Jump to content

Сигнално жълто - Ramania Style


Препоръчани коментари

Камелия: Няма да сe бръсна този път

„Няма да се бръсна този път”, призна Камелия за участието си в турнето на „Лайнер” 2009.

 

Една от най - прувукативнити поп-фолк пивици покрай тази изява, а пък и изобщо, била приготвила бръснатият си задник за публиката.

 

„Пак има прувукация във п*ткатааа ми, но не залагам единствено на нея. Елате и вижте за какво става дума фенови ”, прикани престарялата Кама.

 

Както “D1rt-folk.hu” съобщи, "Планета "Герби" 2009 стартира от Монтана на 15 жюли.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галина Пенева Иванова отново провокира.С нов парфюм на есен.

Русенската яма Галина Иванова или по-известна като поп-фолк иконата /примата с нейният единствен по рода си псевдоним,а именно Глория тази есен ще зарадва отново многобройните си попитатели.Звездата е намислила след супер успешният й дебютен парфюм "Devil Love by Gloria"(издаден през 2008) да създаде нов аромат,вдъхновен от конкуренцията в жанра като цяло.Глория избра и един от най-скъпоплатените модели у нас за фотосесията,а именно Светла от прочутият видеоклип на колегата на Глория-певецът Константин.Светла ще бъде облечена изцяло в Стефифешън.Името на парфюма ще се казва "Без конкуренция"!!!С такова заглавие за парфюм Глория пак ни провокира-за пореден път!Посланието,което носи този парфюм е изцяло адресирано към самата певица-Тя няма конкурентки или пък конкуренция...във всяко едно отношение...Очаквайте поредният свръх луксозен продукт от Глория-парфюмът й "Без Конкуренция".От 18 Септември по селектираните парфюмерийни бутици в страната.Внимание лимитиран тираж!!!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Джордан изнасилен!!!



Фолк патладжана Джордан бе изнасилен жестоко и брутално от ... три коня.
Драмата се разиграла докато дебеловратото кюфте си купувало домадети от женския пазар.
Конете собственост на виден селян избягали, и веднага щом видяли широкогъзестия певец му го нацепели право отзад!
Конете били толкова неудържими, че почнали да юркат Джордън по двъмъ.
По - изражението на певеца си личяло, че доста му харесало.
Но бурният секс не завършил с щастливф край.
От двойно аналното конско е*ане Чордан получил, болеста анално спукване на червото.
Пивеца е настанен в Пирогов, без опасност за свинския му живот.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Андреа пратърпя злополука

 

Ден преди концерта във Велико Търново,Андреа претърпя жесток инцидент.

"Певицата на Балканите" била в родното си село,на гости на баба си и дядо си и решила да помогне с правенето на компоти.Докъто се катерела на дървото с круши,Андреа хлъзнала мазните си пети и паднала по гърло.Била откарана по спешност при ветеринарния доктор на селото.За Раманиа той сподели,че Андреа е навехнала жестоко гласа си и до края на турнето ще трябва да се задоволим само с кръшните й танци и плейбек.

Редактирано от Channing
Link to comment
Сподели в други сайтове

Константин готви изненада.

 

За лято 2010 Константин готви изклчително провокативен проект.Песента,която се очаква да излезе 2 седмици преди Планета Дерби 2010 ще носи заглавието "Б,В".Клипа отново ще бъде в познатата линия.Коцето ще скача и пее околко някой ненормалник.Все още не е решено,кое да е чудовището в клипа.Режисьорският екип се колебае между това и това същество.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Теодора и Алисия плюскат на корем безплатно!

