Jump to content

Препоръчани коментари

Какво е това с Емануела и концерта й, ясно е, че няма как да продаде залата за 6 седмици, камо ли за 6 часа?

преди 13 минути, DenFevgo каза:

Какво е това с Емануела и концерта й, ясно е, че няма как да продаде залата за 6 седмици, камо ли за 6 часа?

преди 4 минути, Willy каза:

Брато, защо не изпеете с Теодора Дърпай я!

Да изпеят заедно Мамино синче и Сърце мое! 😍

преди 3 минути, asylum каза:

Да изпеят заедно Мамино синче и Сърце мое! 😍

В акустичен сегмент !  

преди 53 минути, DenFevgo каза:

това да не е и от бога забравената гюр, че изказваш това мнение. Емануела е хитова ТОП певица.

И какво сега, Ивана и Камелия, уж великите певици, останаха без големи соло концерти в кариерите си, докато поколението след тях ги мачка и с продадени зали и с задържане и хитове.

преди 1 минута, Willy каза:

И какво сега, Ивана и Камелия, уж великите певици, останаха без големи соло концерти в кариерите си, докато поколението след тях ги мачка и с продадени зали и с задържане и хитове.

Преди 15 години. Сега са никои.

преди 1 минута, Administrator каза:

Преди 15 години. Сега са никои.

Важното е че пълнят механа Нашенци, където и Малина разбива всяка седмица!

преди 4 минути, Willy каза:

Ивана имаше соло концерт 2008-ма в Панаирна палата в Пловдив. И две турнета - соло 2012-та и 2005 с Индира

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 1 час , DenFevgo каза:

евтин ПР....

Ние с @Emanuela.Carey под звуците на И КАТО ЛЕКА ЖЕНА СЕ ПРЕДЛАГАМ на концерта 💋

IMG-6635.jpg

преди 17 минути, FikLena каза:

Screenshot_20260314_213417_Facebook.jpg

За всички концерти досега е имало подобни постове. Особено когато се разпродадат.

преди 31 минути, FikLena каза:

Screenshot_20260314_213417_Facebook.jpg

Освен ако няма 10 000 билета, не виждам нещо специално в това?

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

това да не е и от бога забравената гюр, че изказваш това мнение. Емануела е хитова ТОП певица.

Емануела е клубна плейбек певица, която няма как да продаде концертна зала по-бързо от Преслава, Галена, Софи, Меди, Слави и т.н. Ясно е, че е някаква схема, но каква?

преди 6 минути, DenFevgo каза:

Емануела е клубна плейбек певица, която няма как да продаде концертна зала по-бързо от Преслава, Галена, Софи, Меди, Слави и т.н. Ясно е, че е някаква схема, но каква?

Напротив, продаде я. Емануела е ТОП певица и  има много яки песни. 

преди 12 минути, DenFevgo каза:

Гроздето е кисело, Гюргюмел!

преди 27 минути, DenFevgo каза:

Поне е певица, за разлика от закъсали трактористи, пускащи двойка фризбита на промоция за 11 евро. 

Аз много харесвам Емануела, но и според мен като маса фенове, влияние, хитове и популярност е далеч от Азис, Преслава и Галена. Може и да е продала залата, но не ми се вярва за шест часа. Повечето хора не са имали й време да разберат.

преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

Аз много харесвам Емануела, но и според мен като маса фенове, влияние, хитове и популярност е далеч от Азис, Преслава и Галена. Може и да е продала залата, но не ми се вярва за шест часа. Повечето хора не са имали й време да разберат.

Е, изненада дори нас - най-големите й феньовье!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...