Jump to content


Къде е Маги?


Препоръчани коментари

София. Много драматизъм, напрежение, силни емоции и една изключително вълнуваща история за взаимоотношенията между родители и деца и проблемите на младите хора ще завладеят зрителите на bTV със сериала „Къде е Маги?”. Продукцията е първата от новата вълна модерни български сериали на bTV, която стартира тази есен в праймтайм, съобщиха от телевизията.

 

Обичаните български актьори Георги Стайков, София Кузева-Чернева, Параскева Джукелова и Атанас Сребрев са само част от звездния актьорски състав, а освен популярни лица в „Къде е Маги?“ зрителите ще видят и непознати за аудиторията, но изключително талантливи, млади артисти. «Къде е Маги?” е в жанра семейна драма с крими елементи, в която сред основните акценти са проблемите на младите хора и важните житейски въпроси, свързани с тях. Сериалът е заснет с качество на кино продукция, също както всички български сериали, продуцирани от bTV.

 

Историята в „Къде е Маги?“ проследява живота и отношенията между членовете на няколко семейства. Нещата се променят, когато един човек с много важно място в живота на всеки един от тях изчезва. Това събитие преобръща ежедневието, душевността и мислите на хората, чийто вътрешен и външен мир са свързани пряко или косвено със съдбата на изчезналия. Търсенето на физически следи се превръща в търсене на много други истини – за истинските нужди и битките на младите, за силата на личните чувства и желания, за взаимоотношенията между близки хора, родители и деца, както и за свободата на духа и независимостта.

 

Георги Стайков и София Кузева се срещат отново на снимачната площадка след цели 20 години. Този път, обаче, той е спечелил сърцето й и тя е негова съпруга. Двамата изпълняват ролите на Радослав и Вяра Табакови – щастливо женени от много години и родители на три деца. Екранно семейство са и Параскева Джукелова и Атанас Сребрев в ролите на Катерина и Бранко Андонови, които също се радват на пълна къща и две необикновени деца. Връзката между двете семейства са Радослав (Г. Стайков) и Катерина (П. Джукелова) - брат и сестра със сложни взаимоотношения. В „Къде е Маги?” всеки ще потърси у себе си отговор на въпросите добър родител ли съм, отнасям ли се добре с децата си и знам ли какво се случва в техния вътрешен свят. Младите герои ще преосмислят ролята на родителите си в своя собствен живот.

 

Продуцент на „Къде е Маги?” е bTV Studios, реализирал най-успешния български ситком „Домашен арест”. Сценаристи са Елена Ермова и Станислав Грозданов, а творчески продуцент - Павел Иванов. Главен режисьор е Петър Вълчанов, а режисьори - Станимир Дончев-Стамбата и Зорница София. Главен оператор е Борис Славков, а отговорни оператори са Григор Кумитски и Петко Лунгов.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гледал съм оригиналната версия и е страхотна. Чилийска продукция, аз следях римейка на Telemundo. Това мисля, че е четвърта версия на този сериал. Наистина е много интересен, а ако запазят оригиналния сюжет както предполагам ви очакват много мистерии, изненади, обрати. Не е типичната история, доста е оригинална. Въпросът е как ще бъда поднесена и изиграна по български. Единственото, което ме дразни е, че музиката в трейлърите и логото е 1 към 1 с версията на Telemundo. Но определено ще я следя, препоръчвам и на вас да го направите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Надявам се да видим в България "Къде е Елиса".Направен е 100 пъти по-добре от Маги.Не съм го гледал, но като чуеш Телемундо и трябва да ти стане ясно.

"Маги" ми хареса.Актьорите играят добре, въпреки че бащата на Маги много ме дразни.Почти нищо не му разбирам.Ама то това си е професионално изкривяване.Още от "Стъклен дом" е така.Надявам се, че ще стане интересно и няма да го разводнят.Вики Терзийска е супер яка.Ролята и не е голяма, но от това което видях играе доста добре.Интересно ми е какво крият братовчедите на Маги.Ще видим утре... да се надяваме.1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

въпреки че бащата на Маги много ме дразни.Почти нищо не му разбирам.Ама то това си е професионално изкривяване.Още от "Стъклен дом" е така.Надявам се, че ще стане интересно и няма да го разводнят.

Какво е играл в "Стъклен дом" ?

 

Гледах го и ми хареса, но някак си ми се изтърка вече все да следим живота на супер богати хора, които имат някакъв проблем по между си. Ако го сравним със "Стъклен дом" ще открием еквивалент на всеки един от образите. Очаквах да видя различна тематика, но все пак става ще видим как ще се развива действието нататък.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво е играл в "Стъклен дом" ?

 

Гледах го и ми хареса, но някак си ми се изтърка вече все да следим живота на супер богати хора, които имат някакъв проблем по между си. Ако го сравним със "Стъклен дом" ще открием еквивалент на всеки един от образите. Очаквах да видя различна тематика, но все пак става ще видим как ще се развива действието нататък.

 

Нищо.Просто и там говореха толкова тихо, чее... :gun_bandana: :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

В крайна сметка това римейк на "Къде е Елиса" ли е или не? Защото никъде нищо не се казва...

 

Римейк е.Не видя ли като почна епизода, че бяха пльоснали логото на ТЕЛЕМУНДО.1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дано все пак видим скоро Елиса на Телемундо,предпочитам нея :lol:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има доста време докато разкрият къде е Маги, освен ако не съкратят епизодите заради рейтинга. Не знам как са с него, но доста отрицателни мнения чета за сериала. Иначе оригиналът по средата става супер интересен, никой няма да очаква това, което се е случило всъщност.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
  • 4 months later...
В оригиналната версия, да. И не само нея.

Да, знам. Аз затова исках да знам дали и тук са последвали оригиналното развитие. Значи тя е отровила и съпруга си?! :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...