Putin Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 1. Как се чувствате днес? Преслава - Последен адрес 2. До къде ще стигнете в живота? Софи Маринова - Без теб 3. Как те виждат твоите приятели? Райна - Любов не прося 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Jessie J - Who's laughning now 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Нелина - Скандално голи 6. Каква е историята на живота ти? Кати - Закон :1000 (6): 7. Какво харесваш в своите приятели? Камелия - Като жива рана 8. Какво ще правиш утре? Андреа и Кости - Само мой 9. Как върви живота ти до сега? Анелия и Гъмзата - 4 секунди 10. Песентана твоето погребение ще е... Преслава - Мъж на хоризонта 11.Как те виждат останалите хора? Goran Bregovic - Gas gas 12.Как можеш да намериш щастието? Natasha Bedingfield - Unwritten 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Nina Zilli - Un'altra estate 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Валдес - Рибна фиеста 15.Песента на най-големия ти враг. Преслава - Умирам 16.Какъв е твоят характер? Nadiya - Amies, ennemies 17.Песента по време на сватбата ти? Lana Del Rey - Diet mountain dew :1000 (19): :1000 (19): 18.Тази песен е любовна за теб. Мария - Не те обичам :1000 (29): 19.Когато си нещастен върви тази песен. Kansas - Dust in the wind :1000 (30): 20.Как се чувстваш след раздяла? Андреа - Като непознат :1000 (19): 21.Завиждат ли ти хората? Neda Ukraden - Zora je 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Ерик - 100 на 100 :1000 (29): 23.Какво търсиш в хората? Вероника - Втори дубъл 24.За какво мечтаеш? Massari - Real love :1000 (33): 25.Как гледаш на живота? Весела - Уво-уволнение :1000 (19): 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Камелия - Само с теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Март 2012 1. Как се чувствате днес? - Антонина - "Дали си струва?" 2. До къде ще стигнете в живота? - Анелия - "Само мене нямаш" - Къде е Тихи да го прочете? :1000 (29): 3. Как те виждат твоите пирятели? - Райна - "На всички, обичани преди" 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Тони Дачева - "Мляко с мед" 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Ивана - "Грешна нощ" 6. Каква е историята на живота ти? - Анна - "Ще флиртувам" 7. Какво харесваш в своите приятели? - Траяна - "Късата клечка" 8. Какво ще правиш утре? - Милица - "Кой кого нарани" 9. Как върви живота ти до сега? - Галена - "Тихо ми пази" 10. Песента на твоето погребение ще е... - Сиана - "Възползвай се" 11.Как те виждат останалите хора? - Inna - "Hot" 12.Как можеш да намериш щастието? - Тони Дачева - "По-силна съм от вчера" 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Емилия feat. Bo - "По твоите следи" (Remix) 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Анелия - "Проба-грешка" (Remix) 15.Песента на най-големия ти враг. - Анна - "Гордост и любов" 16.Какъв е твоят характер? - Камелия - "Остави ме сама" - НАПЪЛНО НА МЯСТО! :1000 (30): 17.Песента по време на сватбата ти? - Мария - "Желая те" 18.Тази песен е любовна за теб. - Илиян - "Честит рожден ден" - ????????? 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Кали - "Другата" 20.Как се чувстваш след раздяла? - Глория - "Дар от бога" (undergraound version) 21.Завиждат ли ти хората? - Райна - "Никога не се предавай" 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Соня Немска - "Любовта започва" 23.Какво търсиш в хората? - Магда - "Нежен прицел" 24.За какво мечтаеш? - Магда - "Любовна паника" 25.Как гледаш на живота? - Рени - "Искам да те няма" 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Анелия - "Трети път" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 април: 1. Как се чувствате днес? Лияна - Ох, ох 2. До къде ще стигнете в живота? Shakira - Hips don't lie 3. Как те виждат твоите приятели? Ани Хоанг - Лекарство за мъж :1000 (10): 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Antique - Dinata dinata 5. Песента, с която оприличаваш най-добрия си приятел? Емануела - Преди употреба, прочети листовката 6. Каква е историята на живота ти? Преслава - Не съм ангел :1000 (29): 7. Какво харесваш в своите приятели? Мария Кехайова - Грешница 8. Какво ще правиш утре? Кати - На урок :1000 (29): 9. Как върви живота ти до сега? Глория и Симона - Имам нужда от теб 10. Песента на твоето погребение ще е... Малина - Само миг миг, само миг.. за миг сме на земята :1000 (19): 11.Как те виждат останалите хора? Магда - Спаси ме, любов 12.Как можеш да намериш щастието? Емилия - Двойно 13.Песента, на която ще правиш стриптийз. Gotye ft. Kimbra - Somebody that I used to know 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Mecano - Hijo de la luna :1000 (10): 15.Песента на най-големия ти враг. Бриана - Искам секс 16.Какъв е твоят характер? Джена - Животът няма втора серия ; може би една част се връзва - но не мога да простя, за тебе прошка няма.. не мога да прощавам :1000 (30): 17.Песента по време на сватбата ти? Alex - Eu mama sunt copilul tau :1000 (10): 18.Тази песен е любовна за теб. Милко Калайджиев - Остави ме 19.Когато си нещастен върви тази песен. Слави Трифонов - Нека ме боли 20.Как се чувстваш след раздяла? Vesna Zmijanac - Da budemo nocas zajedno 21.Завиждат ли ти хората? Shakira - Objection tango 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Celine Dion - My heart will go on 23.Какво търсиш в хората? Азис - Празнуваш ли сега? 24.За какво мечтаеш? Лия - Утро след любовна нощ 25.Как гледаш на живота? Rammstein - Pussy :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 26.