21oa4gg.png


Водачите на вселената и времето в пространството и баланса на галактиката - именно Тедка Подметка и Мастисия ... бяха намерени от нашия екип в пансион за просяци - там където се правеха на бездомни само и само да получат безплатна храна - на снимката виждате как Теодора захапала парчето пица като загоряла чалгарка на участие - те обясниха, че огладняли след като група 12 годишни издайници ги били преследвали през цялото време и така двете загубили свойте способности, настроение и дух - Дори засилване на кръвния поток -На снимката част от дънково яке на Теодора се вижда което бе разкъсано от жадните за автографи фенчета - та затова трябвало да влязат в първия магазин с плакат на пица на прозореца - Тъй като трудно разчитат думи повече от 3 букви - те влязли в пансиона.
Двата стари терлици щом влезли в пансиона - бездомниците били много изненадани - някоии от тях даже реагираха пред нашата репортерка - "Малиииии, не знаех, че някога ще видя 4 силиконови цици на живо" - "Мислех, че са ги изритали от компанията в които бяха и веднага намерили аванта" - "Аман от бездарници не че ни стигат да ги гледаме по улиците полу голи ама и пансионите се опитват да завладеят!!! - за кво парите дето им пъхат в сутиените не ги използват за храна, ами ненужни операции? ВЪН на такива градински лейки!"
Както виждате зад тях също хванат на снимката бездомец който не ги оставяше на мира. Киро през цялото време нахалстваше докато бяхме там - той предлагаше на Алисия (естествено, та кой би искал да спи с другото до нея джезве, Теодора?) да прекара ноща взамяна 569 пици черпняк от пансиона ако спи с тези 569 бездомници. За по нататък не можем да дадем инфомация тъй като ни изгониха и двете хлебарки останаха да им се понарадват и да ги черпят с повече храна пък барем им пуснат след това.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
Камелия вече без мустак,с премахнат лош дъх,с депилирана вагина и с блестяща и бяла усмивка.


Дълбоко освежената Камелия свика пресконференция около подобренията в себе си.А нашата медия единствена се добра до звездата и успа да й вземе интервю.А ето го и самото интервю:

Х:Здравей Ками,блестиш отвсекъде!На какво се дължи всичко това?
К:Здравейте,много ми бе прятно че дойде и вашата медия и ме уважихте.Ами всичко това се дължи на собствената ми промяна!Усъвършенствах се!
Х:Какво точно корегирахте в себе си?
К:Ами да ви се похваля вече се сбогувах с дългогодишният ми мустак,депилирах си "забранената зона",премахнах лошия си дъх и подобрих усмивката си чрез активно и дълбоко избелване с новата американска лампа "Zoom"!
Х:Защо направихте тези корекции чак сега?
К:Ами защото чак сега му дойде времето и бях на кеф!Събудих се една сутрин,дойде ми кефа и се реших да направя тези промени у себе си.
Х:Сега се носят някакви слухове,че на следващите концерти от турнето няма да сте обескосмена и ще сте без бельо!Това вярно ли е?
К:Нищо подобно!Информацията ви е напълно грешна!Да,че ще съм без бельо-без бельо ще съм,но цялата друга информация ви е погрешна!!!Та за какво да си трупам излишни разходи и с бельото!И без друго имам още какво да покажа,нека го видят моите фенове...за сетен път.
Х:Как бихте се описала с няколко думи?
К:Силна,борбена,амбициозна,секссимвол,умна,хитра и много властна!!!Също така бих се и самоопределила и като Жената-ХамеЛеон!
Х:Чудесни определения!
Х:Какво носите във вашата чанта сега?
К:Ами едни демо записи,снимка на Цветин,крем за напукани пети,деодорант Dove,червило Golden Rose и разбира се един стек с дъвки Winterfresh.И трябва да си призная че последната реклама на тези дъвки за свеж дъх много ми допадна!
Х:Ами Благодарим Ви много за това прекрасно интервю,но имаме още един последен въпрос към вас!!!
К:Питайте!
Х:Добре де а защо само не си оправихте и говорният дефект,Вие много лъкатушите!!!

След този въпрос Чипровската МадонЪ ни показа ,че може да бъде и наистина много силна!Тя повали водещият с микрофона и оператора заедно с камерата на земята...С това интервюто наистина приключи и то доста болезнено и с леки натъртвания...


