Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 94
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Избухна! :Vishenka_05: Това парче има страшен заряд. На уредба звучи мега яко!

Макар да ми се причува Оцко...

Емилио, срина ги всичките елементарни аматьорки! Невероятна песен. Още първата минута ме убеди, че ще ми хареса. Харесвам градацията в куплетите и накрая си избухва в припева. Достоен сингъл след Втори дубъл

:Vishenka_05:

Боже мили, не могааааааа!!! Уникална ееее, а като запя на френски направо онемях, просто върха! Във видеото е супер красива, различна, ще се побъркам! :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: После ще се доизказвам...

Разочаровах се!

Първо...за пръв път Ема да НЕ ми хареса в клип. А с тюрбана на главата все едно гледам Деса. ;?

Песента не ми хареса - тъп текст и до болка омръзнал ми ритъм...

Кофти наистина, защото очаквах много! ;)

Ще стане като с всички досегашни нейни от Оцко - в началото ще избухне и после ще омръзне постепенно. На Емилия й отиват по-музикантски парчета, незнам защо не го разбира. :)

Нямам думи за тази жена...уникална, както винаги :)

Страхотен проект отново!!!

Може ли мастър?

И обложка?

Пускам на loop и така ще е докато не почна да повръщам от нея, то се е видяло.

ЕМАТА МИ ТЯ :ba:

Имаше нужна от нещо ново, но не знам дали трябваше да е точно тази песен. Със смесени чувства съм .. мелодията е горе долу интересна, но можеше да е и по - добре. Това 'ето ме' е доста зарибяващо, но текста като цяло не е кой знае какво, даже това за юни не е много впечатляващо. Визиите ... с тюрбана е потрес, другите са добре. Декора също не ми харесва, Кокаин снима там един клип е и малко изтъркан. Общо взето едва ли ще е от най - големите й хитове, очаквах повече.

Много приятна песен и екзотичен клип, дано се наложи като летен хит.

Емилия е супер секси, особено с мократа коса към края... Малко ми прилича на Ищар.

Френските вокали правят песента различна.

А гласът й е у-ни-ка-лен!

Много яка песен. Клипа и той е много добър, а Емилия е страхотна. Дразни ме че пее на френски, мразя го тоя език. Дано се наложи.

Много ми хареса от първо слушане - ударна и запомняща се е. Звучи ми доста различно от типичните Оцкови песни, сигурно ли е, че негова? Текстът особено в куплетите също е много добър. Изпълнението е брилянтно, обожавам гласа на Емилия. И клипът ми харесва. Няма къде да се хвана за момента, сигурен ХИТ.

Опит за "Туху ту, тухи ту" 2. Не ми харесва.

Честно казано първата ми реакция беше: :1000 (29):

а след това се сетих и за това:

:roll1: :roll1: :roll1:

Песента има страхотен бийт, но....френският..боже господи френския. Такъв резил! :mf_surrender: :mf_surrender: Една думичка не ѝ се разбира във вокалите. Едва накрая става по-добре.

Je suis là, je suis là, mes bisous restent collés à ta peau.

Според мен пък френския добре се е получил, едонствено "кожата" не я разбрах. Но много ме кефи как казва "рестъ" с онова нямо "е", за да покаже множественото число.

Уф, аз сигурно цял ден няма да спра да я слушам, убийствена е. А визията... Просто е скандална, богиня! Толкова й отива да е такава разчупена, време й беше.

Както казах в другата тема - качествено направено комерс парче - гаранция за влизане в клубовете, стабилен клип, текст на ниво, вокали и чуждоезичен припев. Така се прави,Преси, ако ти се влиза бързо в хит_листите. Ема имаше нужда от комерс. Без въпроси не се прие много добре,не стана мега хит,макар че е хубаво аранжиран кавър с отличен новаторски клип. После имаше балада. Сега - хит трепач!

Според мен пък френския добре се е получил, едонствено "кожата" не я разбрах. Но много ме кефи как казва "рестъ" с онова нямо "е", за да покаже множественото число.

Уф, аз сигурно цял ден няма да спра да я слушам, убийствена е. А визията... Просто е скандална, богиня! Толкова й отива да е такава разчупена, време й беше.

Това "нямо е" не се произнася, за да се покаже множествено число, а е много честа практика при пеене на френски за по-добро благозвучие.

Песента има страхотен бийт, но....френският..боже господи френския. Такъв резил! :mf_surrender: :mf_surrender: Една думичка не ѝ се разбира.

Je suis là, je suis là, mes bisous restent collés à ta peau.

Какво означава?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...