pechenko Публикувано на Април 7 Report Share Публикувано на Април 7 http://vbox7.com/play:03723f7a6d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Много хубава балада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Браво на Софка! Супер готина балада! Дано се наложи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Невероятна е !!! Нямам други думи ... Софи Маринова, това мога да кажа ... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Мноооооооого силна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Софка е уникат... Егати гласа... И видеото е приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 музика: Nektarios Mpitros текст: Sofi Marinova аранжимент: Misho Burgudjiev Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 музика: Nektarios Mpitros текст: Sofi Marinova аранжимент: Misho Burgudjiev Това обяснява всичко... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Страхотна е! Браво на Софи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Уникална песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не знам какво толкова припадате от възторг, нищо особено не е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 ЖЕНАТА ГЛАС !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Песента е хубава, но като за балада на Софка ми идва слабо.. иначе няма спор, страшен глас.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Хубава е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 На мен пък не ми хареса. Очаквах повече. Много циганско изпяване е за мен дето не се търпи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 За съжаление не ми харесва, не ми харесва как я е изпяла също... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не ми хареса нито видеото, нито песента. Предната беше много по-яка! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не ми харесва как я е изпяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не е моята песен. Не ми допада този тип пеене и аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 На Софи последните песни са страхотни, тази не прави изключение, единствено текстът идва леко банален, малко да погледнат съседите ни какви сравенния, метафори използват. Ясно ми е, че за бързите песни поезия няма да напишат, но поне при баладите могат да се постараят повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Голяма цигания. Не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Песента е издържана в стилистиката на най-големите балади на Софи. Изпълнението е много силно. Не мога да преценя на този етап ще я слушам ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.