Редактирано от revolution_hotel93
Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава е готова със зимнината



Отсъствието на Преслава на първите два концерта от турнето Планета ДеБри 2009 буквално шокира малоумното чалга поколение. Пощенската ни кутия долу беше препълнена с писма от заклети и проклети фенове на Прес, които искаха да знаят какво е станало с нея. И защото сме най-добрите, ние от „Ноф Волк" първи ще ви разкрием истинската причина. Както обявиха в бъгнатият сайт на турнето, Преслава имала здравословни причини. Сабахлен се чухме с нея и тя ни разкри в кратък булфонски разговор какви беди са я сполетели.



s1_preslava__3_.jpg



НВ: Здравей, Пефче, къде те заварваме в момента?

ПФ: Алоха, Марги. В Толбухин съм си, с баба сме в мазето и подреждаме бурканите.

НВ: Феновете ти са побеснели от ужас заради отсъствието ти от първите два концерта. Чухме и за митинги в няколко цигански махали.

ПФ: Извинявам се много на всички. Наистина отсъствието ми си има основателна причина. Бях обещала на баба, че до турнето ще свършим всичката работа на двора, но ми излязоха криви сметките. Не можахме да оберем капията и да направим лютеницата.

НВ: А как се стигна до здравословните ти проблеми?

ПФ: В деня на първия концерт вече варихме лютеницата и баба ме беше оставила да я бъркам за малко. На мен пък нещо ми се услади. Викам си „чакай да се наведа да си гребна малко". То взе че ми пръсна в окото, та голяма беля стана. Не стига, че ходих до Бърза помощ сама, ами с едното око само гледах. Добре, че се ориентирах правилно. Като се прибрах баба ме насмете едно хубаво с машата за печката. Та сега за късмет ми е жигосана лявата буза на дупето. Два дни полежах, докато ми мине паренето. Викнах балета малко да порепетираме на двора, ама баба си развалила CD-то и нищо не направихме, изобщо не знаех какъв ми е микса. В последният момент се сетих, че нямам и тоалет за концерта. Баба се сети да даде на леля Къдра мушамата от масата на двора, та тя ми спретна едно хубаво лятно сукманче.

НВ: Надяваме се, че вече си във форма и ще те видим на останалите концерти.

ПФ: И аз също се надявам. Благодаря за загрижеността. Не мога да гарантирам на 100% участието си на последния концерт, тъй като тогава ще дойдат въглищата от Социални грижи, но се надявам да се наредят нещата.

НВ: Благодарим ти. Лек ден и да не счупиш някой буркан.

ПФ: Няма страшно, баба е постелила пода с дунапрен. Всичко е ток и жица.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Избират “Царица Диня” в Любимец

2powm5g.png

Oт всички други плодове на планетата - Некадърниците от тИлИвИзЯЯЯ Планета избраха да коронясват тази година "Царица Диня!" Тоест - коя е царицата на дините - Всеки знае за коии дини става въпрос - (за тези коиито като заяца не са разбрали - не става дума за диневи, а за дините от рекламата на онзи алкохол.)
Участваха различни, така тъпо руси миндили - Андреа, Емилия и Галка Откачалка - трите болести за малко да се проскубят в бой за първото място - Всяка една от тях трябваше да излезе на подиума и да накара някакси - журито да гласува за нея - Андрю беше първа - много аргументи нямаше горката ама обеща на журито, че за следващата година ще си набута 2 пъти повече силикон в бюста та барем тогава хвани второто място.
На Галка не й пукаше много тъй като тя е така наречената "оригиналка" на тема плодове - тази и трето място не заслужава в този конкурс - конкурса за "Царица на бананите" е 5 км извън село Любимец - там би спечелила първо място без никакъв спор.
На края победителката беше Емилия - защо ли? Само журито си знае - тъй като преди Емилия да се появи на сцената я хванахме да говори с водача на журито - нашия екип си мисли само едно нещо и то е - "Щом Коко не гледа - аз съм сингъл" - Члена на журито - с усмивка на лице напусна тайния разговор.
За подробна информация: www.watermelonwhores.com
Link to comment
Сподели в други сайтове

Андреа застрахова ... карпузите си.


