Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 14 Февруари 2026
Доминиране в Топ 20
Доминиране показва дали има изпълнители с много песни в Топ 20 (примерно 3+). Това е сигнал за силна инерция/популярност.

Праг (в Топ 20): 3 песни

Водещи изпълнители
  • Azis — 4 песни
  • Spiders
📰 Новини
Синът на Силвър изгря с роля в новия клип на баща му и Анелия
Синът на Силвър изгря с роля в новия клип на баща му и Анелия - "След 100 години". Когато музиката разказва лична история, кадрите се превръщат в емоция, а
signalbg • 14 Февруари 2026
  • Spiders
📰 Новини
Marianoff вдъхновен от лична история „На небето“ | БГ Радио - Само българска музика!
Marianoff, онова момче, което TOTO H от СкандаУ откри в хита „Само ако бях“, който даде освен старт на кариерата му, и знак за лирическия му тала...
bgradio • 14 Февруари 2026
  • Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 14 Февруари 2026
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).

Къде са ни артистите? Тикток и ютуб е залят от хубави чалга песни, с по-различни текстове, по-различни мелодии. Свържете се, експериментирайте. Големите дори не искат да си позволят да вземат нещо от непознати за тях лица.

Това примерно е много добро, както и още една песен, която издирвам от ТикТок.

• Spiders
📰 Новини
Татяна черпи вдъхновение от извора, представи своя прочит на обичана �
Татяна отново черпи вдъхновение от извора и добавя още един шедьовър към своя арсенал от емблематични фолклорни песни. Звездата, която е възпитаничка на
преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

“За Награда” дует на годината? Има поне 5 по-силни дуети за 2025та...

spacer.png

Емануела с 0 награди. Преслава, Азис, Десислава с по 2. Галена с 4-5. Меди Певец с 0 придружаващи награди.

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Емануела с 0 награди. Преслава, Азис, Десислава с по 2. Галена с 4-5. Меди Певец с 0 придружаващи награди.

Самите Галена и Преслава имат по-успешни дуети за същата година - “Кой бе Кой” и “Все по Живота”. Феновете им са гласували За Награда само от някаква сантименталност.

Да не говорим, че Капучина дори не е номинирана за дует, за да набутат Рени и Яни Янков

преди 2 часа , FikLena каза:

коя швестерка от форума е този плондер? Коментира клипове на секси батки в тикток явно да го забележат!! толкова е мен, ако бях женствен г ей колкото него!!!

има голи снимки в туитър от някакъв сайт с камери, бейби морковите в лидл са по-големи!!!!

преди 4 минути, fengergana каза:

коя швестерка от форума е този плондер? Коментира клипове на секси батки в тикток явно да го забележат!! толкова е мен, ако бях женствен г ей колкото него!!!

има голи снимки в туитър от някакъв сайт с камери, бейби морковите в лидл са по-големи!!!!

Веднъж беше написал хейт коментар за Емануела и като му отговорих, че е урунгел ме блокира

spacer.png

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

image.png.230d5b60823139ee03a2cb5029a863d3.pngimage.png.dac0dc537fcf21378f1e0a8ba4c363da.pngimage.png.1f59368f88356bd29f40b1d0563cd0dc.png

Има 11,5 милиона сумарно.

Е, да, но можеше повече от официалното видео. В смисъл, че ако я беше пуснала самостоятелно нея и на нейно място беше "Беше ли ти хубаво" в албума, сигурно само видеото щеше да има поне едни 15 М. Дано стане някакво чудо с тая песен :D 

преди 7 минути, fengergana каза:

Моля те не ме пускай във форума без мое обжаление.

WOMAN.BG

Причините за разочарованието са били свързани със семплата сценография, лошото озвучаване и фактът, че изпълнителят е пял на плейбек.

• Spiders
📰 Новини
Цветелина с емоционален подарък за двойния празник в ритъма на сиртак
Обичаната изпълнителка Цветелина избра символиката на двойния празник – любовта и виното, за да представи своя нов музикален проект. С песента „За приятелите“

И квооо, Василка се насрала, а те очаквали шоу и концерт. То беше ясно, че тоя е свръх мързел и не си е мръднал дебелия задник да направи и измисли нещо.

Хванал под ръчичка спонсора, турили на сцената 1 виенско колело и голям концерт.

laughing-laugh.gif

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

“За Награда” дует на годината? Има поне 5 по-силни дуети за 2025та...

spacer.png

Ако нещо не ми харесва при тези награди е, че се гласува за ИМЕНА. Просто беше най-очаквания дует, но самите те както казваш имаха по-хитови песни.
Една "Все по живота", една "Дъното копай" , една "Капучина" - топ 3 , поне един от тези дуети да беше.....
А много от наградите им всъщност са неадекватни тая година. За 2024 беше добре.
Меди пак по някаква инерция ли? Голям хит има ли? Ама то и като погледнем мъж-изпълнител изобщо заслужава ли награда за 2025? Може би това е причината, че е последният който се хареса на публиката. 

Азис е “на системи” часове преди втория му концерт

Сега ще пробута историята, че е бил много болен и затова се е издънил на концерта

spacer.png

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Сега ще пробута историята, че е бил много болен и затова се е издънил на концерта

spacer.png

Да го отмени направо

преди 46 минути, Emanuela.Carey каза:

spacer.png

Ще излезе на системи довечера.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...