Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, asylum каза:

Разпродаде ли?

Останали за десетина места от горните етажи, които пусна снощи и най-скъпите правостоящи билети.

Ако пуска втора дата нека е на 19-ти, не ми се гледа предварително целият концерт в ТикТок :D 

дали си мисли,че хората вярват,че е разпродала за 5 часа или предварително дебелия суперсаш е оправил нещата

преди 5 минути, fengergana каза:

дали си мисли,че хората вярват,че е разпродала за 5 часа или предварително дебелия суперсаш е оправил нещата

И как да ги оправи

И какво стана Емануела унизи колежките си дето уж къртят цялата страна, ама разпродадоха залата за МЕСЕЦИ . Ами така е, джен зи си каза тежката дума и тя е Емануела . Старите чанти които и без това хит нямат от ковид ерата Галена и Преслава да дърпат .

Редактирано от swiftiebe
преди 29 минути, fengergana каза:

Недей да завиждаш! Това, че Коцьо трябваше да покани половината прайм-тайм на БТВ и НОВА и пак едвам успя без покани, не означава, че другите артисти не могат. Емануела е с най-пълни участия и песните й се пеят, какъвто и парцал да е, успяла е. 

Мистър Кока е в режим "дефибрилатор" поне от мъжката част чеп за зеле не става от него. Последните години е предимно дуетен партньор, да не говорим за масов солов хит скоро (мммм, не се сещам). Гласът му вече е като на пресипнало магаре и дано си е записал песните за концерта, че ще е голям сеир следващата седмица. 

Осъзнай се и започни да се кефиш на някой по-нормален. Скоро по-добър концерт от този на Меди (за мъжете) едва ли ще има. Коцко с какъв бенд ще е ? С флашката от Плаза ли ще е ? Фънки ще подскача и той на сцената като гладно прасе или ? С Борис Дали сокове ли ще раздава ?

Само погледни що пасмина ще се изсипе на този концерт, който ще е макс 2,5ч. ? Всеки като изпее по един дует и една солова песен и замина 1,5ч., и к'во отиваме на сборен концерт ?!
Ненормална работа.

624978298_1437315821095383_5644480975069269306_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=2a1932&_nc_ohc=9LG41Yk_Xq0Q7kNvwEzr7K6&_nc_oc=AdkQS2EcrnffziCNU1scEk5n34O_gDiZ_75HS27rmMdk6-s_gL7TmH3EdkxUX4Blbd4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&_nc_gid=ZclJKO5sL8vrGh3t7MHmSw&_nc_ss=8&oh=00_Afx7H9J4NTKWjr7uy7yODlhUZkhe6Ew41mGEMsvJXxP4hA&oe=69BAEE53

Къде са му хитовете ? В забравените албуми, защото 15 години не спря да се прави на шут, а имаше потенциал. 

Константин е най-голямото недоразумение от мъжете. Дори Галин е по-приемлив, но аз не го водя много за мъж. :D 

Дано не пуска втора дата. При Преслава, Галена и Меди най-добре се получи с една дата. При Азис и Софка масово имаше оплаквания, че се е получила претоплена манджа.

маноля е най-голямата, дано обяви и втора дата, че не успях да си взема билет, а ми се ходи. 

преди 15 минути, swiftiebe каза:

Старите чанти които и без това хит нямат от ковид ерата Галена и Преслава да дърпат .

екскюз ми WHAT?!
image.png.7f16e37b77e3d8d53204eaca0a2d52b3.png
image.png.e0228d61cca21aed14279dac00b60b78.png

Manol е по-възрастна и от двете. ☠️

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 39 минути, fengergana каза:

Супертраш надали е оправителя, по скоро оправяния ;) ма карай. 

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

екскюз ми WHAT?!

делта форс не е хит на Гален ;)  

Не се чудете,аз изкупих билетите за да няма за @Emanuela.Carey . Това е класно мероприятие и селянки и дивачки като нея нямат място!

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 14 Март 2026
Топ 10 — моментна снимка
Това е списък с водещите позиции. Колоната "Промяна" показва движението спрямо предишната класация.
#ПесенГледанияПромянаДни
187 959⬆️ +12477
285 594⬆️ +133
384 298🆕 Ново1
476 835⏺ 05
562 537⬆️ +191
654 520⬆️ +37
743 851⬇️ -229
843 563⏺ 0138
942 579⬇️ -250
1041 243⏺ 065
преди 29 минути, stereoto_ каза:

Недей да завиждаш! Това, че Коцьо трябваше да покани половината прайм-тайм на БТВ и НОВА и пак едвам успя без покани, не означава, че другите артисти не могат. Емануела е с най-пълни участия и песните й се пеят, какъвто и парцал да е, успяла е. 

Мистър Кока е в режим "дефибрилатор" поне от мъжката част чеп за зеле не става от него. Последните години е предимно дуетен партньор, да не говорим за масов солов хит скоро (мммм, не се сещам). Гласът му вече е като на пресипнало магаре и дано си е записал песните за концерта, че ще е голям сеир следващата седмица. 