Как се чувстваш, когато си щастлив(а)? Queen - We will rock you Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Април 2012 1.Как се чувствате днес? - Галена - "DJ-ят ме издаде" /remix/ 2.До къде ще стигнете в живота? - Димана - "Твоят вкус" 3.Как те виждат твоите приятели? - Таня Боева - "Влюбена в убиец" 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - Райна - "Вътре в мен" :1000 (6): - До живот вече сме пристрастени, от любов - аз към теб, ти към мене. Искам те-искаш ме, невъзможно е да спрем до тук! 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Кали - "Другата" 6.Каква е историята на живота ти? - Мая - "Недопустимо е" 7.Какво харесваш в своите приятели? - Ирена - "Стой далеч от мен" 8.Какво ще правиш утре? - Биляна - "Сянка от миналото" 9.Как върви живота ти до сега? - Глория - "Ако бях се родила река" 10.Песента на твоето погребение ще е... - Есил Дюран - "Тръгваш си и ти" 11.Как те виждат останалите хора? - Джена - "Живота няма втора серия" 12.Как можеш да намериш щастието? - Ерик - "Моя ли си?" 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Ивана - "Стриптийз" Даааа :1000 (30): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Цветелина Янева - "Авторът е друг" - 100%!!! 15.Песента на най-големия ти враг. - Алисия - "Сини нощи" 16.Какъв е твоят характер? - Емилия - "Ще рискувам" 17.Песента по време на сватбата ти? - Елена - "Първата-последната" 18.Тази песен е любовна за теб. - Мария - "Съжалявам" 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Анна - "Гордост и любов" 20.Как се чувстваш след раздяла? - Емануела - "Мълчи и ме целувай" 21.Завиждат ли ти хората? - Десислава и Играта - "Нещо по-така" 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Камелия - "Кажи ми как" 23.Какво търсиш в хората? - Анелия - "Дори, когато мога всичко" 24.За какво мечтаеш? - Соня Немска - "Първа на дансинга" 25.Как гледаш на живота? - Jay Sean feat. Nicki Minaj - "2012" - Вярно :1000 (29): 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Джордан - "Ще те уча" Това наистина е много яко и познава, като изключим 7-мото с Ирена, 12 - моя ли си и 15-то. Супер готино! :1000 (6): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Май 2012 Въпросите: 1.Как се чувствате днес? - Секс - Кали 2.До къде ще стигнете в живота? - Искам те - Магапаса 3.Как те виждат твоите пирятели? - Наздраве - Силвия 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - Беше обич-нека е война remix - Таня Боева 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Онази remix - Теодора 6.Каква е историята на живота ти? - Готино момче - Райна 7.Какво харесваш в своите приятели? - Леле, пиле - Милко 8.Какво ще правиш утре? - Така се случи - Мария 9.Как върви живота ти до сега? - Гръм - Нелина 10.Песентана твоето погребение ще е... - И когато фактите говорят - Лияна 11.Как те виждат останалите хора? - Ела - Весела 12.Как можеш да намериш щастието? - Голямата любов - Вероника 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Няма да се отървеш от мен - Луна :1000 (29): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Познавачка - Борис Дали 15.Песента на най-големия ти враг. - За да ме имаш - Андреа и Анелия 16.Какъв е твоят характер? - Пепел - Луна :1000 (29): 17.Песента по време на сватбата ти? - Мокри сънища - Райна 18.Тази песен е любовна за теб. - Кой си ти? - Яница 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Проба-грешка remix - Анелия 20.Как се чувстваш след раздяла? - Най-доброто място - Мария 21.Завиждат ли ти хората? - Тя-самотата - Силвия 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Никога не се предавай - Райна 23.Какво търсиш в хората? - Пук-пук-пука ти - Денислав 24.За какво мечтаеш? - За теб живея - Гергана 25.Как гледаш на живота? - Страхотна двойка - Милица 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? -Ритъм див - Алесита Този път почти нищо вярно, следващия път ще го направя с песни само от 2012! :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 1.Как се чувствате днес? - Десислава-Следи от сълзи 2.До къде ще стигнете в живота? - Сиана-Още ме държи 3.Как те виждат твоите приятели? - Десислава-Палаво момиче :1000 (29): 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - Десислава-Не си ми спешен :1000 (29): 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Таня Боева-Мъж на годината 6.Каква е историята на живота ти? - Теди Александрова-Сладко да боли 7.Какво харесваш в своите приятели? - Десислава-Острието хахаха 8.Какво ще правиш утре? - Емилия-Моята половина 9.Как върви живота ти до сега? - Десислава-Нямам проблеми :1000 (29): 10.Песентана твоето погребение ще е... - Десислава-Неочакван край 11.Как те виждат останалите хора? - Джена-Обичам те и толкова 12.Как можеш да намериш щастието? - Джордан-Кажи,че ме оставяш 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Мария-Чисто или с лед :1000 (29): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Мария Петрова-Бягам ти 15.Песента на най-големия ти враг. - Валя-Дали ти стиска 16.Какъв е твоят характер? - Десислава-Не е илюзия 17.Песента по време на сватбата ти? - орк.Чака-рака 100,200,300 милиона :1000 (29): 18.Тази песен е любовна за теб. - Десислава-Върни радостта ми 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Галена и Дамян-Сама :1000 (29): така е 20.Как се чувстваш след раздяла? - Емануела-Стой далече 21.Завиждат ли ти хората? - Роксана-Чисто нова 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Десислава-Най-неправилния мъж 23.Какво търсиш в хората? - Ани Хоанг-Да си правим щастие :1000 (29): 24.За какво мечтаеш? - Цветелина Янева-Две черти :1000 (29): хаха 25.