Jump to content

Препоръчани коментари

Диона е кучка, ама тая песен има цензура от мен :)

в една нормална държава тая щеше да е канселирана и затръшната зад решетките на някой пандиз без чиста вода и дневна светлина.

Дали е случайност, че пред артрибута й са сложили цензура? Защо продължава още да ГО крие? Точно така... Да ГО крие! Него..... големият.......... член ?
Азис ще бъде бесен! Открадна му лещите от преди 20 години.

Току що, asylum каза:

На майка ти кора, ма, аман от теб!

Този път и аз щях да изпсувам, че започна да досажда твърде често, но реших да оставя това на някой друг. :D На този шимейл му трябва почивка, но явно е решил да празнува с новата си песен!

преди 1 час, asylum каза:

На майка ти кора, ма, аман от теб!

Майка й - Неня Расизма!

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

в една нормална държава тая щеше да е канселирана и затръшната зад решетките на някой пандиз без чиста вода и дневна светлина.

Ще му е пракалено хубаво на Дион - хем на държавна издръжка, хем при мъже които няма къде да бягат ... 

Диона ми е една такава.. все едно не се къпе.

Ами не... Това ли е нечувано различната песен? Не се е получило.

Когато татенцето от ВМРО не спонсорира и хоп - клип за 2,49 евро... даже, това са почти 5 лв. Много са и.

Не знам канеслирана ли трябва да е каква е но само като се сетя как такива момичета поемат кое и как на бащите си , щото онова кметче ли е, какво беше там не знам е баш на баща и на годините и направо ми е гнусно. 

Гнусна е и Диона. Наистина е като нещо което не се къпи, евтин парцал. Единствената която изглежда като още по-голям парцал е Сузанита. Тия по мостовете имат повече класа.

И Младите слушат Диаона ли, идея си нямам как има участия?!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...