Jump to content

Препоръчани коментари

Едно и също. Не знам феновете на концерта му как ще различават кога свършва една песен и започва друга.

Това дори не го изслушах до края. Много дълго и отегчително. Флоп

50 на 50 е това, сигурно след известно време ще става за слушане...

• Administrator changed the title to Меди - Моята съпруга

Надявам се, че след като мине концерта му ще започне да прави и бързи песни. Сигурно нарочно пуска едни и същи неща, да е нещо тематично и да става за изпълнение с бенд.... иначе не знам как да си го обясня? На такъв тип песни от преди 20 години даже хората са се наслушали. Клипът е като някакъв мини филм, но такива се правеха преди 20 години и бяха актуални тогава. Например една Соня Немска има нещо подобно от 2005 "В сряда се приготви" което е сюжетно видео и е в пъти по-добро. Цветелина Янева има черно-бял клип...... Това е нещо което е правено..... Аз никога не съм го харесвал като самостоятелен изпълнител, може би само "Обичам те-ти мене не" и "Мария" ми харесват. По-скоро дуетите с Галена и Ваня са ми на сърце, но толкова.

преди 3 минути, DevilWish каза:

Надявам се, че след като мине концерта му ще започне да прави и бързи песни. Сигурно нарочно пуска едни и същи неща, да е нещо тематично и да става за изпълнение с бенд.... иначе не знам как да си го обясня? На такъв тип песни от преди 20 години даже хората са се наслушали. Клипът е като някакъв мини филм, но такива се правеха преди 20 години и бяха актуални тогава. Например една Соня Немска има нещо подобно от 2005 "В сряда се приготви" което е сюжетно видео и е в пъти по-добро. Цветелина Янева има черно-бял клип...... Това е нещо което е правено..... Аз никога не съм го харесвал като самостоятелен изпълнител, може би само "Обичам те-ти мене не" и "Мария" ми харесват. По-скоро дуетите с Галена и Ваня са ми на сърце, но толкова.

Това му беше най-доброто :D 

Току що, Administrator каза:

Това му беше най-доброто :D 

Ами на мен две самостоятелни ми харесват повече и май имаше една Дивана, която не беше толкова лоша, но толкова. Обаче след "Да си тук" голямо еднообразие.

За жалост неговатаият съпруга не съм именно аз. Но пък @DarkChild е щастлив от този факт.

Редактирано от Andrew Cunanan.

Пак ли кавър бре Мъдьоооо АМАН!

Че и Тенекията за капак! Бляяя

И мънкащото му гласче на Мъдьо колко е шит.

Иначе ми е малко като мъжката версия на Мъко моя :D

Редактирано от FolkEmpire

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...