Jump to content

Препоръчани коментари

преди 13 минути, FikLena каза:

Има си хитове жената

Емануела и Деса само може да си мечтаят за такива соло хитове.

Screenshot_20260315_115648_YouTube.jpg

я пусни след 2018-та

Поздрав за @Andrew Cunanan.

IMG_5364.jpeg

Искам феновете на Глория да покажете на останалите защо точно вие сте кралици! Изпейте текста на най добрите от ваше име и го посветете на Глория - кво беше хайде ръцете горе, най добрата.

Редактирано от WindWalkerMonk
преди 26 минути, WindWalkerMonk каза:

IMG_5364.jpeg

Искам феновете на Глория да покажете на останалите защо точно вие сте кралици! Изпейте текста на най добрите от ваше име и го посветете на Глория - кво беше хайде ръцете горе, най добрата.

Гюргюмел се е вселил в тоя 🤣

преди 39 минути, WindWalkerMonk каза:

IMG_5364.jpeg

"режиcьори на песни"
image.png.ba48603f06d5bdab4bad2f1b8c80cc4a.png

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Маноля онзи ден пусна снимката и вече Джейсън Стейтъм я е изкопирал. Ами истинска кралица! Неслучайно е с 2М истински последователи в Инстаграм, дори световните звезди се вдъхновяват от нея.

Тейлър Суифт чу песните на Емануела и започна да плюе бившите в албуми и ткаа направи кариера, нали @swiftiebe?

Това е Джейсън Деруло, ма. После Гюр била проста орачка.

От години с Галин подкрепят различни каузи, просто не се афишира. Беше казвала че не предпочита да пее на благотворителни концерти, защото не вярва на организацията и дистрибуцията на тези средства.

Screenshot-20260315-121502-Facebook.jpg

преди 24 минути, asylum каза:

Гюргюмел се е вселил в тоя 🤣

бТВ това е абсолютно вярно. Той някъде беше споменал, че му е модел за подражание 

преди 12 минути, DarkChild каза:

Това е Джейсън Деруло, ма. После Гюр била проста орачка.

длъжен ли съм да знам всеки негър поименно, ма

-о???

Личи си, че си колхозничка щом си запозната с всеки живущ в Бронкс и околията.

Редактирано от Andrew Cunanan.

@Olay мнение за този луксозен хит, ухаещ на Гучи и Фере?

Сподели как стана фен на Галена и коя ти е любимаата нейна песен?

преди 16 минути, Willy каза:

От години с Галин подкрепят различни каузи, просто не се афишира. Беше казвала че не предпочита да пее на благотворителни концерти, защото не вярва на организацията и дистрибуцията на тези средства.

Screenshot-20260315-121502-Facebook.jpg

И какво ще правят с нейните фланелки? 

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

длъжен ли съм да знам всеки негър поименно, ма

-о???

Личи си, че си колхозничка щом си запозната с всеки живущ в Бронкс и околията.

Ти знаеш само циганите в Сливен.

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

IMG_5364.jpeg

Снима ги в една ТВ версия и викат вече "Бях част от този албум/проект".:bx:

преди 5 минути, pacho каза:

Ми тя си е виновна - чак озаглави олбума по тази бозЪ

Току що, pacho каза:

кефи ме, че поне ти и @DenFevgo имате самоуважение и не припадате по текущите й бози, 

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

кефи ме, че поне ти и @DenFevgo имате самоуважение и не припадате по текущите й бози, 

Пачо си е топ. Другият споменат е флоп 

преди 30 минути, DarkChild каза:

Ти знаеш само циганите в Сливен.

ама не си издавай толкова видно мястото на раждане.

Не завиждайте на цариците!!! Най добрите!!!

Пачо.май беше топ пиче със зелени очи! Иначе как ми е Гранд дамата на феновете на примата - адорабул???

преди 2 часа , FikLena каза:

Има си хитове жената

Емануела и Деса само може да си мечтаят за такива соло хитове.

Screenshot_20260315_115648_YouTube.jpg

Емануела има солова песен, която от 5 месеца не е излизала от Топ 10 в платформите.
Анелия и Деса трудно биха постигнали подобно нещо към днешна дата.

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Емануела има солова песен, която от 5 месеца не е излизала от Топ 10 в платформите.
Анелия и Деса трудно биха постигнали подобно нещо към днешна дата.

тов@ топ тр@к

преди 48 минути, WindWalkerMonk каза:

Не завиждайте на цариците!!! Най добрите!!!

Пачо.май беше топ пиче със зелени очи! Иначе как ми е Гранд дамата на феновете на примата - адорабул???