След като куцо кьораво и сакато се втурнало да застрахова различни части от тялото си, копиращи тенденция, която беше модерна в т.нар. западен шоубизнес в края на миналия век, помагайки на родните застрахователи да излязат от световната икономическа криза, наша Андрюша, която съчетава и трите качества, решила и тя да последва установената тенденция, и се втурнала към най-близкия офис на застрахователна компания. Естествено с ограничения си интелект, разбрала недоразбрала какво точно е "модерно" да се застрахова, тя взела полица за ... гледаните от дядо и карпузи на бостана на село! Пред микрофона на Сигнално жълто - Ramania Style в специално блиц интервю след парафирането на договора, г-жа Опулева заяви "Ми аз влезох и казъх чи искъм дъ си зъстръховам динити, и ми дадуха полицъ, усигоряваща селскуступанскъ прудукция срищу природни бйедствийъ." От офиса на застрахователната компания не уточниха дали въпросното лице от див селски тип е вписано като потенциално природно бедствие.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Райна си избеля синята рокличка от 2004та

2ufyem0.png

Както разбрахме от самата Райна - имала 11 сценични "костюма" за всяко шоу - та да се прави на оригинална и появява с различни свежи и оригинални облекла - Нека да разберем дали найстина е така! - Миналия път за начало имахме чаршафи и стоножки - а сега какво да кажем по въпроса? - Във Великотърново беше облечена с бяла роклчка - по бутовете тясна - опаааааааа МОМЕНТ!!! Deja vu!!! Нека да разгледаме облеклата й от по - миналите турнета - да кажем този от 2004 Планета Прима в Благоевград - Бебешко синята рокличка - тесна по бутовете - абсолютно същата само дето тази година резнала от страни парчетата плат!!! Първо за да добие повече ефект - тя сложила така изхабената рокличка пред блока на стълбите - слънцето да избелее малко платта - за да предпази рокличката от мангали да краднат - тя сложила табелка "НЕ КРАДЕТЕ! Тази вечер шЪ ми трябва за кунцерта - входа е свободен да знайти! : ) "
Но драмата не стига до тук - гледаме ние на селдващото участие в РУСЕ - същата рокличка -цвят черен (не питайте как може да се постигне черното тъй като платта вече е бял и може да се боядиса в различни цветова) обаче пришити парцалите за да има малко разнообразие - Демоде, 2ра употреба, евтини облекла - до сега ни предлага Райна - както самата нея -
Да очакваме във Варна - рокличка в жълто - тесна по баджака с ресни от същия плат зашити - една отпред другата отзад.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Нов фолк смени Преслава – причината е приятелството!

 

 

 

photo_big_549.jpg

 

 

След много милиардните запитвания от феновете от цялото земно кълбо (и феновете на Андреа от другите планети) за това, защо сайтът на Нов фолк спря да отразява турнето Планета Дерби 2009, ние решихме да проверим.

 

За това надигнахме гъзовете си от Раманията и отидохме във Варна, където е Пайнер-керванът в момента. След различни срещи с знайни и незнайни фолк-деятели и Камелия, разбрахме че Райна е единствената която знае къде се намира екипа на фолк-изданието. Звъннахме на телефона й, но вместо нея ни вдигна форумната икона zai4eto82 , която ни обясни, че бърза за работа и сме много злобни и прости, но въпреки това ни упъти към „добруджанското плато” и по-точно гр. Добруджа, където се намирала нашата цел. Стигайки до там, пред Хоремага ни посрещнаха Хуби и леля Къдра, които мъкнеха кофи с кюмюр. Оказа се, че за да помага на бабата на Преслава, сили е впрегнало цялото журналистическо съсловие, докато унуквицата й си вее мушамата по морето. За това можем да успокоим всички фенове, че кюмюра на бабата на Преслава е дошъл по-рано, и тя няма да получи още едно възпаление на „окото”, и ще ги радва на всички концерти от турнето.