Как гледаш на живота? - Азис-Ледена кралица 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Преслава-Как ти стои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 За Юни 2012 1.Как се чувствате днес? - "Яко ми действаш" - Анелия 2.До къде ще стигнете в живота? - "Ladies night" - Татяна 3.Как те виждат твоите пирятели? - "Моята половина" - Емилия 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Лошо действаш ми" - Камелия 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Само истини" - Dillan 6.Каква е историята на живота ти? - "Мръсни помисли" - Мария 7.Какво харесваш в своите приятели? - "Без отпечатъци" - Ивена 8.Какво ще правиш утре? - "Не ме е страх" - Димана 9.Как върви живота ти до сега? - "Къде си?" - Ваня и Дамян 10.Песента на твоето погребение ще е... - "Остави ме" - Ивана :1000 (29): 11.Как те виждат останалите хора? - "Спри ме" - Галена 12.Как можеш да намериш щастието? - "Без правила" :1000 (30): - Саранди 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - "Предателство" - Валентина :1000 (29): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Той не спира да е мой" - Мария 15.Песента на най-големия ти враг. - "Просто замълчи" - Ивена 16.Какъв е твоят характер? - "Частен случай" - Траяна 17.Песента по време на сватбата ти? - "Дежурната измама" - Валентина Кристи 18.Тази песен е любовна за теб. - "Стой далече" - Емануела 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "Сладко да боли" - Теди Александрова 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Вътре в мен" - Райна :1000 (29): 21.Завиждат ли ти хората? - "Бягам ти" - Мария Петрова 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "Моето друго аз" - Десислава 23.Какво търсиш в хората? - "Две черти" - Цветелина Янева :1000 (29): 24.За какво мечтаеш? - "Лудата дойде" - Преслава 25.Как гледаш на живота? - "Още ме държи" - Сиана 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - "Сделка или не" - Даяна Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. Как се чувствате днес? Десислава - Неочакван край 2. До къде ще стигнете в живота? Десислава - Просто забрави 3. Как те виждат твоите пирятели? Lady Gaga - Bad romance 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Desislava - Ficcion 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Кали - Като те почна 6. Каква е историята на живота ти? Галя и Сатен - За мига 7. Какво харесваш в своите приятели? Madonna - Frozen 8. Какво ще правиш утре? Inna - Amazing 9. Как върви живота ти до сега? Константин - Големият удар 10. Песентана твоето погребение ще е... Rihanna - Where have you been 11.Как те виждат останалите хора? Преслава - Мъж на хоризонта 12.Как можеш да намериш щастието? Преслава - Водка с утеха 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Jessie J - Do it like a dude 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Arash feat. Helena - Pure love 15.Песента на най-големия ти враг. Глория - До последната сълза 16.Какъв е твоят характер? Анелия - Проба-грешка 17.Песента по време на сватбата ти? Даяна - Право в целта 18.Тази песен е любовтна за теб. Десислава - Завинаги 19.Когато си нещастен върви тази песен. Мария Илиева - Стерео стая 20.Как се чувстваш след раздяла? Kelis - Trick me 21.Зваиждат ли ти хората? Коста Марков - Разни скандални неща 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Jelena Karleusha - Tihi ubica 23.Какво търсиш в хората? Cheryl Cole - Fight for this love 24.За какво мечтаеш? Lady Gaga - Paparazzi 25.Как гледаш на живота? Десислава и Азис - Жадувам 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Jelena Karleusha - Insomnia Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Juli / 2012 1.Как се чувствате днес? - "Още малко" - Траяна 2.До къде ще стигнете в живота? - "Остави ме" - Ивана 3.Как те виждат твоите пирятели? - "ЗЛАТЕН" - Ивана 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Спри ме" - Галена :1000 (1): 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Общи бройки" - Траяна 6.Каква е историята на живота ти? - "Мога пак" - Цветелина Янева 7.Какво харесваш в своите приятели? - "Мъж за милиони" - Роксана 8.Какво ще правиш утре? - "Обяснения не давам" - Ивана 9.Как върви живота ти до сега? - "Пробвай се"- Андреа и Азис 10.Песента на твоето погребение ще е... - "Грешница" - Емилия 11.Как те виждат останалите хора? - "Свикнала съм" - Траяна 12.Как можеш да намериш щастието? - "Цял живот" - Ивана 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - "Още ме държи" - Сиана 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Накарай ме" - Нелина 15.Песента на най-големия ти враг. - "Любовна магистрала" - Бони 16.Какъв е твоят характер? - "Нецензурно" - Ваня и Дамян 17.Песента по време на сватбата ти? - "Вляво руса, вдясно черна" - Магда :1000 (29): 18.Тази песен е любовна за теб. - "Така ми говори" - Кали 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "Хапе любовта" - Яница 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Хей, момиче" - Илиян 21.Завиждат ли ти хората? - "Става горещо" - Траяна 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "Не оставай тук" - Емилия и Кукос 23.Какво търсиш в хората? - "Не исках да те нараня" - Анелия и Илиян 24.За какво мечтаеш? - "Сделка или не" - Даяна 25.Как гледаш на живота? - "Осмелявам се" - Емилия 26.Как се чувстваш,когато си щастлив? - "Ще чакам да ми звъннеш" - Емилия Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 1.Как се чувствате днес? - "След раздялата"-Галена 2.До къде ще стигнете в живота? - "Да видя какво е"-Джена 3.