни книги, прави се убийствена реклама, създават се филми и хората търсят утеха в тях. Те искат просто някой да им каже, че утре ще съществува, че няма да се случи нищо, че ще бъде наред. И за това те плащат. Стигнахме до там, че да плащаме и данък спокойствие.

Така е, хора се раждат и умират всеки ден. Това е непредотвратим процес. Така сме създадени, така сме устроени, такова е положението. Вероятно мнозина няма да дочакат и 23-28.09, но тук се намесва и съдбата на човек.

 

Айде, и аз ще изкажа теорията си. :1000 (29): :1000 (6): Запомнете я добре, че ако се окаже правилна, да споменавате, че форумецът Пиер я е казал първи. Според мен на 28-ми вероятно ще има кървава луна. След това съвсем случайно Европа ще изреве, че са направили грешка с бежанците и че последиците може да са катастрофални. Това ще е седмица-две, за да може новинарските емисии да излизат с гръмки заглавия. Накрая някой свещеник ще каже, че му се е присънил Христос и му е казал, че е започнала нова епоха за хората, че те вече са различни в мисленето си и са на много по-високо ниво. Веднага след това хората ще открият в себе си тази сила, ще си купят бестселърите за самопомощ и ще твърдят, че 28-ми септември 2015 е отключило в тях интелектуалното и мислено развитие. А след 15 години ще се пусне онази теория за папите, която по-горе коментирах. И всичко ще започне от начало.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ти пък, само 15 години докато изтиражират пак теорията за папите от по-горе. Най много след 15 дена пак ще я пуснат някъде и ш твърдят че края на света ще е на там която следваща дат им отърва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Pirre, благодаря ти за мнението!

 

Айде, днес сме в очакване на нещо грандиозно. Ще мина през всички клипове в youtube ако не стане нищо и ще се подигравам на конспираторите :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...