Gabriela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Е вие пък на нищо я направихте Преслава... Ще кажеш на Галена "Пантера" е нещо кой знае какво като песен, а не спряхте да я хвалите... само клипа й впечатлява. Добра е песента, на мен ми харесва. И от към клипове си има напредък Преслава. Може да не са нещо невиждано, но и като присъствие, и като визия се старае повече. Много са хубави двете с Ваня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 На мен все повече ми харесва. Жалко само, че текста е такъв, тази тежка мелодия и това изпяване ако бяха с по-оригинален и трогващ текст, песента щеше да е върхът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Егати зарибявкатааа!Уникална песен еее! :happyppl: Особено фразата "Не съм с всичкия, не съм" направо ме побърква както са я изпяли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Отново голям минус е текста! Да, няма как да е мега философски, но ето как на Деса е супер яко написан с нормални думички, докато този тук е мега изтъркан. Видеото е на ниво Скерлев, не очаквах повече, на 2,3 кадъра мернах любимите ми щипки, които държат роклето на Преслава,че не е по размер. Аранжимента - да, ок, богат е, гърци,а - у, има хубав саунд. Но самата мелодия е много позната и бозава. Все пак всичко е било оставено на ръцете на Дамян и Ваня, нормално е да са на нейно ниво. Преслава никога не взима инициатива да вложи някой лев или мисъл. Ваня без това има правата на кавъра с Василики Дада - трябваше да го презапише с Преса на изцяло български и да снимат нов клип - песента е така или иначе хитова, щеше да й даде нов живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Изгледах песента до средата и си пуснах Дяволско желание..Имах нужда да чуя и видя оная Преслава, която имаше огънче в очите... Що? Не ти ли допадат разширените зеници на сегашната? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Хитааааааааааааааааааааааааа!!! Уикенда бях по рождени дни, няма друга песен, даже хора, които изобщо не са почитатели казваха "Нокаут", тази песен е точно от онези, които си стават хит просто така. Истински, Преслава няма кой да я бутне. "Моето слабо място" продължава да е една от най-пусканите, сега с тази вече е сигурния лидер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Хубава и приятна песен.Доволна съм С кеф си я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Готин комерс, но такива песни са зи за няколко месеца актуални... Надявам се да не умре толкова бързо колкото дуета на Преса със Стораро... Ваня е много красива и секси, другата е смес между мумия и Баба Яга... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преслава пее брутално, а Ваня е безлична - почти нищо не и се чува.Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Песента и текста са яки,видеото бива,Ваня ми е излична в този проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 В началото не ми хареса, но постепенно ми се наби в главата и няма спиране.Преслава прави брутални извивки, страхотно изпяване.Ваня и тя не е зле, има качествата да се нареди до големите в жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Що? Не ти ли допадат разширените зеници на сегашната? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Приятна и мелодична песен. На нивото на песента на Люси и Андреас и в същата стилистика. Ето това е песен, която става хит само заради името Преслава... Ясно е, че Деса и Гала ще ги закопат с много по-силна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Една от любимите ми песни. Много добър дует, браво на Преслава и ВАНЯ. Велики са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.