Как те виждат твоите пирятели? - "Как ти стои"-Преслава 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Мога пак"-Цвети Янева 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Най-добрия"-Мария 6.Каква е историята на живота ти? - "Обичам те и толкова"-Джена 7.Какво харесваш в своите приятели? - "Яко ми действаш"-Анелия 8.Какво ще правиш утре? - "Двойно повече"-Алисия 9.Как върви живота ти до сега? - "Давай,разплачи ме"-Цвети Янева 10.Песента на твоето погребение ще е... - "Лоша"-Андреа 11.Как те виждат останалите хора? - "Така ми говори"-Кали 12.Как можеш да намериш щастието? - "Притеснявай ме"-Цвети Яневая 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - ------------------ 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Лудата дойде"Преслава 15.Песента на най-големия ти враг. - "Сен тропе"-Азис 16.Какъв е твоят характер? - "За контакти"-Цвети Янева 17.Песента по време на сватбата ти? - "Едно"-Андреа и Борис Дали 18.Тази песен е любовна за теб. - "Две сърца" - Десислава 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "И се будя пак" - Ани Хоанг 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Жените след мен" - Преслава 21.Завиждат ли ти хората? - "По-страшно"-Цвети Янева 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "Като за финал" - Преслава 23.Какво търсиш в хората? - "Двойно" - Емилия 24.За какво мечтаеш? - "Влез"-Цвети Янева и Ionut Cercel 25.Как гледаш на живота? - "Ще се проваля"-Галена 26.Как се чувстваш,когато си щастлив? - "Помощ"-Преслава и "Лекарство за мъж"-Ани Хоанг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
denizhamidov Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 1. Как се чувствате днес? Ивана-Грешна нощ 2. До къде ще стигнете в живота? Годжи-Пари нема, действайте 3. Как те виждат твоите приятели? Inna-Love 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Мария-Заклевам те 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Малина-Луда светлина 6. Каква е историята на живота ти? Гергана-Без теб не мога 7. Какво харесваш в своите приятели? Малина-Любовната стрела 8. Какво ще правиш утре? Андреа-До края 9. Как върви живота ти до сега? Timbaland ft. Justin Timberlake-Carry out 10. Песента на твоето погребение ще е... Ивана-Недей 11.Как те виждат останалите хора? Николай Славеев-Еленино хоро 12.Как можеш да намериш щастието? Ивана-Най, най 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Слави Трифонов-Магьосница 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Райна-Люби ме 15.Песента на най-големия ти враг. Тоника-Здравей, как си приятелю 16.Какъв е твоят характер? Преслава-Помощ 17.Песента по време на сватбата ти? Азис-ММА 18.Тази песен е любовта за теб. Bruno Mars ft. David Guetta-Her world goes on 19.Когато си нещастен върви тази песен. Вероника-Приемам комплименти 20.Как се чувстваш след раздяла? Марияна Калчева и Рейхан-Хубав си, сладък си 21.Завиждат ли ти хората? Галена-Можеш ли 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Милко Калайджиев-Боксувай на място 23.Какво търсиш в хората? Ивана-Не си ми първия 24.За какво мечтаеш? Преслава-Червена точка 25.Как гледаш на живота? Галена-За последно 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Алисия-Ще ти дам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Август / 2012 1.Как се чувствате днес? - ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-Лияна и Ofir Cohen 2.До къде ще стигнете в живота? - ПОЛУДЕЙ-Джордан :1000 (6): 3.Как те виждат твоите приятели? - ДОКАТО СЪРЦЕТО БИЕ-Константин 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - АКО ОТ ТЕБ СИ ТРЪГНА-Ани Хоанг :1000 (29): :1000 (10): 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - ПО ВСЯКО ВРЕМЕ-Ивана 6.Каква е историята на живота ти? - ОЩЕ МЕ ДЪРЖИ-Сияна 7.Какво харесваш в своите приятели? - ЧИСТО ИЛИ С ЛЕД?-Мария :1000 (6): 8.Какво ще правиш утре? - БЛИЗО ДО МЕН-Алисия 9.Как върви живота ти до сега? - НАЗДРАВЕ-Ивана 10.Песента на твоето погребение ще е... - ЕДИН НА СТО-Траяна 11.Как те виждат останалите хора? - ЯКО МИ ДЕЙСТВАШ-Анелия 12.Как можеш да намериш щастието? - МАГЬОСНИЦА-Ивана 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - ИСКАМ-Веселина - Дадено :1000 (30): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - ДАЛИ Е ЛЮБОВ?-Таня Боева и Тони Стораро 15.Песента на най-големия ти враг. - ПРОСТО ТЕ УБИВАМ-Емилия 16.Какъв е твоят характер? - ГЕРОЙ-Соня Иванова 17.Песента по време на сватбата ти? - СВЪРЗАНО Е С ТЕБ-Емилия 18.Тази песен е любовна за теб. - МИНИМАЛНО ТРЯБВА ТИ-Росица 19.Когато си нещастен върви тази песен. - БОНБОНИ-Цветелина Янева 20.Как се чувстваш след раздяла? - НАДУЙТЕ МУЗИКАТА-Ивана :1000 (6): 21.Завиждат ли ти хората? - МЕЧТАЯ ЗА ТЕБ-Таня Боева и Само Заен 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - КАК ЩЕ ИЗДЪРЖИШ?-Емилия 23.Какво търсиш в хората? - УДАРИ ОТЛЯВО-Славена 24.За какво мечтаеш? - МОНАХИНИ БУДНИ НЯМА-Райна 25.Как гледаш на живота? - ЗАКЪСНЯХ-Ивана 26.Как се чувстваш,когато си щастлив? - ДВОЙНИЦИ-Малина Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Септември 2012 1. Как се чувствате днес? - "Трима в комбина" - Джина Стоева, Ивена и Теньо Гогов 2. До къде ще стигнете в живота? - "Оферта за нощта" - Димана и Дамян Попов 3. Как те виждат твоите приятели? - "Пази се от мен" - Теодора 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Пак ще те желая" - Ваня и DJ Дамян 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Няма друга" - Андреа и Азис 6. Каква е историята на живота ти? - "Ако една звезда си" - Тони Стораро 7. Какво харесваш в своите приятели? - "Случи се" - Галин 8. Какво ще правиш утре? - "Теб искам" - Годжи 9. Как върви живота ти до сега? - "Ново 20" - Юнона :roll1: 10. Песента на твоето погребение ще е... - "Лудата дойде" - Преслава - И на погребението ми ще звучи Преслава! 