Jump to content

Препоръчани коментари

Много приятно интервю. Личи си, че двете наистина са приятелки - отношенията им са нормални, човешки, не са перфектни, но има взаимно уважение. Възможно е да си втълпявам, но ми се струва, че имаше няколко неловки момента, и то точно тези, които и ние си коментираме... Когато Преслава каза, че е мързелива, се получи малко тъпо, защото тя току-що е получила "Певица на годината" без кой знае какви усилия :helpsmilie: Докато Галена говореше за Галин и за сина си, Преслава изглеждаше нещастна, определено й липсва семейно щастие... :girl_cry2:

Когато Преслава каза, че е мързелива, се получи малко тъпо, защото тя току-що е получила "Певица на годината" без кой знае какви усилия :helpsmilie:

Преслава е певицата, която изкара най-много продукция през 2014-та.

Имаше предвид клиповете.

Когато Преслава каза, че е мързелива, се получи малко тъпо, защото тя току-що е получила "Певица на годината" без кой знае какви усилия :helpsmilie:

Много са сладки, Галена мн. ми се вдигна в очите след това интервю.

Току що цитираха репликата на Анелия за картите. Сладурани.

Определено Галя ще извлече повече позитиви от това интервю.

Фалш и лицемерие . Особено Преслава е много изкуствена и завистлива !

Определено Галя ще извлече повече позитиви от това интервю.

С кое, че не може да върже две изречения на кръст?

Имаше неловки моменти, понеже Жалка е женена, с дете. Даже Преса си призна какво й е казала.

Двете са различни планети. Нямат много общи неща. Жалка се вълнува от възпитание на сина си, пицарката от поредната награда..

Навремето сигурно са били приятелки, но...

Тя Галена хич не драпа за награди - за това е всяка вечер на участия и прави клипове за маса пари. :mf_surrender:

Не че нещо, ама има фолкаджийки като Лия, Елена, Румина и т.н., които си гледат децата всеки ден и си зарязаха работата, един вид излязоха по майчинство.

Фалш и лицемерие . Особено Преслава е много изкуствена и завистлива !

Глупости. В това интервю и двете са.много искрени.

Глупости. В това интервю и двете са.много искрени.

Лицемерни и скучни по-скоро. Личи си колко преиграват, поне за мен!

Лицемерни и скучни по-скоро. Личи си колко преиграват, поне за мен!

Аз.мисля,че бяха искрени и доста.позитивни. На мен интервюто.ми.хареса,.дано.отново участват.в.Папараци двете.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...