Samara. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Iphone 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Обикновена Нокиа, но искам такъв Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Samsung си е Samsung!Не случайно са на първо място по производсто и продажби на смартфони!!! Имат доста хляб да изядат, докато стигнат Apple по качество и продажби... :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Абе то и аз мислих така,обаче новият галакси с 2,на самаунг почти по всички параграфи превъзхойда айфона Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glavata Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Бяла Nokia N9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 и Скоро смартфона може да го сменям, че нещо почна да ми сдава багажа за жалост ;[[[ Следващия ще е или iPhone 4S или Samsung Galaxy Nexus Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Вивателската карта ми е основна и е в основния телефон - Samsung Galaxy Ace Имам и две предплатени карти, които ползвам като допълнителни - мтелска и глобулска. Те стоят в Nokia x1-01 И от двата телефона съм адски доволна. Нокиата ми дава супер звук и е много тежък и масивен телефон, което ми харесва. Нищо, че е грозна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Iphone 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 , но чакам IPhone 5 вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Nokia c5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Evo 3D на HTC :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Samsung Galaxy Young - Новата ми придобивка. От един месец съм с него и съм много доволна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Новата придобивка Страхотен е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много си го харесвам и с тази клавиатура ми е адски удобен! Използвам и една стара Нокиа с капаче за вивателската карта, но обмислям да я сменя в най-скоро време, че вече издава багажа..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Марката, мярката и нивото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
^Jelirano^me4e^ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 От декември съм с "HTC Explorer". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Nokia Lumia 710 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много му се радвам, въпреки че е стар модел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pecadora Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Samsung Galaxy Young - Новата ми придобивка. От един месец съм с него и съм много доволна. Моят е същия, само че бял Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Новата придобивка Страхотен е! Наистина е страхотен!Още 3 дена и си го вземам! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 iPhone 4s Черен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 подредени по хронология Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Амии ето ги четирите ми машинки ;]]] Samsung Galaxy Note N7000 Ceramic White <3 Nokia N97 mini Black Cherry Nokia X2-02 Black and red Nokia 100 Grey Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Наистина е страхотен!Още 3 дена и си го вземам! <3 Страшен телефон е ! Много съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.