Jump to content

Препоръчани коментари

Angry Gran Run също. :)

1000%20(30).gif

А някакъв сайт,от който мога да си ги сваля и след това да ги прехвърля на тела? Защото нета ми е ужасен! :helpsmilie:

• Отговори 137
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

1000%20(30).gif

А някакъв сайт,от който мога да си ги сваля и след това да ги прехвърля на тела? Защото нета ми е ужасен! :helpsmilie:

В Zedge няма ли ги? To там всъщност не знам дали има игри де...

Аз директно през Google play от PC-то давам инсталирай и да се такова на телефона.

https://play.google.com/store/apps/details?...eature=top-free - тая е подобна на Subway surfer

В Zedge няма ли ги? To там всъщност не знам дали има игри де...

Аз директно през Google play от PC-то давам инсталирай и да се такова на телефона.

https://play.google.com/store/apps/details?...eature=top-free - тая е подобна на Subway surfer

От zedge само теми едно време си свалях,иначе не знам игри дали има ;дд

И аз така правя,ама нета на тела е ужасен и се свалят 5 часа. :mf_surrender:

От zedge само теми едно време си свалях,иначе не знам игри дали има ;дд

И аз така правя,ама нета на тела е ужасен и се свалят 5 часа. :mf_surrender:

Аз си изтеглих Zedge на телефона и сега гледам, че има и игри.

Само аз ли нямам смартфон :unsure:

Не е болка за умиране. Купих си скъп телефон с много опции на 22 години, и то заради работата, след като сам си заделих пари за него. Преди това не съм давал повече от 40 лв. нито за телефон, нито за сметки, пък виж ме - жив съм.

На по-ранни години е по-добре да дадеш тези пари за екскурзии и дискотеки с приятели, отколкото за джаджа.

Няма ли някой игра в мрежа да направим едно между форумско състезание бе... ;ddd
Няма ли някой игра в мрежа да направим едно между форумско състезание бе... ;ddd

Айде, навит съм 1000%20(29).gif1000%20(29).gif само кажете игра ;d

Ако не теглете всички по един Counter Strike и да се помпим. Пу зайка да е от противниците ахахахаха

Viber

Subway Surf

Drag Racing

Raging Thunder 2

Drift mania gold

Temple Runs 2

Lost Temple

Rail Rush

Angry Gran run

Glow Hockey 2

Flick Shoot

Bs player

Twin me! - много яко приложение, прави снимки като това което Дийн има "Split Pic", но лично мен ме кефи повече. Прави моментни снимки :)

Аvast mobile

picsArt

Track ID

Talking Tom

Nike+Running

File Manager

Ето намерих един добър:

http://download.pandaapp.com/

Ауу, мерси много за тоя сайт, колко неща си намериииииих... :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Ауу, мерси много за тоя сайт, колко неща си намериииииих... :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Малко бавно се сваля,ама има почти всичко. :baaasmiley:

Е какво толко си свалите, аз едно приложение си харесах 1000%20(29).gif Предложете нещо ;d

Малко бавно се сваля,ама има почти всичко. :baaasmiley:

Да, наистина се сваля бавнично, но пък си намерих неща, които попринцип се плащат!

Да, наистина се сваля бавнично, но пък си намерих неща, които попринцип се плащат!

Да,това и аз го забелязах ;дд

Angry Birds

Antivirus

Cooking Master

Easy Note

Jewels Star

Fb Messenger

Nosferatu Twilight

Sportal

Viber

Vic BG

Twitter

ЕГН Хороскоп

Личен Хороскоп

OfficeSuite

Facebook

Не съм, обаче на единия ми Ericsson Live Walkman става по-този начин, а на другия ми Xperia X10 няма такава опция ;d

Аха, ами не знам тогава. :)

Flow Free, игра за убиване на време, ще ви хареса. :)

Fruit Nindja също е яка, Spider и тя, а иначе в момента много играя Temple Run 2, а Sunway Surtf ми омръзна.

Аха, ами не знам тогава. :)

Flow Free, игра за убиване на време, ще ви хареса. :)

Fruit Nindja също е яка, Spider и тя, а иначе в момента много играя Temple Run 2, а Sunway Surtf ми омръзна.

