Senhor Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Абсолютно всякакви сайтове определят това като изпълнението на вечерта. Който си го може, си го може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Ужас е, Гага я смачка за пореден път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Оле колко жалко изпълнение,Гага е класи над тая мърла! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 Мърлa или не Katy е номер едно в класациите, хората си каза думата. Била бонбонена ала бала и кое беше бонбонено освен California Gurls? Вече е супер дразнещо това межди Гага и Кейти ... Katy и Tyler Oakley Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Макар и доста по-слабо вокално, много, ама много по-впечатляващо изпълнение от това на Гага. Страхотна хореография, страхотна визия и изобщо цялостен пакет. Личи си, че гласът й е доста слаб, но поне пееше вярно там, където пееше. Да, между другото, като замисъл и идея е много над това на Гага. Но пък слабо изпълнение, Ката за пореден път показва, че не може да пее грам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Клипа изглежда ще е много як! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Колкото и да харесвам Кейти, на представянето си за наградите, особено като се има предвид, че закрива, беше меко казано.. скучна. Изпълнението дори на Майли, да не споменавам това на Гага, много повече хващаше окото. Дано видеото излезе скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Премиерата на Roar ще бъде на 5-ти септември. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Нямам търпение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 ROAR най-накрая номер 1 в Билборд! Blurred Lines детрониран след 12 седмици на върха... Мисля, че с излизащия утре клип, песента на Кейти ще се задържи още няколко седмици на лидерското място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 ROAR е 8-мият сингъл #1 на Кaty в класацията на Billboard HOT 100 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Марките телефони нещо подкараха клиповете на музикалните звезди- Аврил снима SONY, Кейти снима NOKIA... Видеото ми харесва, очертава се уникален проект- типично за Кейти Пери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Хайдееее.. топло-топло- отпреди минути... Уникално! Кейти отново разбива! Забавна, но и идейна история, страхотни цветове, добра игра... Реализирано чрез страшно висок бюджет- както се казва и в онова клипче, животните са истински, а не компютърни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Най-добрия видеоклип, излизал тази година, без абсолютно никаква конкуренция! Кейти прави най-добрите клипове в музикалната индустрия - не се сещам за неин лош клип! Страхотна история, забавна, ненатоварваща, всеки може да я разбере, без префърцуненост и излишни извращения като някои други наскоро изкарвали клипове, добра актьорска игра и ефекти (не си личи, но много от това е анимация). Ето така се прави! Който си го може, си го може! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Много свежо клипче, тва със снимките кефи. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Katy както винаги с уникално видео. Цял ден очаквах с нетърпение и ето че си струваше. Другата тема пак се напълни с коментари и стравнения с Гага .. Ето няколко гифчета който направих набързо: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Изгледах новия клип на Кейти и има 1-2 забавни моменти, останалото ми се стори супер плоско, тъпо и дори не ми е забавно. Едва изчаках да свърши, защото се надявах все пак накрая тигъра да я изяде, или крокодила и слона да ѝ върнат, че се гаври с тях като им мие зъбите и ги лакирва. Пълна тъпотия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Да, споделям мнението на Nazzko. Много плоска игра, много лигавщини. Ок, голям бюджет, добро заснемане, супер добра анимация, ама тая нейна префърцуненост, все едно играе в някво детско филмче. Ама тя от едно време си е така и дори сантиметър не е мръднала. И все пак, ако някой иска графиките от префърцунената Кейти може да ги намери тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 KП не е мръднала на йота от Teenage dreams... това ли е "дарк" ерата Видеото има много приятна атмосфера, животните са прекрасни, КП е много красива, но актьорската й игра е трагична. Песента си остава блудкава и банална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 KП не е мръднала на йота от Teenage dreams... това ли е "дарк" ерата Видеото има много приятна атмосфера, животните са прекрасни, КП е много красива, но актьорската й игра е трагична. Песента си остава блудкава и банална. Не е изненадващо при все, че тя е продукт, а не музикант. Продава се, печели се от нея - защо ѝ трябва да променя нещо? Музиката ѝ е повече от лесносмилаема, отделно с тези леопардови шарки и бюстиета прилича на представителка на попфолка, е, не толкова брутална, но все пак :1000 (29): Аз на нея много ѝ харесвам песента ЕТ, а и клипът е извънземен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ерата в крайна сметка нямало да е толкова дарк... Някъде беше обяснила защо си е променила решението. Мисля, че много от вас бъркате префърцунеността със самоувереността. Ами за това се пее в песента- аз съм боец, аз съм шампион... Няма да гледа тъжно като в The One That Got Away, я... Ще гледа точно така- с високо вдигната глава и увереност. Попринцип самата Кейти си притежава нещо аристократично във външния вид, това й позволява да не изглежда чак толкова пошла и евтина дори и в по-обикновенни и палави клипове като I Kissed A Girl... Може би затова ви изглежда надменна и префърцунена- не че я познавам де... Кейти- лоша актриса? Точно тя е една от най-разнообразните актриси-певици в музикални клипове... Във всеки клип се превъплъщава в нещо различно- към този момент не мисля, че сме я виждали само да стои пред едноцветен фон и да прави разни движения... И тези неща не ги говоря, защото съм Katy Cat или защото не ми се нрави чудовища да я нападат хах... Просто виждам проектите й като нещо готино, свежо и достатачно изпълнено с разнообразие и творчески замисъл, за да не я подценяват феновете на 'арт' Гага или други... Друг е въпроса вече, че тя наистина е и продукт... но съвсем не лишен от завидни творчески нюанси продукт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Никак не я харесвам по принцип, ама песента ми се наби в съзнанието, а сега и клипът много ми харесва.. Гледах го няколко пъти един след друг, което се случва изключително рядко с клипове.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ерата в крайна сметка нямало да е толкова дарк... Някъде беше обяснила защо си е променила решението. Мисля, че много от вас бъркате префърцунеността със самоувереността. Ами за това се пее в песента- аз съм боец, аз съм шампион... Няма да гледа тъжно като в The One That Got Away, я... Ще гледа точно така- с високо вдигната глава и увереност. Попринцип самата Кейти си притежава нещо аристократично във външния вид, това й позволява да не изглежда чак толкова пошла и евтина дори и в по-обикновенни и палави клипове като I Kissed A Girl... Може би затова ви изглежда надменна и префърцунена- не че я познавам де... Кейти- лоша актриса? Точно тя е една от най-разнообразните актриси-певици в музикални клипове... Във всеки клип се превъплъщава в нещо различно- към този момент не мисля, че сме я виждали само да стои пред едноцветен фон и да прави разни движения... И тези неща не ги говоря, защото съм Katy Cat или защото не ми се нрави чудовища да я нападат хах... Просто виждам проектите й като нещо готино, свежо и достатачно изпълнено с разнообразие и творчески замисъл, за да не я подценяват феновете на 'арт' Гага или други... Друг е въпроса вече, че тя наистина е и продукт... но съвсем не лишен от завидни творчески нюанси продукт. Аз това нещо не го видях в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Аз това нещо не го видях в клипа. Е, сори... то самата идея на клипа, наред със забавното, си е да я видим как си вдига главата и става уверена... Аз лично добре го улавям... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 И все пак е смешно как се надъхваха феновете на Кейти да бият рекорда..а като гледам как върви.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.