11.Как те виждат останалите хора? - "Край" - Джорджия 12.Как можеш да намериш щастието? - "И нея купил си с пари" - Рени 13.Песента, на която ще правиш стриптийз. - "Да ти викна ли такси?" - Анелия 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Кой ден станахме" - Ангел и Мойсей 15.Песента на най-големия ти враг. - "С теб" - Емилия 16.Какъв е твоят характер? - "Случаят бивша" - Даяна 17.Песента по време на сватбата ти? - "Тебе искам" - Милица 18.Тази песен е любовна за теб. - "Нещо яко" - Яница и DJ Живко 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "Боли ме" - Пламена и Лазар 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Ще ти видя сметката" - Роксана 21.Завиждат ли ти хората? - "Като нова" - Есил Дюран 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "Минимално трябва ти" - Росица 23.Какво търсиш в хората? - "Кажи честно" - Азис 24.За какво мечтаеш? - "Точно така" - Ивана 25.Как гледаш на живота? - "Ром пом пом" - Емануела 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - "Много ми отиваш" - Галена Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Любимата ми тема Октомври 2012 Въпросите: 1.Как се чувствате днес? - "Мръсни поръчки" - Десислава 2.До къде ще стигнете в живота? - "Нещо крайно" - Мария 3.Как те виждат твоите приятели? - "Бонбони" - Цветелина Янева 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Бях на ръба" - Рени 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Няма друга" - Андреа и Азис 6.Каква е историята на живота ти? - "Оферта за нощта" - Димана и Дамян Попов 7.Какво харесваш в своите приятели? - "Много ми отиваш" - Галена 8.Какво ще правиш утре? - "Те карам да вибрираш" - Ice Cream - утре ще бъде яко възбудено 9.Как върви живота ти до сега? - "Следващо ниво" - Сияна - само напред 10.Песента на твоето погребение ще е... - "Ще чакам да ми звъннеш" - Емилия 11.Как те виждат останалите хора? - "Случаят бивша" - Даяна - много, бе 12.Как можеш да намериш щастието? - "Нещо яко" - Яница :1000 (29): 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - "Монахини будни няма" - Райна :1000 (29): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Емануела" - Емануела и Джордан 15.Песента на най-големия ти враг. - "Да ти викна ли такси" - Анелия 16.Какъв е твоят характер? - "Ако от теб си тръгна" - Ани китайката (finger) дръжки 17.Песента по време на сватбата ти? - "Сърце не ми остана" - Теодора 18.Тази песен е любовна за теб. - "Оставам тук" - Лора Караджова 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "Любовен апогей" - Александрова и Гъмзата 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Нищо лично" - Райна 21.Завиждат ли ти хората? - "Спри ме" - Галена 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "The Devil II" - Галена 23.Какво търсиш в хората? - "По същество" - Дебора 24.За какво мечтаеш? - "Докато сърцето бие" - Константин :1000 (29): 25.Как гледаш на живота? - "Давай, не мисли" - Бони 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - "Минимално трябва ти" - Росица Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 1. Как се чувствате днес? - Ricky Martin & Meja - Private emotion 2. До къде ще стигнете в живота? - Within Temptation - Memories 3. Как те виждат твоите пирятели? - Fun Factory - Celebration 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - DJ Bobo - Love is all around 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Daniel Bedingfield - If you're not the one 6. Каква е историята на живота ти? - Whitesnake - Is this love 7. Какво харесваш в своите приятели? - Westlife - Us against the world 8. Какво ще правиш утре? - Цветелина - Кой ще помогне на децата 9. Как върви живота ти до сега? - C.C.Catch - Heaven and hell 10. Песентана твоето погребение ще е... - Милко Калайджиев - Къде си, батко 11.Как те виждат останалите хора? - Michael Buble - Home 12.Как можеш да намериш щастието? - Виевска фолк група - Искам вино да се лей 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Alice Deejay - Back in my life 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Eros Ramazzotti & Anastacia - I belong to you 15.Песента на най-големия ти враг. - Groove Coverage - Poison 16.Какъв е твоят характер? - Cascada - Ready for love 17.Песента по време на сватбата ти? - Within Temptation feat. Keith Caputo - What have you done 18.Тази песен е любовтна за теб. - Kyau VS. Albert - Velvet morning 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Hans Zimmer - Now we are free 20.Как се чувстваш след раздяла? - E-Type - When I close my eyes 21.Зваиждат ли ти хората? - Цветелина - Къде ли да отида 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Scorpions - Wind of change 23.Какво търсиш в хората? - Pachanga - Close to you 24.За какво мечтаеш? - Bomfunk MC's - Freestyler 25.Как гледаш на живота? - Теди Кацарова - Приказка 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Play & Win feat. Morris - Morning light Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 1. Как се чувствате днес? Calvin Harris & Ne-Yo - Let's go 2. До къде ще стигнете в живота? Преслава - Разкрий ме 3. Как те виждат твоите приятели? Преслава - Как ти стои 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Touch Down & Sanny Alexa - Imma model 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Ивана - Аз съм с теб 6. Каква е историята на живота ти? Емилия - Не се обръщай 7. Какво харесваш в своите приятели? Rihanna - Te amo 8. Какво ще правиш утре? Nicole Scherzinger & Mohombi - Coconut tree 9. Как върви живота ти до сега? Lady Gaga - Poker face 10. Песента на твоето погребение ще е... Britney Spears - Piece of me 11.