Jump to content

Препоръчани коментари

Идеята на певицата се ражда след като се запознава с дейността на Фондация “Animal Hope Varna”. В следващите два месеца тя е решила да помогне за събиране на финансови средства за тази кауза, като по време на своите лайв участия Джена ще носи специална кутия за благотворителност, в която всеки, който желае, може да отдели средства в зависимост от възможностите си и да помогне на животните.

Джена отново разкрива своето голямо сърце, като този път тя е решила да подеме благотворителна инициатива в подкрепа на бездомни животни. Идеята на певицата се ражда след като се запознава с дейността на Фондация “Animal Hope Varna”, чиято дейност е насочена към осигуряването на финансиране и лечение на подстрадали и нуждаещи се бездомни животни. Организацията се обръща към всички хора, които имат възможност да помогнат по някакъв начин, а сред първите, които откликват на този благотворителен зов за помощ е Джена. Звездата на телевизия “Планета” никога не е крила безрезервната си любов към животните и това я провокира самата тя първо да направи дарение под формата на храна за животните, а в следващите два месеца е решила да помогне за събиране и на финансови средства за тази кауза. По време на своите лайв участия певицата ще носи специална кутия за благотворителност, в която всеки, който желае, може да отдели средства в зависимост от възможностите си и да помогне на животните.

http://planeta.tv/news/view/Djena-s-blagot...ezdomni-jivotni

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Браво за инициативата! :1000 (33): Но не бързайте да й слагате титлата Певица на годината, то и за 2014 се говореше, че ще е тя, пък какво стана - съвсем неочаквано Пепе грабна статуетката отново след няколко години пауза. :3fdb8960598fa63e: А и последната й песен не се хареса чак толкова, колкото и да ми е любима на мен.

Всъщност за мен Джена не е Певицата на годината, а Идолът на 2015 - ако това се брои за най-голямата награда, даже заслужава много повече този път! И браво за прекрасната идея и за това, което прави! Достойна за уважение!

Джена тая година се заби тотално, така, че никога няма да помирише певица на годината... :mf_surrender: Не че миналата заслужаваше де...

А иначе благотворителните акции, да си ги правят, но да не се рекламират. А айде стига с тия животни!!!! Колко деца са болни и имат нужда, та за улични кучета ще мислим....Ако имах излишни средства винаги бих подпомогнал каузи, но улични животни.....

Джена тая година се заби тотално, така, че никога няма да помирише певица на годината... :mf_surrender: Не че миналата заслужаваше де...

А иначе благотворителните акции, да си ги правят, но да не се рекламират. А айде стига с тия животни!!!! Колко деца са болни и имат нужда, та за улични кучета ще мислим....Ако имах излишни средства винаги бих подпомогнал каузи, но улични животни.....

1. За Джена: миналата, а и тази година абсолютно си заслужаваше певица на годината.

2. За животните: Ох, не мога! Добре, че твоето мнение не струва. Животните не са под хората, но няма как да очаквам точно от теб разбиране.

1. За Джена: миналата, а и тази година абсолютно си заслужаваше певица на годината.

2. За животните: Ох, не мога! Добре, че твоето мнение не струва. Животните не са под хората, но няма как да очаквам точно от теб разбиране.

1. Джена няма никакъв хит тая година, а миналата й беше слава в сравнение с годината когато изкара, "Да те бях ранила" и гръцката песен.

2.Тогава защо ядеш животни, като са на едно ниво с хората?? От къде на къде ще ми сравняваш болни деца, нуждаещи се от пари за лечение, с улични кучета? Който иска животно, да си го вземе в къщи!! Аз имам животни, за сведение! :mf_surrender: Мои близки и приятели са нападани от улични помяри и въобще да не ми ги защитават толкова, а като искат да си ги взимат в къщи..

1. Джена няма никакъв хит тая година, а миналата й беше слава в сравнение с годината когато изкара, "Да те бях ранила" и гръцката песен.

2.Тогава защо ядеш животни, като са на едно ниво с хората?? От къде на къде ще ми сравняваш болни деца, нуждаещи се от пари за лечение, с улични кучета? Който иска животно, да си го вземе в къщи!! Аз имам животни, за сведение! :mf_surrender: Мои близки и приятели са нападани от улични помяри и въобще да не ми ги защитават толкова, а като искат да си ги взимат в къщи..

Е, "Спри да ми досаждаш" си е хит?

