Jump to content

Препоръчани коментари

Музика и аранжимент: Дидо Калпаков
Текст: Йордан Гергов
Режисура: Front Line Cinema

Това звучи точно като онази песен на Татяна. :mf_surrender:

Това звучи точно като онази песен на Татяна. :mf_surrender:

Коя? Давайте уточнения, все пак не сме Нарцислав да знаем всички песни на Татяна.

Абе откъде да я помня, беше копирала клипа от Анелия - "Раздялата"... Ееее, онази, дето Петко все я изкарва гигахита на 2011, ама сега не мога да се сетя как се казваше.

Абе откъде да я помня, беше копирала клипа от Анелия - "Раздялата"... Ееее, онази, дето Петко все я изкарва гигахита на 2011, ама сега не мога да се сетя как се казваше.

"А, уж не бях такава" ?

Такава не бях?

Хубава е песента, зарибява, надявам се да стане хит, но наистина напомня на "Пак ли", и като музика и като текст.

Харесва ми и не ми прилича на А уж не бях такава. Последните песни са и яки и Тотал щета ми хареса много. :D

Въх, сега я изслушах цялата - ами то взимано, взимано от "Пак ли", ама това вече не нищо не прилича?

2 години станаха от песента и още, и още копия се бълват. Ама оригинала си е оригинал. :Vishenka_05:

Супер е песента„ Ако не бяха тия грозници, и клипът щеше да е супер. Теда е тупалка, както винаги.

Не ми прилича на друга песен.

Да и аз веднага се сетих за "Пак ли" на Галена и "А уж не бях такава" на Татяна. Някаква смесица ми е, но ми харесва, най-доброто от Теодора за последните 3-4 години може би.

Клипът - скука и още нещо... :mf_surrender:

Слаба и изтъркана песен. Много познати и използвани вече фрази. "Тотал щета" беше по-интересна. :mf_surrender:

Не ми харесва, "Тотал щета" и "Грешно-спешно" ми харесват повече.

Твърде много бие на "Пак ли" ..ще си остане само със "Смешна цена".
Твърде много бие на "Пак ли" ..ще си остане само със "Смешна цена".

Какво значи само със "Смешна цена? Ами "Моят номер" и "Някой като мен" ?

П.п. Теодора е много красива във видеото.

Напомпани татуирани дебили, пера, камъни, калорифери...НЕ ИМ ЛИ ПИСНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕ ИМ ЛИ ПИСНА???

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...