одъртява, провисва и се вдетинява. А напоследък е и подпухнал в бузите, явно задържа вода. Дано се оправи и дано невлизането във форума му се отразява ползотворно поне на живота, щото на визията явно не.

Хайде запишете тая версия:

Влюбени, влюбени
Тази вечер ще е гореща с теб до нас,
дансингът отсега усеща – няма да се спрем.
Да полудеем – точно това ни умееш,
с теб на сцената всичко живее.
Припев:
Ръцете горе вдигаме с глас –
ти си най-добрата!
Купонът винаги е на макс
щом си на сцената.
И тази песен пеем за теб –
ти си най-добрата!
От толкова години вървим
с теб до края.
Такава звезда имаме ние –
най-добрата.
Тези наши горещи срещи –
как обичаме ги.
Може и да не сме безгрешни,
но сме истински.
Да полудеем –
точно това с теб умеем.
Припев
Тук сме само за теб
и щастливи сме ние,
да усещаме как си като нас –
същата.
По душа огнена, огнена,
в живота винаги влюбена,
жадна за мигове, хитове.
Припев:
Ръцете горе вдигаме с глас –
ти си най-добрата!
Купонът винаги е на макс
щом си на сцената.
Такава звезда имаме ние –
най-добрата!

преди 3 часа , WindWalkerMonk каза:

IMG_5364.jpeg

Ох, този е един от най-счупените и лелченски фенове на Гюр. Не искам да коментирам визията му, защото е видно, че има здравословни проблеми и нелек живот, но не е нормално човек на 34-35 години да пише такива лелченски хвалебствия по една долна чалгаджийка. Буквално тоя пост лъха на лелче на 65, получило първия си орг азъм от 30 години насам и на безвкусните припадания на Маргото Лозанова. Тя с нейното списанийце счупи и повреди толкова детски психики и сега - след 25 години виждаме последствията - мъже на средна възраст се държат като лоботомирани.

Разбирам прехласването по Шекспир, Достоевски, Платон и т.н, това са велики хора, оставили непреходно литературно и философско богатство, подлежащо на хиляди интерпретаци съобразно времето на интерпретиращия. Творчество с дълбочина и със смисъл. 

Разбира се при Гюр нито има дълбочина, нито смисъл, нито творчество. Как сама на себе си не омръзна да пее 1 и също по 1 и същ безумно кух и елементарен начин, с едни и същи тъпи и лишени от смисъл думи, претендиращи да са метафори. Бих нарекъл опитите й освен бутафорни и булевардни, но това беше преди поне 5-6 години, сега са направо клозетни.

Щом дори най-верните й фенове като Планетчо се отказаха от нея, щом дори Пачо си позволява да критикува - ясна е работата. Положението не е песен, а пенсия!

Как в България не се роди един як гей, всичките или са лелите на Гюра с плетките, зарзавата, трушиите и претенциите за морал, нищо, че моралът като категория изключва сношенията със собствения пол, или някакви абсолютни грозотии, ман гали и селяндури. На фона на всички тия Азис най-много изпъква и изглежда най-як и нормален.

Направо да ги сберем всичките на куп и да ги изпратим на заточение в Алкатраз. Заради такива кат този Стоян съм homophobic.

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

бТВ това е абсолютно вярно. Той някъде беше споменал, че му е модел за подражание 

image.png.7f872d3eb19fb81f0c261d81f7cca4fc.pngimage.png.4a95a6c46d16691e3787f0aab9c560d9.pngimage.png.1db9835275c04332483e71a2e04e2f1c.png

А корицата му е повече от абсурдна и демонстрира защо не мога да понасям Гюреви:

image.png.e4ffdb21c4ba86f8b35fb0dedb0a247c.png

Кич, селяния и безмозъчност. Абе някой хора не трябва да имат достъп до интернет и тва е. Нека само родата им знае колко са прости.

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.7f872d3eb19fb81f0c261d81f7cca4fc.pngimage.png.4a95a6c46d16691e3787f0aab9c560d9.pngimage.png.1db9835275c04332483e71a2e04e2f1c.png

А корицата му е повече от абсурдна и демонстрира защо не мога да понасям Гюреви:

image.png.e4ffdb21c4ba86f8b35fb0dedb0a247c.png

Кич, селяния и безмозъчност. Абе някой хора не трябва да имат достъп до интернет и тва е. Нека само родата им знае колко са прости.

Какви са тези олтари 🤦🏻‍♂️повърня и слуз! И как благодари на Димитрови 🤣 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...