А това с освирепялите кучета според мен пак е по вина на хората, които не са се грижили за тях.

Похвално! Ако реши да остави й бакшишите дето й оставят между потните цици за каузата ще е още по-добре. :)

Лицемерки!

Първо, тя и по-оборотните й колежки могат да спрат да дават парите за лечение на 3 деца за чифт обувки, и второ, откога животните станаха по-важни от хората?

Аман с вашите кучета, котки и синигери, всеки ден от липса на средства умират хора.

Съжалявам, предпочитам да умрат 100 кучета, отколкото 1 детенце.

Не разбирам и не подкрепям подобни каузи.

И коментирайте участието на Джена в тази акция, а не титлата Певица на годината!

Тази новина ми стои като извадена от темата "Сигнално жълто"... :1000 (29): Вече виждам как Джена върви по дискотеките и мъкне някаква кутия под ръка, предназначена за набиране на средства за бездомните животни... :roll1: Нищо, че има хиляди бездомни хора...те нали са оправени вече с глобата от 1000лв. ако бъдат хванати да бъркат по казаните...

Хубава инициатива, но ми се струва, че не са малко в България хората, които имат нужда от помощ, а не животните...

А и такава инициатива май най-подхожда на концертни събития, а не на участия където всичко живо е пияно, но дано успее все пак, като се е захванала...

Всеки решава каква кауза да подкрепи... Джена е избрала тази! Къв ви е проблена не мога да разбера?

Това, че е избрала да помогне на животни, не означава, че обича по-малко хората или децата.Правете разлика.

Аз пък не съм съгласен с вас. Откъде накъде хората трябва да са по - важни от животните? И второ, отношението ти към другите живи същества показва много какъв си като човек. Ето ви и доказателството: пожене в България, хората се отнасят зле към животните, много са негативни, злобни и долни, не им върви. Българите са може би най - мразената нация в Европа, най - подиграваната, дискриминираната и т.н. Самите ние трябва да се променим, и да, не може да заменяме един живот за друг. Нелепо е, недостойно! Аз бих спасил 1000 животинки, защото носят позитивни емоции, добронамерени са и реално това си е голям проблем. Джена с право е избрала да помогне.

Та по темите...

1. Животните заслужават сериозни грижи във всяко едно общество, само тук селяндурския манталитет на балканите има някакви супер несериозни разсъждения и нулево отношение към този казус! За мен е много по - ценен техния живот защото са невинни същества; знаеш, че няма да те предадат, отколкото на утрепки превръщащи се в крадци, убийци и т.н. Не бива да се подценяват никакви живи същества, точно по този начин човечеството е затрило стотици видове!!!

2. Браво на Джена за инициативата! Надявам се да се оповести във възможно повече сайтове и по всякакъв начин за да може да е максимално успешна!

3. Относно изпълнителката - разбира се, че отново е най - голямата и тази година! "Спри да ми досаждаш" е най - големия самостоятелен мегахит за 2015та и това няма на някой да не му е ясно! Също така най - успешния featuring е неин, няйната орнаментика превърнаха "С мене да вървиш" в толкова сериозен хит!

Всеки решава каква кауза да подкрепи... Джена е избрала тази! Къв ви е проблена не мога да разбера?

Това, че е избрала да помогне на животни, не означава, че обича по-малко хората или децата.Правете разлика.

Аз пък не съм съгласен с вас. Откъде накъде хората трябва да са по - важни от животните? И второ, отношението ти към другите живи същества показва много какъв си като човек. Ето ви и доказателството: пожене в България, хората се отнасят зле към животните, много са негативни, злобни и долни, не им върви. Българите са може би най - мразената нация в Европа, най - подиграваната, дискриминираната и т.н. Самите ние трябва да се променим, и да, не може да заменяме един живот за друг. Нелепо е, недостойно! Аз бих спасил 1000 животинки, защото носят позитивни емоции, добронамерени са и реално това си е голям проблем. Джена с право е избрала да помогне.

Та по темите...

1. Животните заслужават сериозни грижи във всяко едно общество, само тук селяндурския манталитет на балканите има някакви супер несериозни разсъждения и нулево отношение към този казус! За мен е много по - ценен техния живот защото са невинни същества; знаеш, че няма да те предадат, отколкото на утрепки превръщащи се в крадци, убийци и т.н. Не бива да се подценяват никакви живи същества, точно по този начин човечеството е затрило стотици видове!!!