 

Преди редакционното приключване на броя получихме анонимен мейл от лице с инициали Д.В., което изказва недоволство, че „всички дебели, мустакати и стари пачи (вероятно става дума за Хубито и Марга) слугуват на определени певици и роднините им, а на кАпанците няма кой да помогне!!!

Редактирано от DrAkO
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
Камелия изпраща ЛУДА ПО ТЕБЕ в Космоса!

dnevniciThumbTurnovoLow.jpg

Камелия ясно заяви,че смята да изпрати вечния хит ЛУДА ПО ТЕБЕ в космоса. Явно е решила да измъчва и извънземните. Специално ще бъде изстреляна совалка,в която ще могат да се намерят записите на песента и няколко голи фотосесии от плейбой + карта на Земята и телефон към офисите на Пайнер. Камелия се надява,че ще стане първата,пробила в Космоса. За нея е много важно думата ПЪРВА!
Редактирано от chipz
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

jdv1248310018x.jpeg

 

Бабите от село "Смоляновци" се оплакаха, че някой е обрал таз годишната Слънчогледова реколта! Фолк звездата Преслава е била във селото в въпросния ден. След два дни на концерта във Велико Търново стана ясно, че именно Преслава е обрала реколтата на горките баби, също така стана ясно за какво и е трябвал сланчогледа на Преслава, а имено за "роклята й" ! Звездата обещала на бабите от селото да им изпрати цистерна със зехтин за да им се отблагодари... ! 1000%20(29).gif

Редактирано от ТиХчУ`
Link to comment
Сподели в други сайтове

Джордан си пожела Емануела

x3cqbc.png

Меката китка на поп фолка - Джордан поиска да направи дует с не по много от "чонгата"- Емануела - Двамата си поднасят по акъла от много време - Като малки са играли пред блока, но повече от приятелство не е имало. Както виждате двамата са много "close" - Но всички знаем, че на едно момиче най добрата приятелка може да е едиствено по - зрял педераст.
Песента която ще подгатвят със заглавие "Аз си бръсна веждите - ти си бръснеш краката" ще бъде включена в най - новия албум на Джордан - "Азис ми е баща".
Дуетът ще бъде осъществен след няколко години - тогава Джордан ще бъде изцяло жена и така ще има повече успех. А за Емануела - черния й маркер ще бъде конфискуван и така тя ще спре с незаслужената слава.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ивана е бременна?!?

k2yc0m.png

Мегатуловището в чалга музиката съобщи пред CNN че очаква второто си дете - в момента тя е в 5тия месец - това не може да се забележи тъй като тя изглежда вече цели 4 години бременна, но този път болките не били от гьовечето от миналата вечер - тя направила тест за бременност и резултатът бил позитивен - тя твърди със сълзи в очите, че детето няма да е грешка, а изненада за нея и човека направил детето. Бащата както разбрахте не е известен - както за нея тка и за нас - Но нека да не пребързване - даже не се знае дали е забременяла по нормалния начин - по който Ивана може да забременее е само един - случайно да е скочила в басейн пълен със сперма и така да е забременяла. Не очаквайте бебето да се роди тази година и да не забравяме, че Ивана има родна връзка с Джъмбо и при слоновете бременността трае 11 месеца.
Остава само да й пожелаем успех в следващите 6 месеца и лека й бременност следващата година.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Теодора влиза в кенефа поне веднъж дневно

 

tbl_3460.jpg

шапка против разтройство

 

Теодора с над 1000 посещения в кендзефарника.

 

 

Примата на Диапазон рекърдс – Теодора, от няколко месеца има свой собствен кенеф вкъщи,с което повече няма да се налага на певицата да използва градските миризливи деарници. Към момента посещенията й там надхвърлят 1000 .

