Jump to content

Препоръчани коментари

Мерси! Много хубави песни, но като гледам и там типичното за тях звучене е на изчезване.

davena, Александра е топ! Слушах я тази песен днес и затова се сетих да питам за някакви подобни. :1000 (29):

От новите певици май само тя става, на Александра Младенович също и е много добра песента, Рада и Харис тая година са пълен минус. :mf_surrender:

От новите певици май само тя става, на Александра Младенович също и е много добра песента, Рада и Харис тая година са пълен минус. :mf_surrender:

Аз чрез тези 4 месеци се уверих колко е добър албума на Прииович, всяка песен в даден момент ми харесваше повече от останалите, освен този дует с Ацо и Сенке, които никога не са ми харесвали.

Рада пусна супер качествена песен, снимала е клип и на нова песен "Pola dva" се казва и била дискотечна.

Александра Младенович добре се котира, скоро си сложила силикони в гърдите.

Тези от последната сезона ЗГ пуснаха нови песни, мен не ми харесват :

За съжаление "типичното звучене" е отдавна на заден план .....за съжаление !!!

Но ....комерсиалното се търси и основно това се налага !!! Това не значи , че ще се спре да се слуша старата класика - напротив ,оказва се ,че като поемат повечко алкохол и млади и стари се връщат назад във времето със истинските Jugo Hitovi....там в края на краищата е истината !!!

Ето една от най-добрите балади на 2017г. .... поздрав за всички фенове !!!

Поздрав и за феновете на неповторимия звук на "Juzni Vetar".... :notworthy:

Брена тези дни е снимала клип в които младите колежки играят нея от различните и' етапи от кариерата.

Vanja Mijatović, Nikolina Kovač, Slađana Mandić, Tijana Dapčević, Katarina Živković, Ljupka Stević i Anabela Atijas са едни от участниците в заснемането.

Сигурно ще е яко.

Стереото преди 1 седмица ми постна Isplaci se, bice ti lakse и Азис я е изпял хахахахах. СлучаЕност? :1000 (29):

Ей, заслушах се в старите песни на Мира Скорич, че тя има уникална дискография бе.. :3fdb8960598fa63e:

Стереото преди 1 седмица ми постна Isplaci se, bice ti lakse и Азис я е изпял хахахахах. СлучаЕност? :1000 (29):

Няма случайности при Азо! Знам, че ме следва където и да съм. Два пъти го отбих в Инстаграм, хаха.

Шкорич е доста добра певица с прилични песни. Просто липсата на харизма и амбиция за повече не я е тласнала повече. Иначе я знаят.

Шкорич е доста добра певица с прилични песни. Просто липсата на харизма и амбиция за повече не я е тласнала повече. Иначе я знаят.

Мира Скорич, Цеца и Драгана Миркович са си били голяма конкуренция през 90-те...ей, много сборни видеокасети издаваха на времето..с уникално интро започваше касетата... :Vishenka_05:

Какво мислите за Злата Петрович?

Откачи, Манастирска врата и този дует с Аца Лукас е останало от Мира Шкорич, ще правила концерт по повод 30г. на сцената. Казва че и когато майка и' починала Цеца не и звънала.

Откачи, Манастирска врата и този дует с Аца Лукас е останало от Мира Шкорич, ще правила концерт по повод 30г. на сцената. Казва че и когато майка и' починала Цеца не и звънала.

Да си направи сметка тогава колко са били приятелки. Щото 90-те години, когато Зоран Басанович, който първо е бил с Мора, стана мениджър и гадже на Драгана, Мира се отдръпна от нея и се съюзиха с Цеца. В тоя период са били бесни, че Драгана взима награди. За да й отмъстят, Аркан е удрял шамар на Басанович и е принудил Туцакович да си предаде всички текстове за Драгана след албума й от 1994 на Цеца. Въпреки всичко в оня период Драгана посетила в болница Мира. Те поначало са били приятелки. В последните години са в добри отношения, даже Мира ходи често в ДМ сат. Има жестоки песни и е един от безпупречните вокали в Сърбия.

Какво мислите за Злата Петрович?

За своите години има хубаво тяло, най-голям хит и' е Dodji da mi ruke grejes, била е в вързки/бракове с известни персони - Хасан Дудич, Пея (водещ), с Саша Попович е била в вързка преди да отвори Гранд, и тя е запознала него с Сузана. В последните години беше в вързка с бившо гадже на Весна.

А не знам дали знаете че Кемиш преди Зорица е бил в брак с Весна, много години се мразеха но последните години си заровиха секирите и са добри сега.

Кемиш не е баща на Николия, друг е. :D

Джуришич определя Зорица за по-добра певица от Весна /в присъствие на Николия/, какво мислите ? :3fdb8960598fa63e:

Хах, уникална е Мира...много ме кефи как я имитира дори и движенията които прави..

Дара, Сека и Сладжа много добро гостуване са направили при Ами Джи, много са забавни.

Трупа доста гледания, но не ми харесва изпълнението му.

Падна ми шапката от този младеж, пее та се къса, има клипчето като 7-8 годишен как свири и пее едновременно.

Падна ми шапката от този младеж, пее та се къса, има клипчето като 7-8 годишен как свири и пее едновременно.

[/color]

Скоро ще има дует с Теа Таирович. Не ме кефи стила които пее. :3fdb8960598fa63e:

Все пак Сладжа си е Сладжа. Всичко търгна от 'Стаята за плакане'.

Ана Николич и Раста изпиха ракията, изпушиха тревата и се развеждат. Честито.

Ана Николич и Раста изпиха ракията, изпушиха тревата и се развеждат. Честито.

Този момент когато си предвидиш съдбата в песен :1000 (29):

При тях има ли национално турне, както правиха Пайнер..

Не.

Нови музикални албуми от старата генерация ще предстои ли и от кои?

Уникална е Ана Бекута :Vishenka_05:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...