Осъзнай се и започни да се кефиш на някой по-нормален. Скоро по-добър концерт от този на Меди (за мъжете) едва ли ще има. Коцко с какъв бенд ще е ? С флашката от Плаза ли ще е ? Фънки ще подскача и той на сцената като гладно прасе или ? С Борис Дали сокове ли ще раздава ?

Само погледни що пасмина ще се изсипе на този концерт, който ще е макс 2,5ч. ? Всеки като изпее по един дует и една солова песен и замина 1,5ч., и к'во отиваме на сборен концерт ?!
Ненормална работа.

624978298_1437315821095383_5644480975069269306_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=2a1932&_nc_ohc=9LG41Yk_Xq0Q7kNvwEzr7K6&_nc_oc=AdkQS2EcrnffziCNU1scEk5n34O_gDiZ_75HS27rmMdk6-s_gL7TmH3EdkxUX4Blbd4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&_nc_gid=ZclJKO5sL8vrGh3t7MHmSw&_nc_ss=8&oh=00_Afx7H9J4NTKWjr7uy7yODlhUZkhe6Ew41mGEMsvJXxP4hA&oe=69BAEE53

Къде са му хитовете ? В забравените албуми, защото 15 години не спря да се прави на шут, а имаше потенциал. 

Константин е най-голямото недоразумение от мъжете. Дори Галин е по-приемлив, но аз не го водя много за мъж. :D 

аз да не съм зайка,че да ми се обясняваш за наркото на мен,ма??

преди 55 минути, fengergana каза:

Дрислo, я да видим Райна дали ще продаде физкултурния салон в Чeпеларе!

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Дрислo, я да видим Райна дали ще продаде физкултурния салон в Чeпеларе!

въпросът е, че изглежда нереално,като с купените гледания

поне като правят шашми да беше за 2-3 дни, какво е това за 5 часа

Купените гледани ? Нещо те е нагряло Слънцето. :D 

преди 46 минути, swiftiebe каза:

И какво стана Емануела унизи колежките си дето уж къртят цялата страна, ама разпродадоха залата за МЕСЕЦИ . Ами така е, джен зи си каза тежката дума и тя е Емануела . Старите чанти които и без това хит нямат от ковид ерата Галена и Преслава да дърпат .

🩷

преди 45 минути, stereoto_ каза:

Недей да завиждаш! Това, че Коцьо трябваше да покани половината прайм-тайм на БТВ и НОВА и пак едвам успя без покани, не означава, че другите артисти не могат. Емануела е с най-пълни участия и песните й се пеят, какъвто и пар цал да е, успяла е. 

Искаш ли дует с Джен? Отива им да кълн ат, Джен да увива като имам “аман аман” 😍

преди 41 минути, Emanuela.Carey каза:

Дано не пуска втора дата. При Преслава, Галена и Меди най-добре се получи с една дата. При Азис и Софка масово имаше оплаквания, че се е получила претоплена манджа.

По-добре да направи друг концерт през 2027! 

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

маноля е най-голямата, дано обяви и втора дата, че не успях да си взема билет, а ми се ходи. 

Подкупи някого или открадни чужд билет! 

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

екскюз ми WHAT?!

Но е по-младолика и от двете! 

преди 6 минути, fengergana каза:

Какъв е смисълът да прави шашми - да пее на празна зала ли

Редактирано от asylum
преди 1 минута, asylum каза:

Какъв е смисълът да прави шашми - да пее на празна зала ли

не, а това че или билетите са изкупени и после ще се продават по групите, или за момента така е направено ,за да излезе като най-бързо разпродадената зала и да не й убие егото,ако ги продаваше 2-3 месеца.

ако галин пусне ще направи така,че за половин час да са изкупени,защото той няма да понесе,че няма да има интерес

преди 4 минути, fengergana каза:

не, а това че или билетите са изкупени и после ще се продават по групите

Препродавания на билетите винаги ще има, както за всеки концерт. Има хора които въртят цял бизнес със такива схеми.

преди 4 минути, fengergana каза:

не, а това че или билетите са изкупени и после ще се продават по групите, или за момента така е направено ,за да излезе като най-бързо разпродадената зала и да не й убие егото,ако ги продаваше 2-3 месеца.

ако галин пусне ще направи така,че за половин час да са изкупени,защото той няма да понесе,че няма да има интерес

2-3 месеца също не е зле. Азис и Галена почти до последно продаваха останали бройки

Току що, Emanuela.Carey каза:

Препродавания на билетите винаги ще има, както за всеки концерт. Има хора които въртят цял бизнес със такива схеми.

И пак няма как да изкупят 10к билети, стотици може

Има вярно в това!

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Има вярно в това!

аз винаги говоря истината!!!!!!!!!!!

но на бюти резачката,дубайската принцеса и стереото какво да им се обяснявам

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...