 

„Много ми е интересно да си акам на спокойствие– сподели изпълнителката – Когато имам малко свободно време, влизам в тоалетната си, за да видя какво се случва с пиците,които изяждаме с Алисия.

 

Въпреки многобройните си ангажименти и ограничено свободно бреме, хитовата изпълнителка на Диапазон рекърдс влиза поне веднъж дневно в тоалетната си и се осамотява поне за час.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Стефифешън и Сиана Борисова - " Заедно сме непобедими!"

1116xhf.png


Огромна новина за почитателите на качествената музика - Всички знаем Сиана Борисова като една от най големите фенки на Емануела, Анна, Коцето(сори заек), Райна, Малина, Киколета, Сияна, Азис, Надя, Бисерка, Линдинетка и т.н и т.н се запозна с така популярната звезда във Vbox7 - именно Стефифешън - Сиана се влюби в гласовите данни на Стефи и направо забрави за другите изпълнители на коиито бе фенка. "Стефифешън е една от най - талантливите изпълнители някога! - продадена съм -фенка завинаги!" каза Сиана с капчици пот на гигантското й чело. Заедно ще завладяват света - "бавно, но сигурно" - каза Стефифешън - "Аз ще завладявам галактиката с мощния ми глас, а Сиана интернет пространството с гениалните й коментари! - Заедно сме непобедими"
За в бъдеще ще чуваме много повече за двете фурии, а за сега нека първо изязат от село пък тогава да го мислят.
Link to comment
Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

 

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

 

 

Новоизгряващата звезда в Пайнер - ДЖИНА!

 

2ytsdhc.png

 

Джина се казва новоизгряващата звезда в поп фолк музиката! Невероятния й глас завладя сърцето на Митко Димитров. Както виждате на пръв поглед доста прилича на една друга звезда - тоест Джена Джеймисън (: Перфектни зъбки, буйни руси коси, големи бомби и изключително секси тяло.

"Обожавам вниманието! Където и да отида - всички очи са в мен - сигурно не могат да избегнат красотата която излъчвам. Аз ще съм that flow in this world!!!" Пайнер не знае с какво се заема и с какво ще си има работа за в бъдеще! Мултиталантливата Джина ще издава първия си клип който скоро време бъде излъчен по Телевизия Галактика (телевизията на Андреа)

За повече информаци за новата звезда: www.galaktikatv.com/forums

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
Силвия си присъди 11-и пръст!
в гъзъ

n1190049150_146523_1175207.jpg

БУРЕТО НА ПОПФОЛКА СИЛВИЯ СИ ПРИСЪДИ 11ТИ ПРЪСТ В ЗАДНИКА,ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ЧЕШЕ ПО-ЛЕСНО МРЪСНИЯ ГЪЗ,ТЪ КАТО СИЛВИЯ Е ОТВРАТИТЕЛНО ДЕБЕЛА И ЗАДНИКА И Е ОГРОМЕН ,ТЯ ТРУДНО ГО ПОЧЕСВАЛА . ДОСЕГА ЕДИНСТВЕНИЯ И ФЕН ЕВГЕЙНИ ГО ПРАВЕШЕ,НО ТОЙ ИЗБЯГА С БАБА СИ В ИСЛАНДИЯ,ЗАЩОТО СИСА НЕВОЛНО МУ СЕ НАСРАЛА НА ЛИЦЕТО,ДОКАТО ТОЙ Я БЛИЖЕЛ :1000 (29): :1000 (34): :1000 (34):

СИСИ МИСЛИ ДА СИ ПРИСЪДИ И 4 УСТИ,ТРЕТИ КРАК О ВТОРИ АНУС!

n1190049150_146529_8183089.jpg
Редактирано от chipz
Link to comment
Сподели в други сайтове

Андреа организира консурс за Диневи.

