Jump to content

Препоръчани коментари

Много съучастници станаха в това убийство. Няма да смогнат да ги накажат всичките. :1000 (10):
  • Отговори 744
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тия са луди да превърнат Бри в подобно нещо... не съм доволен изобщо. :mf_surrender:

Единственото яко в епизода беше репликата на Рене за "Бони М". :roll1:

И аз много се смях на това и на Маклъски и Бри

Бри: Ти кога ставаш?

Маклъски: Ходих до тоалетната :roll1: :roll1:

Ама тая май разбра, че виното не е вино... :)

Нещо не се досещам?...

Нещо не се досещам?...

Габи каза, че петното от кръв върху килима е вино, обаче май Кармен се досети, че това е кръв, а не вино

Габи каза, че петното от кръв върху килима е вино, обаче май Кармен се досети, че това е кръв, а не вино

А да, и Кармен(май така се казваше) и каза да се отърве от него.

Дааа, Кармен се усети веднага. И добре постъпи като си замълча, само че съучастниците в това убийство стават все повече и повече. :1000 (29):
Дааа, Кармен се усети веднага. И добре постъпи като си замълча, само че съучастниците в това убийство стават все повече и повече. :1000 (29):

да, аз не мога да им хвана бройката вече.. чудя се как Рене още не е въвлечена, накрая да не вземе да се окаже, че тя е убила Чък и праща бележките на Бри :1000 (10):

Колкото и да харесвам сериала се радвам,че този сезон ще е последен,защото това цялото пускане на 1 -2 серии на 2328512 седмици не ми допада. Иначе актрисите са си на ниво,сюжетът ми допада,но не ми харесва това разкъсване.

Колкото и да харесвам сериала се радвам,че този сезон ще е последен,защото това цялото пускане на 1 -2 серии на 2328512 седмици не ми допада. Иначе актрисите са си на ниво,сюжетът ми допада,но не ми харесва това разкъсване.

Е то винаги е било така. Не е само този сезон.

Е то винаги е било така. Не е само този сезон.

Може,ама аз преид 2 години се зарибих и изгледах всички сезони за отрицателно време,а сега като трябва да чкам така и не ми харесва :1000 (29):

• 2 weeks later...

пак нищо не се случи, честно казано, вече нямам търпение да дойде финала, защото само го развалят

Някой знае ли от къде мога да си го намеря преведен но да не е HD защото в Замунда е само това като преведен а на мен ми сече.

За всичките сезони говоря

Някой знае ли от къде мога да си го намеря преведен но да не е HD защото в Замунда е само това като преведен а на мен ми сече.

За всичките сезони говоря

Какво искаш да кажеш - озвучен или със субтитри?

Понеже в замунда 13 епизод не HD,си го изтеглих от арена,но не ми тръгва,някой има ли този проблем?
Какво искаш да кажеш - озвучен или със субтитри?

озвучен

Понеже в замунда 13 епизод не HD,си го изтеглих от арена,но не ми тръгва,някой има ли този проблем?

Просто избираш да го отвори с който плеър ползваш и тръгва. Обаче като го отваряш цъкни директно на самия файл, а не от плеъра.

Просто избираш да го отвори с който плеър ползваш и тръгва. Обаче като го отваряш цъкни директно на самия файл, а не от плеъра.

Да,тръгна,мерси :Vishenka_05:

Да,тръгна,мерси :Vishenka_05:

Приятно гледане :Vishenka_05: Хуанита пак ме разби от смях :roll1:

Доста ми хареса епизода на мен, беше по-силен от предните.

Бри ги оправи най-накрая, изкефих се на макс. :gun_bandana:

Бри ги оправи най-накрая, изкефих се на макс. :gun_bandana:

Тя добре ги оправи,но ако продължи така ще стане лошо,добре е,че Орсън се появи!

Хуанита беше ебаси яката :Vishenka_05:

Тая Джули яко ме нерви,да не беше се връщала,сега пък бременна 1000%20(15).gif

Портър и Престън се връщат в утрешния епизод.
Портър и Престън се връщат в утрешния епизод.

:Vishenka_05:

Супер,искам и Андрю,а Джули да се разкара!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...