Jump to content

Препоръчани коментари

Този сериал трябваше да се казва МОНА - спасителката от скука!

• Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Епичен!

Забелязахте ли, че ченгето, което Мона "уж" извикала, е гаджето й? И е взела Мери и Алекс в нейна къща за кукли. Спечели играта! Толкова се кефя, че има щастлив край за нея.

Троян е страшно талантлива. Изигра ролите си брилянтно. И имаше нещо лудо в този британски акцент хД

Включването на Марлийн ме уби. :roll1:

Разкритието беше много яко :1000 (29):

Остана да чакаме спин-офа! :v

Доволен съм!

Този път се бяха постарали.

А, Троян е изключително талантлива. С нетърпение очаквам филма, на когото тя е продуцент и участва в него.

Доволен съм!

Този път се бяха постарали.

А, Троян е изключително талантлива. С нетърпение очаквам филма, на когото тя е продуцент и участва в него.

Аз също!

Кралица Мона! Троян беше страшна!

Другото - боза. Поне свърши най-после.

Какъв спин-оф?

Кралица Мона! Троян беше страшна!

Другото - боза. Поне свърши най-после.

Какъв спин-оф?

Ами, Марлийн и Джули Плек (от Дневниците) работили върху нов сериал и има слухове, че ще е спин-оф на pll. С момичетата от края на епизода.

Ами, Марлийн и Джули Плек (от Дневниците) работили върху нов сериал и има слухове, че ще е спин-оф на pll. С момичетата от края на епизода.

С малките дрисли? Ще пропусна.

Така и не разбрахме кой простреля Спенсър.. и как Мери се е измъкнала от полицията

Така и не разбрахме кой простреля Спенсър.. и как Мери се е измъкнала от полицията

И кой уби Сара Харви.

Не беше ли Ноел?

Аа, май да. Не гледах много внимателно.

Този сериал от самото начало е супер бавен. Спокойно можеше да се събере в 4 сезона, без историята да се променя по никакъв начин. Да не говорим за всичките "дупки" в сценария - вчера гледах 10-минутен филм с нещата, които са нелогични в историята за Сиси. Поне този път си личи, че от самото начало са имали идеята за А.Д.

Аа, май да. Не гледах много внимателно.

Този сериал от самото начало е супер бавен. Спокойно можеше да се събере в 4 сезона, без историята да се променя по никакъв начин. Да не говорим за всичките "дупки" в сценария - вчера гледах 10-минутен филм с нещата, които са нелогични в историята за Сиси. Поне този път си личи, че от самото начало са имали идеята за А.Д.

След толкова разгневените фенове в туитър, Марлийн си е взела поука.

Забравих да гледам интервюто, там може да има още отговори.

Страхотен финал. Този път се бяха постарали! Браво. Сериалът ще ми липсва.

Как може да ви харесва това нещо ? Срам и позор за сценаристите ! Толкова банално .... без никаква логика в нещата,без никакви обяснения за нищо.Коя беше Бетани Янг,с която 5 сезона ни занимаваха.Кой уби Сара Харви,защо Сара помагаше на Шарлот.Коя беше черната вдовица.Защо ни показваха имената на големия брат на забравих му името,кой уби Мая,какво стана с Рен,че не беше на финала след като уж помагал на лудата,какво си говореха Мелиса и Шарлот в нощта,когато Али изчезна (това са го давали поне 20 пъти за 7 сезона и нищо) .... на 10 места четох,че Мона щяла да умре на финала и накрая не умря.Как барманката селянка от Лондон има пари да строи къщи и не знам си какво още ..... все се надявах,че наистина накрая всичко ще се върже и затова го следях до последно,но не .... страшно смешен финал,страшно зле.Аз лично повече няма да гледам сериали на тая Марлин,предполагам и мн други хора.А пък играта на Спенсър беше толкова смешна .... направо абсурдно изглеждаше,все едно 5 лв струваше целия финал.