 

След като журира конкурс за "Мис Диня", мега звездата Андреа Юнивърсалова реши да организира консурс за "мис Динева", тъй като не искала да кара другата половина свои фолк колежки, които не попадали в първата графа, да се чувстват пренебрегнати. Понеже не само не са успели да станат законни половинки на Коко Динев, но и нямало организиран конкурс за "Мис", по подобие на динените си колежки.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
Експоуз искат да пробият в чужбина - Кой? Точно така....

10ml8n9.png

Цвета и Джорджи (не се казва така, но това име му би стояло много добре) Група ”Експоуз” работят усилено върху излагането си пред целия свят - Те биха направили всичко за малко внимание от запад - само и само да изложат България с бездарноста и некадърността която лъха от до сега направените от тях бози.
Щърбавата Цвета - която толкова иска да прилича на Лейди Гага очаква с големи надежди - някой режисьор от Лас Вегас да я открие и най после да зареже онова хомо дето с години се влачи след нея като пияна фолкаджиика след участие.
Както всички знаем, Светльо - (Джорджи) стана известен от клипа на Азис и Деси Слава - Жадувам - където си жулеше кльощавото дупе по скута на дебелата циганка Василка заедно с други 15 меки китки и платени проститутки.
Но както и да е - to the point - Кариера те там няма да завържат - нека да не се лъжем все пак - Всичките им фенове - 5 на брой ще подкрепят двойката колкото възможно повече. Но нека дуото да си начеше крастата и да разбере, че място за бездарници като тях там няма - както се казва - "Всяко чудо за 3 дни" Но тези 3 дена е ясно къде Джорджи ще виси - в гей баровете, та да се почувства като у дома си - а Цвета ще му прави компания като Лейди Гарга (tranvestite version).
Редактирано от V O G U E
Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
Валя продава яйцеклетките си на черния пазар! :1000 (29):

434.jpg

Фолк певицата Валя чукна банкрута! Тя е принудена да продава яйцеклетките си на черния пазар,за да изхранва дебелия си задник и да си купува дамски превръзки.
По време на своята бременност чалгаджийката не спря да пуши нито за ден пури Дерби с вкус на мъди. Затова тя роди още в началото на седмия месец и мъжът и се ядосал и се изнесъл,след което подпалил апартамента на Валя и ценните и епруветки с яйцеклетки изгорели. Валя била принудена да духа на Митьо Агейн...... за да оцелее
очаквайте още инфо,скоро по фолкмаратон!
Редактирано от chipz
Link to comment
Сподели в други сайтове

Анатемосаха придворните на Глория



43556338.jpg


Всичките поданици на нейно величество Ледената кралица бяха анатемосани вчера. Това се случило не от кой да е, а от вътрешен човек в кралството. Планетчо, известен още като братовчед на лудия Мунчо от „Под игото”, най-безмилостно прокле всички почитатели на фолк Примитивната певица. За свое основание той посочи безмилостните критики, които се леели от техните уста в последните месеци. Въпросният Мити, както е известен на 4-ти километър, обещал на придворните, че поименно ще докладва на кралицата всеки, дръзнал да опетнява захаросания й имидж, заклевайки се дори в тортата за 18-тия си рожден ден. Кралските от своя страна не дават никакви признаци на притеснение, тъй като си знаят стоката.

Въпросният фйен не за първи път се забърква в сериозни неприятности. Нека припомним, че преди 2 години той разлепи из цяла София точните координати на жилището на Глория, което по план трябваше да бъде разрушено. Използвайки фотография от сателитите на Google Erath Планетчо накара хиляди фенове да се струпат пред къщата на Глория и да изгонят багерите на Бойко Борисов, които бяха започнали работата по новата метростанция. За този свой принос той получи една изключителна награда, за която всеки може само да мечтае. В 3 дни от седмицата Мити има възможност да се грижи за трите немски овчарки на Глория, като получихме пикантна информация, че дори се заиграва с мъжката. Екипът ни им пожелава приятни мигове и успешна кампания срещу Смъртожадните, които тровят живота на чалга светилото.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Stela pinned this Тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...