Jump to content

Препоръчани коментари

Това за Бургас и морето ли го е подготвила? :D  Няма да се оцени дори и там! 

Хем ме кефи, хем не. Хубаво настроение носи песньовката, ма в куплета преиграва, а у припева сякаш хленчи. Трябваше да е малко по-кратка. 

преди 32 минути, Сцената обичам лудо каза:

Това за Бургас и морето ли го е подготвила? :D  Няма да се оцени дори и там! 

Има излишни пари от хонорари на несъстоялия се концерт. Наистина звучи като песен от 90та.  Дано поне Рена си я слуша.

Вие се смеете, но тая песен ако я беше пуснала февруари 2005 или в албума "Искай ме" тогава щеше да се оцени. Хареса ми точно, защото ми напомня на песните от тогава. Много хубава и носталгична песен, както и видео за празника. Браво, Рени! Понякога човек има нужда да си пусне и нещо такова. И не, не се шегувам..... 

Ами....
Това е най-добрата й песен от заминаването за Израел досега - доста нетипично и интересно за нея изпяване на куплетите. Мастерът е супер чист и всичко се чува.

Текстът не натоварва и като цяло е добър.
Много ми харесва и за първи път след първото слушане веднага си пускам песента на Рени отново.

Такива песни много повече й ходят като емоционалност, на гласа, на статута и на името.

@Runevski мнение?
Едит: Текстът е на сестра ѝ и си личи. Доста по-добър е от бозите, които се пишат днес. Глътка свежест и чиста емоция.

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ами....
Това е най-добрата й песен от заминаването за Израел досега - доста нетипично и интересно за нея изпяване на куплетите. Мастерът е супер чист и всичко се чува.

Много ми харесва и за първи път след първото слушане веднага си пускам песента на Рени отново.

Такива песни много повече й ходят като емоционалност, на гласа, на статута и на името.

@Runevski мнение?
Едит: Текстът е на сестра ѝ и си личи. Доста по-добър е от бозите, които се пишат днес. Глътка свежест и чиста емоция.

Един човек да мисли като мен! Нищо не струва човек да си каже какво мисли, независимо колко е актуален някой или не. ❤️ 

Току що, DevilWish каза:

Един човек да мисли като мен! Нищо не струва човек да си каже какво мисли, независимо колко е актуален някой или не. ❤️ 

Старая се да съм обективен - като направи боза - ще я наплюя, като направи хубава песен - ще я похваля.

Ако беше продължила да прави песни със сърце и душа, а не боклуци, може би и ние щяхме да си купим билети за концерта й.

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ами....

@Runevski мнение?

Факт е, че и аз я изслушах докрай, правейки нещо друго. По принцип търча да сменя/спра

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Старая се да съм обективен - като направи боза - ще я наплюя, като направи хубава песен - ще я похваля.

Ако беше продължила да прави песни със сърце и душа, а не боклуци, може би и ние щяхме да си купим билети за концерта й.

И аз съм така..... Когато някоя песен не ми харесва или е смешна - си казвам какво мисля. Но тази песен, не мога да кажа, че не ми допадна. Наистина си личи, когато нещо е изпято със сърце и душа. За мен тази песен е такава. Носи ми емоция. Наистина това е Рени, която искам да слушам.

Текста е на сестрата на Рени, а музиката е на нейния съпруг. Явно познавайки я добре са доловили какво ѝ се пее, а тя наистина от години иска да направи балада. Деси Слава за пореден път внася цвят с вокали в песен на Рени. Меланхолична, напомняща за онзи ретро романтичен период на фолка. Личи си, че кореспондира с нея самата, вероятно песента ѝ е и лична. 

Аууу Рена пее естрадни песни вече :D

Аранжиментчето леко ми звучи минало през AI.

Редактирано от FolkEmpire

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...