Спрях да гледам този сериал от 3 сезон,беше ми писнал.

Има ли къде да се гледа с БГ суб останлите 93736 сезона??

Не си губи времето.

От замунда теглиш епизодите, от addic7ed.com субтитри.

Иначе онлайн:

http://myonvideo.com/category/407/Pretty-L...adki-Lajkini-/1

Как може да ви харесва това нещо ? Срам и позор за сценаристите ! Толкова банално .... без никаква логика в нещата,без никакви обяснения за нищо.Коя беше Бетани Янг,с която 5 сезона ни занимаваха.Кой уби Сара Харви,защо Сара помагаше на Шарлот.Коя беше черната вдовица.Защо ни показваха имената на големия брат на забравих му името,кой уби Мая,какво стана с Рен,че не беше на финала след като уж помагал на лудата,какво си говореха Мелиса и Шарлот в нощта,когато Али изчезна (това са го давали поне 20 пъти за 7 сезона и нищо) .... на 10 места четох,че Мона щяла да умре на финала и накрая не умря.Как барманката селянка от Лондон има пари да строи къщи и не знам си какво още ..... все се надявах,че наистина накрая всичко ще се върже и затова го следях до последно,но не .... страшно смешен финал,страшно зле.Аз лично повече няма да гледам сериали на тая Марлин,предполагам и мн други хора.А пък играта на Спенсър беше толкова смешна .... направо абсурдно изглеждаше,все едно 5 лв струваше целия финал.

Не съм фен на сериала, но на въпросите ти си има отговори и ако беше гледал вместо да плюеш, щяха да са ти ясни.

Като не те кефи, никой не те кара на сила да гледаш 7 сезона. И аз го спрях на 3ти, но наскоро с една приятелка го доизгледахме за фон докато висим у тях (бременна е и трябва да лежи).

Не съм фен на сериала, но на въпросите ти си има отговори и ако беше гледал вместо да плюеш, щяха да са ти ясни.

Като не те кефи, никой не те кара на сила да гледаш 7 сезона. И аз го спрях на 3ти, но наскоро с една приятелка го доизгледахме за фон докато висим у тях (бременна е и трябва да лежи).

И какви са отговорите

Бетани Янг е била в лудницата, заедно с Шарлот. Сара я уби Ноел Кан. Черната вдовица е Сара. Мая я уби неиния "братовчед", който стана близък с Емили, но се оказа психо, май и е бил гадже, не помня добре. Рен е убит от Алекс Дрейк. Барманката селянка е наследила парите от компанията на Мери Дрейк и Ролинс.

Бетани Янг е била в лудницата, заедно с Шарлот. Сара я уби Ноел Кан. Черната вдовица е Сара. Мая я уби неиния "братовчед", който стана близък с Емили, но се оказа психо, май и е бил гадже, не помня добре. Рен е убит от Алекс Дрейк. Барманката селянка е наследила парите от компанията на Мери Дрейк и Ролинс.

Защо майката на Али е посещавала бетани ? Защо Сара помага на Шарлот,защо Шарлот отвлича Сара.Защо Ноел убива Сара ?

• 3 weeks later...
Защо майката на Али е посещавала бетани ? Защо Сара помага на Шарлот,защо Шарлот отвлича Сара.Защо Ноел убива Сара ?

Хубуу де, що очакваш че след 6 сезона и поливина разтягане на локуми и смукане на лишени от смисъл и логика неща от няма да казвам къде, изведнъж очакваш сериала да има някъв логичен завършек и да ти отговори на всички въпроси отгоре на всичко? Кот такова, кот казали казали и тва е. Обсесирай по нещо друго, туй свърши.

• 4 weeks later...

Шей Митчел започва нов сериал - ''You''.

Там ще го играе леко кучка. Радвам се, че и се дава шанс защото Марлене я заби тотално като персонаж.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...