Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 126
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Джуджи поражда смесени чувства в мен - нелепо смешна и яко изнервяща е.
Джако ли гледаме или Джаго... не знам. :mf_surrender: Пеенето добре, ама Азис не може да се отърве от чалга маниерите.

Джуджи по принцип ми е много симпатична, ама днес нещо не ми допадна.Ненчо, Маца и Василка са ми фаворити.

Албена и Фънки са яко комплексирани.

Съжалявам, но Азис не беше за 4 или 5 точки.

Фънки дразни на макс. Няма как да искаш да е перфектно и да се получи 1 към 1... Все пак това е шоу да се забавляваме. Важно да има прилика, но същите няма как да станат. Азис ми хареса. Няма кой да имитира Майкъл успешно, той е единствен завинаги! И все пак се справи прилично, заслужаваше повече точки.

Има ли чалга изпълнители, като вариант?

Цеца ... :D

Има ли чалга изпълнители, като вариант?

Глория ми се мерна на мен.Бяха казали, че и Ивана я имало ама не я засякох.

Глория ми се мерна на мен.Бяха казали, че и Ивана я имало ама не я засякох.

На мен ми се мерна Анелия, но май се заблудих.

Глория я имаше преди 2-3 предавания.

Даже беше с тая снимка https://www.facebook.com/177406267950/photo...e=3&theater

Остава да изберат и фолк изпълнител и на Фънки съвсем зле ще му стане, той си ги обича много. :1000 (29):

Азис ще ми е много интересен другата седмица.

Криско ще се осере като Адел.

Не ми се мисли какво мъчение ще е!

Остава да изберат и фолк изпълнител и на Фънки съвсем зле ще му стане, той си ги обича много. :1000 (29):

Азис ще ми е много интересен другата седмица.

Няма да изберат.

Според мен всичко е предварително нагласено. След като натиснат бутона, снимките спират да се въртят 1-2 секунди по късно. . .

Дано се падне Цеца на някой, ще е хубаво. Но и на мен ми се вижда нагласено.

Тая Джуджа наистина е нелепа.. :mf_surrender: Какво търси там, грам талант в нищо няма...Хората от съжаление се смеят... :mf_surrender:

Азис се справя много добре, както и тоя Ненчо..НО да бяха имитирали и някой фолк-певци, със сигурност щяха да са по-успешни, те ми имитират някакви уж световно известни, които повечето българи са забравили... :mf_surrender:

Ненчо не се справи добре днес..

Азис пак уникален бе, журито му завижда за перфектния задник!

Ненчо не се справи добре днес..

Азис пак уникален бе, журито му завижда за перфектния задник!

Азис беше супер скован, измисляше си текст - изобщо, с право си каза, че не се е справил...:)

Мисля, че няма как да им се падне поп-фолк изпълнител от бутона - в първия епизод на сезона, когато обявяваха участниците, Азис се пошегува, че иска да му се падне Тони Стораро, а Рачков му отговори, че няма как да имитира някого от този стил. Иначе и според мен тегленето е нагласено.

• 3 weeks later...

Фицата голям танц избара днес. :D

Джуджи за първи път май не е толкова дразнеща.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...