Как те виждат останалите хора? Don Omar & Lucenzo - Danza kuduro 12.Как можеш да намериш щастието? Smiley - Dead man walking 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Enrique Iglesias - Do you know what it feels like 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Flo Rida - Whistle 15.Песента на най-големия ти враг. Britney Spears - Till the world ends 16.Какъв е твоят характер? Britney Spears - Overprotected 17.Песента по време на сватбата ти? Кали - Фалшива 18.Тази песен е любовта за теб. Камелия - В сърцето си ми ти 19.Когато си нещастен върви тази песен. Анелия - Само мене нямаш 20.Как се чувстваш след раздяла? Demi Lovato - Give your heart a break 21.Завиждат ли ти хората? Галена - След раздялата 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Галена - DJ-ят ме издаде 23.Какво търсиш в хората? Ceca Raznatovic - Maskarad 24.За какво мечтаеш? Камелия - Изпий ме цялата 25.Как гледаш на живота? Selena Gomez - Intuition 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)?Андреа - Излъжи ме Боже, не мога да повярвам колко верни неща има!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tenhours Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 1. Как се чувствате днес? Mind Sex - 50 Cent 2. До къде ще стигнете в живота? This Is How You Remind Me - Nickelback 3. Как те виждат твоите пирятели? Fumble - Trey Songz 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? I Don't Like (Remix) - Kanye West, Pusha T, Big Sean, Jadakiss, The Game & Chris Brown 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Bottoms Up (feat. Nikki Minaj) - Trey Songz 6. Каква е историята на живота ти? She's So Fly (ft T.I.) - Nelly 7. Какво харесваш в своите приятели? The One - Kanye West, Big Sean, 2 Chainz, Marsha Ambrosius & James Fauntleroy 8. Какво ще правиш утре? Yoko (ft. Chris Brown, Wiz Khalifa & Big K.R.I.T.) - Berner 9. Как върви живота ти до сега? Sexy Love - Ne-Yo 10. Песентана твоето погребение ще е... Beez In The Trap (ft. 2 Chainz) - Nicki Minaj 11.Как те виждат останалите хора? Woke Up (ft. Say It Aint Tone, Early Mac, Mike Posner & James Fantleroy) - Big Sean 12.Как можеш да намериш щастието? Summer Paradise (ft. Sean Paul) - Simple Plan 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Once Bitten, Twice Shy - Big Sean 14.Каква е твоята най-голяма тайна? О-yeе - 100 Кила 15.Песента на най-големия ти враг. Zemlja ljubavi - Baja 16.Какъв е твоят характер? Neighbors Know My Name - Trey Songz : ) 17.Песента по време на сватбата ти? Jupiter Love - Trey Songz 18.Тази песен е любовта за теб. Rehab - Rihanna 19.Когато си нещастен върви тази песен. Sex Bomb - Tom Jones :1000 (29): 20.Как се чувстваш след раздяла? The Lazy Song - Bruno Mars 21.Зaвиждат ли ти хората? Welcome To St. Tropez (ft. Timati & Kalenna) - Dj Antoine 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Следа от любовта - Анелия 23.Какво търсиш в хората? Irreplaceble - Beyonce 24.За какво мечтаеш? Beautiful People (ft. Benny Benassi) - Chris Brown 25.Как гледаш на живота? Fuck Da Bullshit (ft. Birdman) - Young Money 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Спри ме - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 1. Как се чувствате днес? 08.Svetlana Cece Raznatovic.Votka sa Utehom Live Usce 2006 2. До къде ще стигнете в живота? орк. Лира - Мари Дене 3. Как те виждат твоите пирятели? Нелина - Има ли Господ 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Веселин Маринов - Песен за летеца 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Росица Кирилова и Георги Христов - Премълчани думи 6. Каква е историята на живота ти? Анелия - Нежно с лъжа WTF?! 7. Какво харесваш в своите приятели? Росица Кирилова - Остани тази вечер 8. Какво ще правиш утре? Галена - Не поглеждай в мен 9. Как върви живота ти до сега? Слави Трифонов - И обичам! 10. Песентана твоето погребение ще е... Тоника СВ - Спомнихте ли си...? 11.Как те виждат останалите хора? Цветелина - Здраве да е 12.Как можеш да намериш щастието? Графа - Ще бъдеш ли до мен 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. орк. Канарите и Весела - Веселино моме това ще е интересно 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Петра - Данъци 15.Песента на най-големия ти враг. Белослава - Между две луни 16.Какъв е твоят характер? De Madera - La Enredadera хм.....! 17.Песента по време на сватбата ти? Анелия - Ти си слънцето в мен 18.Тази песен е любовна за теб. Весела - Две съдби 19.Когато си нещастен върви тази песен. Adele - Turning Tabels 20.Как се чувстваш след раздяла? Преслава - Горчиви спомени - ше го иба тоз шафъл 21.Зваиждат ли ти хората? Камелия - Няма да ти кажа не 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Нелина - На сърце ми лежи 23.Какво търсиш в хората? Мариана Калчева и орк. Кристал - Чудна сватба 24.За какво мечтаеш? Гергана - Обичам живота 25.Как гледаш на живота? Деси Добрева - Катерино моме 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Ивана - Долу-горе баси майката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ноември 2012 Въпросите: 1.Как се чувствате днес? - "Правено е с друг" - Преслава и Борис Дали 2.До къде ще стигнете в живота? - "Злите езици" - Валентина Кристи 3.