+10000 Някои коментари в темата са потресаващи. 1 дете > 100 кучешки живота. :wacko: От какъв зор правите такива глупави сравнения? Като убиете 100 кучета, едно дете ще се излекува ли, какво? Такава кампания е избрала, такава подкрепя. Какво пречи да се помага и на хората, и на животните? Доколкото помня, беше дарила хонорар за пострадалите от наводненията. Настървените ви коментари срещу животните са напълно излишни. Хората не са единствените същества, имащи право на живот, колкото и да не ви се вярва.

Животните също имат нужда от подкрепа, особено като се има предвид, че те не могат сами да си осигурят много неща. След всичките щети, които човекът е нанесъл на природата, най-малкото трябва да се държи добре с видовете, с които съжителства в своята среда, браво и на Господарите за зоополицията.

Да и докато тече тази тема, вчера в новините даваха поредното нахапано дете и то от домашно куче...ама няма да има зоополиции и каузи.. :mf_surrender:

Да и докато тече тази тема, вчера в новините даваха поредното нахапано дете и то от домашно куче...ама няма да има зоополиции и каузи.. :mf_surrender:

Кога ще се научите да мислите. Всичко това е следствие, при животните няма такова нещо като intention. Не оправдавам кучето, ако има проблем да бъде приспано, но жестокостта към животните е в пъти повече, отколкото такива единични инциденти.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Кога ще се научите да мислите. Всичко това е следствие, при животните няма такова нещо като intention. Не оправдавам кучето, ако има проблем да бъде приспано, но жестокостта към животните е в пъти повече, отколкото такива единични инциденти.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Питбул е породата, нахапала детето, ясно е, че тези породи не са читави, да ги забранят..

Защо едно куче да има повече права от едно агне, например? Аз пък съм и против това, че все се мисли за кучета и котки, а другите животни във фризера...Но това са дълги теми..

Ми Джена е решила да помага на бездомни животни.

ВИЕ помагайте на хората. На думи всеки може. ;)

Ми Джена е решила да помага на бездомни животни.

ВИЕ помагайте на хората. На думи всеки може. ;)

+ 1 000

В Благоевград са отровили куче...Джена да направи и там един концерт с едноминутно мълчание.

Сега сериозно, започна вече да ми става банална цялата тази галамация и апелиране за защита правата на кучетата (защото е точно само за тях). Разбирам, че има много жестокости и т.н, но всичкото това нещо взе да ми идва в повече. Ние нямаме законодателство, хора за убийства на хора са на свобода, за какво говорим изобщо? Мисля, че първо законите за хората трябва да се оправят и после да мислим за кучетата. В цивилизованите държави за тях се полагат също толкова грижи, колкото и за нас, но там те са си оправили живота във всички възможни аспекти.

В Благоевград са отровили куче...Джена да направи и там един концерт с едноминутно мълчание.

Сега сериозно, започна вече да ми става банална цялата тази галамация и апелиране за защита правата на кучетата (защото е точно само за тях). Разбирам, че има много жестокости и т.н, но всичкото това нещо взе да ми идва в повече. Ние нямаме законодателство, хора за убийства на хора са на свобода, за какво говорим изобщо? Мисля, че първо законите за хората трябва да се оправят и после да мислим за кучетата. В цивилизованите държави за тях се полагат също толкова грижи, колкото и за нас, но там те са си оправили живота във всички възможни аспекти.

Руже, винаги сме били на едно мнение с теб, но не мога да се съглася този път. Жестокост към хора, жестокост към животни, то е едно и също. Няма значение, един човек с психопатични наклонности ще се отнася жестоко към всички.

Освен това тук има една огромна разлика, ако мен ме набият, порежат, изнасилят или т.н. аз ще мога да отида и да си потърся правата. Животното няма да може, затова трябва да се защитавата. В България жестокостта към животните е предпоставка за същото към хората на по - късен етап. Нещата трябва да се разглеждат глобално.

Аз също много обичам животните и ми е жал когато гледам разни гнусни клипове с насилие, но положението е такова. Нямаме политици, нямаме държава - всичко е безнаказано. Мисълта ми е, че има много, наистина много тежко болни хора, които се нуждаят отчаяно от средства и някак си на фона на това, не са ми ок подобни каузи. Но всеки сам си решава.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...