Игрите ги натеглих всичките, и аз не знам за какво са ми 1000%20(29).gif1000%20(29).gif Сега си ровя за някакво яко приложение, че ми е скучно ;dd

На таблета ми:

BGmaps за Android

Bingo Bash

BitTorrent

File Manager HD

MediaFire

MX player

Speedtest.net

Wallpapers Bay for tablet - страхотни картинки, отделени в категории + директна настройка задаване на избраното изображение на декстопа :)

WiFi File Transfer Pro - без кабели, споделяне на файлове от/и към компютъра. Ползвам Pro версията, защото няма ограничение на големината на файловете.

Български цени

Почистване на Кеш паметта - много съм доволен и това приложение :)

Fun Run Multiplayer Race, само тази игра имам.

Иначе главно използвам FB, Instagram, SoundHound, Tumblr, Twitter, Google Translate, WhatsApp, Viber, YouTube.

Не обичам да си блъскам тела с някви ненужни глупости..за тва имам малко приложения и игри.

Instagram- :iluvu:

Dolphin Browser-предпочитам преди другите.

Nike+ Running-много полезно за тръчкачите ;дд

Facebook-как да се минем без него?

Skype-?? :gun_bandana:

games:

Subway Surf/Rio- :Vishenka_05: обожавам я! :Vishenka_05:

Temple run/Temple run 2-става ;дд

Angry birds-от цъкане 8 месеца взе да ми писва :mf_surrender:

Fruit Ninja-първата игра,която си свалих на смартфона..пазя я ей така ;дд

ее май е тва..аaaa и гугъл ърТ,как щях да я забравя ;DD

Facebook + Facebook Messenger - за къде без тях ;d

WhatsApp

Instagram

File Manager

avast!

Photo Editor by Aviary

Clean Master

Screen Capture Shortcut

Bunny Adventures

Split pic защо не го намира,а само вюрера му...друга подобна? Или иначе казано такава с която се правят двойни и четворни снимки за инстаграм. Такива например https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hpho...881686759_n.jpg

Ивъле, на предната страница (ако не се лъжа) има линк за един сайт за приложения. И има едно като на Сплита на Ерик

Viber. - определено това е най-любимото ми приложение, а и го ползвам най-много!Преди няколко месеца имах само 5 абоната, а сега са над 40!Не хаби батерията като skype, има готини емотикони, чува се идеално и най-важното - безплатно е!

AirDroid. - въпреки, че телефона ми си върви с Kies Air, предпочитам това приложение за трансфер на всякакви файлове от компютъра към телефона и обратно!Работи много стабилно и бързо!От както го ползвам забравих bluetooth-a!

Asphalt 7. - това е първата игра, която си купих.Имаше някаква промоция в Google Play и струваше само 25 стотинки!Ако харесвате игри с коли това е вашата игра!

Clean Master.. - приложение, което почиства кеша, стари и неизползвани файлове и освобождава заетата от фонови приложения рам памет.Общо взето оптимизира работата на всеки андроид телефон!

Dropbox.. - ако не сте ползвали облачна услуга до сега, а имате нужда от повече памет на устройството си, то това е една от алтернативите за вас!Аз бях скептично настроен към тези услуги, но като притежател на Galaxy S3 получавам безплатно 50GB и реших да пробвам - много добра работа върши.Има доста телефони с андроид, които нямат слот за карта с памет и това приложение би било в плюс на притежателите на такива телефони.

TuneIn Radio.. - край с лошия сигнал на радиото!С това приложение слушате всички радиа, които са качени в интернет, независимо от това къде се намирате!

AllShare Control.. - за всички притежатели на Samsung Smart TV!Страшно удобно приложение, с което може да разглеждате всичко от телефона директно на своя телевизор!Можете да го ползвате и като дистанционно.

Цена на пътуване. - българско приложение, което е много удобно ако пътувате с приятели на някъде!Може да изчислите колко ще ви струва да пътувате от точка А до точка Б, като въведете цена на гориво, разстояние в километри, брой пътници и среден разход на автомобила ви!Много е точно!

Flipboard.. - Всички социални мрежи на едно място + новини от различни сайтове.

BgMaps. - Бгмапс за андроид.Познатия сайт ;)

Инсталирал съм и доста игри, които вие вече сте описали, така че няма да се повтарям :)

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...