Jump to content

Препоръчани коментари

Има проблем с излизането на буква "K"при опцията за въпрос и отговори на анкетите към дадена тема.За да се избегне този проблем превключвате клавиатурата на английски и пишете буквата.
  • Отговори 76
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Има проблем с излизането на буква "K"при опцията за въпрос и отговори на анкетите към дадена тема.За да се избегне този проблем превключвате клавиатурата на английски и пишете буквата.
Благодаря за инфото! 1000%20(19).gif
  • 9 months later...
Необходимо е да имате 18 години минимум .

Имаме, но иска парола :1000 (29):

• 1 month later...
Може би нямаш нужните постове (мисля че са сто),за да имаш активирани всички екстри(оценяване на репутация,титла и др.).

Moji Li Skype Da Te Pitamm !! NeShto Che NeMogga Da Si Akiviram Registraciqta za Forumi ? Shto Nz Kak Da Go nAPrAVq !!

Трябва да натрупаш нужните постове ,за да ти се активират автоматично всичките функции на форума(трябва да имаш над 30 поста и да си редовен иначе пак преминаваш в групата с определени ограничения).

Moji Li Skype Da Te Pitamm !! NeShto Che NeMogga Da Si Akiviram Registraciqta za Forumi ? Shto Nz Kak Da Go nAPrAVq !!
  • 4 weeks later...

Имам над 100 поста , в група Ramaniacs съм и съм активен като цяло но защо все още нямам "Титла на потребителя" ?

• 2 months later...
Защо три дни нямаше форум? Разбрах, че при някои хора е било по-малко, а другаде изобщо е нямало проблем.. какво трябва да направя (евентуално в собствените си настройки) за да не се случва пак?
Защо три дни нямаше форум? Разбрах, че при някои хора е било по-малко, а другаде изобщо е нямало проблем.. какво трябва да направя (евентуално в собствените си настройки) за да не се случва пак?
И при мен имаше проблем.

Да, и при мой колега също нямаше връзка, въпреки че от различни адреси е пробвал без прокси и такива програми и пак не можеше да влезе тези дни, но вече има достъп ми каза . :)

С уважение : Пепи

• 7 months later...
Момо, има ли вариант в bb кода да вкараш imgw за автоматично пускане на изображение като по-малка иконка. Знам, че има подобно оразмеряване на големите снимки, но ми се струва добър вариант и този.

Няма готов мод за тая хитрина, а никак не ми се рови из кода да доработвам :)

• 10 months later...
Каква е паролата за 18+?

прати някакъв вид доказателство на момо че си над 18 г. и той ще ти даде достъп

• 10 months later...

Отдолу пише защо - трябва да е минимум пет думи. Освен това трябва да пишеш на кирилица!

6to takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yelling: :yelling: :yelling:

8245998C.jpg

1. Не пиши на латиница.

2. За да ти се махне флуд лимита ти трябват поне 100 поста.

1. Не пиши на латиница.

2. За да ти се махне флуд лимита ти трябват поне 100 поста.

Oфф ще пиша на кирилица, макар че не я понасям, но това е отделна тема :1000 (15):

• 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...