Jump to content


Madonna показа новата си секс играчка


Препоръчани коментари

madona_playtoy2.jpg

 

Поп кралицата Мадона си намери супер забавление - играе си в леглото с 24-годишния френски танцьор Брахим Зайбат. Въпреки че е два пъти по-възрастна от него, певицата с нищо не показва, че е забравила как да се натиска и мляска на плажа. Мадона и новото й попадение бяха хванати на брега на океана в Хемптън, Ню Йорк.

 

В гушкане и целувки премина сутринта на певицата, която скоро стана на 53. Докато тя демонстрираше страстта си към сексапилният младеж, децата й Дейвид и Мърси припкаха наоколо.

 

Зайбат е танцьор от Франция с алжирска жилка, чиято майка е 8 години по-млада от Мадона. Двамата с поп кралицата се запознават миналия септември, когато той танцува на представянето на модната й линия в Macy's. "Тя е просто жена, като всички останали", казва за Мадж младокът Брахим. - "Тя е невероятен изпълнител и е световно известна, но преди всичко е жена".

 

Преди да си намери Зайбат, Мадона излизаше с друга секс играчка - бразилският модел Хесус Лус, също на 24. Ако продължава така, ненаситната мама скоро ще започне да краде гаджетата на дъщеря си, коментират от lifestyle.bg.

 

 

madona_playtoy1.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Лошо няма.И аз съм имал гадже с една година по-голямо от мама.А много жени биха искали на нейните години да приличат поне малко на Мадона във фигурата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...