Как те виждат твоите приятели? - "Кой беше ти?" - Таня Боева :1000 (29): 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Когато ме разплачеш ти" - Пламена :1000 (29): 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Да бях такава" - Валентина 6.Каква е историята на живота ти? - "Да ти помогна" - Роксана 7.Какво харесваш в своите приятели? - "Допинг" - Татяна 8.Какво ще правиш утре? - "Истинска любов" - Валя 9.Как върви живота ти до сега? - "Разкрий ме" - Преслава 10.Песента на твоето погребение ще е... - "Най-големият" - Силвия :1000 (29): 11.Как те виждат останалите хора? - "Лошите вземат ни душите" - Кали 12.Как можеш да намериш щастието? - "Онези три неща" - Райна 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - "Мъжки работи" - Антонина 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Спри земята" - Джена 15.Песента на най-големия ти враг. - "Сливата" - Ангел 16.Какъв е твоят характер? - "Ти си от моята кръвна група" - Тони Стораро 17.Песента по време на сватбата ти? - "Улица на самота и грях" - Магда 18.Тази песен е любовна за теб. - "За красивата" - Денис 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "Искам, искам" - Андреа 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Много повече от мен" - Цветелина Янева :1000 (29): 21.Завиждат ли ти хората? - "До стената" - Ванеса 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "Как си ги избирам?" - Анна 23.Какво търсиш в хората? - "Не мога да спра" - Яница 24.За какво мечтаеш? - "Ще кажа Да!" - Райна 25.Как гледаш на живота? - "Задръжки" - Яница 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - "Загасете светлините" - Ани Хоанг Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Видях, че последно съм писала на 26 ноември 2011, така че година по - късно ... 01. Как се чувствате днес? Ивена - "Стаята" 02. До къде ще стигнете в живота? Ивана - "Уличник" (супер ) 03. Как те виждат твоите приятели? Галена - "На линия" 04. Ще се ожениш/омъжиш ли? Галена и Борис Дали - "Чие е това стадо" 05. Песента, с която оприличаваш най-добрия си приятел? Райна - "Това ми е специалността" 06. Каква е историята на живота ти? Гергана - "Раздялата не боли" 07. Какво харесваш в своите приятели? Графа - "Давам всичко за теб" 08. Какво ще правиш утре? Соня Немска - "Първа в това" 09. Как върви живота ти до сега? Мария - "Той не спира да е мой" 10. Песента на твоето погребение ще е... Джина Стоева и Ивена - "Една новина" 11. Как те виждат останалите хора? Анелия - "Една минута" 12. Как можеш да намериш щастието? Алисия - "Ще ти дам" 13. Песента, на която ще правиш стриптийз. Графа - "Зелени и кафяви" 14. Каква е твоята най-голяма тайна? Ивана - "Последна вечер" 15. Песента на най-големия ти враг. Преслава - "Писна ми" 16. Какъв е твоят характер? Теодора - "Самотници" 17. Песента по време на сватбата ти? Галена - "Шефът" 18. Тази песен е любовтна за теб. Емилия - "Смелите си имат всичко" 19. Когато си нещастен върви тази песен. Гергана - "Не те обичам вече" 20. Как се чувстваш след раздяла? Десислава - "Бели нощи" 21. Завиждат ли ти хората? Траяна - "Вип" (тцц :1000 (29): ) 22. Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Ивена - "Без отпечатъци" 23. Какво търсиш в хората? Анелия - "Няма да те питам" 24. За какво мечтаеш? Теодора - "На заден план" 25. Как гледаш на живота? Анелия - "Проблем" 26. Как се чувстваш, когато си щастлив(а)? Елена - "Която" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 16.Какъв е твоят характер? Britney Spears - Overprotected Ето това е то за мене! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
andi_andrea Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 1. Как се чувствате днес? Андреа - Докрай 2. До къде ще стигнете в живота? Емануела ... пф ;д 3. Как те виждат твоите пирятели? Разкрий ме 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Да ти викна ли такси ;д 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Следващо ниво 6. Каква е историята на живота ти? Цяла нощ ;ддд 7. Какво харесваш в своите приятели? Няма друга <3 ейй 8. Какво ще правиш утре? Пробвай се 9. Как върви живота ти до сега? Кой ден станахме ;дд 10. Песентана твоето погребение ще е... Мръсни порчъки ..пф ;д 11.Как те виждат останалите хора? Кажи честно 12.Как можеш да намериш щастието? По-страшно 13.Песента,на която ще правиш стриптийз.Да видя какво е :D 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Ром поп пом 15.Песента на най-големия ти враг. Изневяра 16.Какъв е твоят характер? По същество <3 17.Песента по време на сватбата ти? Минимално трябва ти ;д 18.Тази песен е любовтна за теб. На Софка от Евровизия 19.Когато си нещастен върви тази песен. Лоша ;( <3 ;д 20.Как се чувстваш след раздяла? ММА 21.Завиждат ли ти хората? Някъв микс на Докрай <3 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Седем 23.Какво търсиш в хората? Да те прежаля 24.За какво мечтаеш? Неблагодарен 25.Как гледаш на живота? 4 секунди 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Празна стая о.О Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Декември 2012 Въпросите: 1.Как се чувствате днес? - "Да не видя" - Симона 2.До къде ще стигнете в живота? - "Ако беше друга" - Джена 3.Как те виждат твоите приятели? - "Задръж сърцето ми" - Джена 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Не казвай сбогом" - Марая 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Фатална любов" - Рени 6.Каква е историята на живота ти? - "Чуй, сърце" - Рени 7.Какво харесваш в своите приятели? - "Вкусът остава" - Гергана и Галин 8.Какво ще правиш утре? - "Ти за мен си само секс" - Азис :1000 (30): 9.Как върви живота ти до сега? - "Загасете светлините" - Ани Хоанг 10.