Jump to content

Препоръчани коментари

Music: Angel Dimitrov

Arrangement: Velislav Draganinski

Lyrics: Hristo Vasilev, Nikolay Gurmanov, Simona Milanova

Хареса ми! Една от най-хубавите й песни откакто е самопродуциращ се изпълнител! ❤️ 
Първата визия е брутална! Прилича на Галена с руса коса ❤️ 

преди 5 минути, DevilWish каза:

Хареса ми! Една от най-хубавите й песни откакто е самопродуциращ се изпълнител! ❤️ 
Първата визия е брутална! Прилича на Галена с руса коса ❤️ 

От години казвам, че е копие на Галена

Току що, asylum каза:

От години казвам, че е копие на Галена

Да, тя отдавна твърди, че много я харесва.

Много яки визии и самат тя си е много красива. Песента е много готина, а и тя си има много хубав глас. Вярно,че на места прилича на Галена и много бих се изкефил ако направят дует,което е слабо вероятно.

Редактирано от hrsata

Магда си е мацка, ама нещо хич не и се получават нещата в последните 20 години 

преди 23 минути, hrsata каза:

Много яки визии и самат тя си е много красива. Песента е много готина, а и тя си има много хубав глас. Вярно,че на места прилича на Галена и много бих се изкефил ако направят дует,което е слабо вероятно.

преди 21 минути, asylum каза:

То това не мога да го нарека дует,друго си е да пеят и 2те 

Припевът е топ, куплетите слаби.

Продуктовото позициониране е много зле, не знам кой го е измислил...

Заспала песен, тая жена още си мисли че сме преди 15 години, не знам как това ви харесва...

Песента е много добра!
Но тези цигулки вътре в песента много се доближават до ВНЛ на Галена и Азис на моменти...

Аййй МаЗгата и тя ли ползва AI в клиповете си вече :D :D :D

С тая визия където е с правата коса прилича на Цура Янева в стари нейни клипове.

Иначе демонстрираме high class в клипа и в един кадър ми показва най-големия боклук като чипс :D :D :DДа беше рекламирала от по-хубавите :D Баш най-долния :D

Ах тая цигулка все едно слушам А+Г=ВНЛ и За награда :D Вече почва да се изтърква това звучене. Бие ми и на нейни предишни песни от Цоцко. Например - Всяка нова, само, че без цигулката.

Интересно Драганински аранжор а звучи като от Цоцко или Казака :D

преди 18 часа , hrsata каза:

То това не мога да го нарека дует,друго си е да пеят и 2те 

Така е, едно е да купиш готова песен отказана от друг изпълнител с неговите демо записи вътре в нея и друго да работите заедно по проекта.

Редактирано от FolkEmpire

Магда дори в най-силните си години бе посредствена и в миманса, не знам защо се мъчи вече 23 години, като спокойно около 2008-ма можеше да прекрати и да я запомним  с тук-там някоя яка песен.

Тоя Лото чипс на средата.......

АКо беше проект от 2009-та щепе да е ок, днес няма дори се забележи. И тези визии тип Лейди Гага'09 също не са модерни. Магда има нужда от друг подход, виждам, че се старае, но нещо липсва. 

преди 36 минути, Jake каза:

АКо беше проект от 2009-та щепе да е ок, днес няма дори се забележи. И тези визии тип Лейди Гага'09 също не са модерни. Магда има нужда от друг подход, виждам, че се старае, но нещо липсва. 

През 2009-та бе заета да пуска синтезаторни комерси

преди 4 часа , Jake каза:

Проблемът ти е, че си гледал досредата. Аз приключих след припева хихих. Липсва й публичен образ. Без такъв ще си остане треторазрядна.

преди 8 часа , Administrator каза:

Проблемът ти е, че си гледал досредата. Аз приключих след припева хихих. Липсва й публичен образ. Без такъв ще си остане треторазрядна.

То няма за кога, вече е 40+. По-добре да си пее старите песни и да ходи на някакви участия. Тепърва звезди няма да стават.

преди 12 часа , Jake каза:

То няма за кога, вече е 40+. По-добре да си пее старите песни и да ходи на някакви участия. Тепърва звезди няма да стават.

Ако пусне нещо от ваната, докато се представя за водеща на награди, ще обърне представата ти :D Нали трябва да е след стограмка за отскок.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...