Песента на погребението ти - "Мъжете също плачат" - Рени 11.Как те виждат останалите хора? - "Сърце не ми остана" - Теодора 12.Как можеш да намериш щастието? - "Спри земята" - Джена 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - "Пак в сърцето ми" - Ангел 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Кой беше ти" - Таня Боева :1000 (30): 15.Песента на най-големия ти враг. - "Допинг" - Татяна :1000 (29): :1000 (10): - не вярвам, защото нямам врагове 16.Какъв е твоят характер? - "На кръгъл час" - Алисия 17.Песента по време на сватбата ти? - "Нещо подобно" - Траяна 18.Тази песен е любовна за теб. - "До стената" - Ванеса 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "С какъвто се хванах" - Цветелина Янева 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Изневяра" - Лияна :1000 (30): 21.Завиждат ли ти хората? - "Разкрий ме" - Преслава 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "А4" - Ивена :1000 (29): :1000 (30): 23.Какво търсиш в хората? - "Двойна игра" - Глория 24.За какво мечтаеш? - "Сто живота" - Кондьо :1000 (30): 25.Как гледаш на живота? - "Шампион" - Малина :1000 (30): 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - "Умна и красива" - Борис Солтарийски и Гъмзата :1000 (30): Тези с иконките са 100% вярни Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 януари 2013: 1. Как се чувствате днес? Анелия - Да ти викам ли такси? 2. До къде ще стигнете в живота? Ивана - Кой ме прокле? 3. Как те виждат твоите приятели? Десислава - Завинаги 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Ajda Pekkan - Bambaska biri 5. Песента, с която оприличаваш най-добрия си приятел? Цветелина Янева - Всичко 6. Каква е историята на живота ти? Емилия - Птица бяла 7. Какво харесваш в своите приятели? Ангел и Дамян - Топ резачка 8. Какво ще правиш утре? Таня Боева - Дама Пика 9. Как върви живота ти до сега? Малина - Само ме обичай 10. Песента на твоето погребение ще е... Eruption - One Way Ticket 11.Как те виждат останалите хора? Радо Шишарката - Курви, сбогом :1000 (29): :1000 (29): 12.Как можеш да намериш щастието? Rihanna - Only Girl :1000 (20): 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Yalin - Zalim :1000 (33): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Галена - Вземи си дъх 15.Песента на най-големия ти враг. Камелия - Луда по тебе 16.Какъв е твоят характер? Вероника - Слушай ме, любов 17.Песента по време на сватбата ти? Ивана - Добра среща, приятели 18.Тази песен е любовна за теб. Таня Боева и Samo Zaen - Halemt beeky / Мечтая за теб 19.Когато си нещастен върви тази песен. Beyonce ft. Sean Paul - Baby Boy - точно :1000 (29): 20.Как се чувстваш след раздяла? Тони Дачева - Усмихвай се 21.Завиждат ли ти хората? Емануела и Serdar Ortac - Питам те последно 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Камелия - Още те обичам 23.Какво търсиш в хората? Андреа - Искав, искав 24.За какво мечтаеш? Анелия - Да ти викна ли такси :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пак ли..... 25.Как гледаш на живота? Mustafa Sandal - Ego 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Исмигюл Дуран Наим - Бъди до мен Скучничко се получи тоя път... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Януари 2013 1.Как се чувствате днес? - "Втори опит" - Теодора и Ерик 2.До къде ще стигнете в живота? - "Счупени неща" - Цветелина Янева 3.Как те виждат твоите приятели? - "Щипни ме" - Камелия 4.Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Още ме боли" - Теди Алекандрова 5.Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "На първо време" - Джина Стоева 6.Каква е историята на живота ти? - "Точно ти" - Славена 7.Какво харесваш в своите приятели? - "Нещо голямо" - Цветелина Янева - какво излиза, че трябва да съм спал с всичките ми приятели ли? :1000 (29): 8.Какво ще правиш утре? - "Заслужава си" - Сиана и Устата 9.Как върви живота ти до сега? - "Дай цигара" - Лияна - не, не пуша, просто пробвам да отровя нещо в мен :1000 (29): 10.Песента на погребението ти - "Фетиш" - Цветелина Янева - прекалено хора ме обичат за да слушат весели песни на погребението ми, миличко 11.Как те виждат останалите хора? - "Обич по-жестока от омраза" - Магда и Игор Шарески 12.Как можеш да намериш щастието? - "По моята кожа" - Преслава 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - "Несъвместими" - Цветелина Янева 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Виж ме сега" - Анелия :1000 (29): - В ЧУЖДИТЕ РЪЦЕ ГОРЯЯЯЯЯЯ 15.Песента на най-големия ти враг. - "Нещо мръсно" - Азис :1000 (29): 16.Какъв е твоят характер? - "Данък мнение" - Мария Петрова - Обяснения не им дължа с кого съм през нощта и как можах това да го направя 17.Песента по време на сватбата ти? - "Пак ли?" - Галена - с толкова актуална песен, значи скоро трябва да ми е сватбата :1000 (29): 18.Тази песен е любовна за теб. - "В твоят стил" - Цветелина Янева 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "Тест за любов" - Виктория :1000 (29): 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Искам да обичам" - Софи Маринова 21.Завиждат ли ти хората? - "Извън контрол" - Румина 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "Смяна на местата" - Даяна 23.Какво търсиш в хората? - "Ще се гордееш" - Цветелина Янева 24.За какво мечтаеш? - "Безопасна" - Цветелина Янева - Безопасна, какво? - игла, дупка, кондома? :1000 (29): 25.Как гледаш на живота? - "Тук до мен" - Андреа 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - "Още ли" - Цветелина Янева :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари