Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Роско каза:

Малина е харесала коментар в тик ток, че "никой колега не е поканен".

Явно Василка, се е разтурила с дуетните си половинки.. 

Аз като ви казах че никой не е поканил, освен Галена. Тя е болна и дори не е била в залата, а клипа който е споделила на стори е от Галин.

Не знам колко е болна, щом дори и на концерта не успя да отиде, дано се оправи бързо!

• Spiders
Клюки
Киара подлуди със скандално поведение! Превърна дискотека в Содом и Гомор (Снимки)
Ако нещо в държавата на върви, „дай на народа хляб и зрелища“, е бил девизът на древната Римска империя В 21 век човечеството продължава да търси зрелища, особено когато хлябът не достига. Е, на това …
Kliuki.bg • 5 Февруари 2026
преди 4 часа , Willy каза:

Аз като ви казах че никой не е поканил, освен Галена. Тя е болна и дори не е била в залата, а клипа който е споделила на стори е от Галин.

Не знам колко е болна, щом дори и на концерта не успя да отиде, дано се оправи бързо!

Преструва се.

• Spiders
Spotify класация — България 🇧🇬
Дата: 13 Февруари 2026
Spotify Топ 10 — ежедневна класация
Данни от Spotify Charts. „Слушания/ден" са стриймовете за деня, „Общо" — натрупаните от появата в класацията.
#ПесенСлушания/денОбщоПромянаДни
1
Флиртаджийка
14 000458 172⬆️ +165
2
КУ-КУ
13 401737 479⬇️ -165
313 380184 826⏺ 021
411 328599 932⏺ 073
5
Габриела
10 383808 475⏺ 081
610 240910 653⏺ 0100
79 7062 655 203⬆️ +2225
89 379727 344⬆️ +596
99 2771 621 930⬆️ +7132
108 815775 009⬆️ +2137
преди 6 часа , Willy каза:

Срам я е било да се качи измежду сланините на Атижа. Мисля, че едно участие в Бушидо изглежда далеч по-класно от този панаир "концерт"

преди 5 минути, Гальо каза:

Срам я е било да се качи измежду сланините на Атижа. Мисля, че едно участие в Бушидо изглежда далеч по-класно от този панаир "концерт"

Едно клипче от една вана е по-малко срамно от тоя "концерт", съвсем нормално да се прави на болна. 

преди 12 часа , FikLena каза:

Много долна постъпка отстрана на Галена. Айде сега била болна..

3 системи+ Нурофен+ 1 кг грим + Плейбек

Готово !

Гордея се с нея! 

преди 12 часа , DarkChild каза:

О, само ще се цупи, че нищо от това не е според диетата на д-р Емилова.

Тогава да оди да разнася каши в дебелариума

преди 12 часа , Danger. каза:

Доста постничко при Азис. Изключвам факта, че след Галена всеки един концерт в България ще бледнее, но доста от хората сега са недоволни. 

Очаквано

преди 11 часа , Emanuela.Carey каза:

Излезе ми някакъв лайв във Тикток и “Обичам те” е на 100% плейбек. Поне да я беше записал наново в студио.

@xroflx9 Азия пее “Пробвай се” без Андра и е изтрил нейния вокал 💀

Очакван плейбек

преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза:

те просто не са достойни да пеят на една сцена с него, а само да му поднесат безплатно готов хит 😘 

Атижа заслужава

преди 11 часа , stereoto_ каза:

Яко плейбек кибичи .. Жалко 

Очаквано

преди 11 часа , Emanuela.Carey каза:

Меломаните са разочаровани

spacer.png

По чехли ли е??

преди 7 часа , Willy каза:

Преди да изпее “По По По” каза, че ще видим Галена съвсем скоро. Може би се надява да участва в концерта му днес.

преди 10 часа , FikLena каза:

1:30 ч. Това е Гавра ,подигравка

Всичко над час е екстра. Кви са тия събори по 5 часа? 

преди 9 часа , Гальо каза:

Мале това на Азис е дъното. Евтино, гадно, посредствено, яко плейбек, къде са му хитовете, къде му е публиката? Те хората на всички клипове изглежда като да заспят, дори на турбо кючеците. Ебаси илюзията създадена, че това е някакво топ топ топ име. Ужас

Очаквано

преди 9 часа , Роско каза:

Малина е харесала коментар в тик ток, че "никой колега не е поканен".

Явно Василка, се е разтурила с дуетните си половинки.. 

за кво са му - не е обявявал Азис и Приятели

преди 9 часа , Роско каза:

Аз все си мислех, че ще се постарае повече. Все пак Азис .. ама явно не :D

Много мислиш

преди 7 часа , Willy каза:

Ами коректна е - не върви да отменя участие в клуб, а да отиде на концерт. Все едно да не отидеш на работа и да се тагнеш от спа 🤣

преди 3 часа , DarkChild каза:

Преструва се.

Дано!

преди 27 минути, asylum каза:

Гордея се с нея! 

Тогава да оди да разнася каши в дебелариума

Очаквано

Очакван плейбек

Атижа заслужава

Очаквано

По чехли ли е??

По хАтижа е. 

PAPARAZZI.BG

Българската музикална сцена отдавна не беше ставала свидетел на подобен сблъсък на мащаби, концепции и очаквания. След грандиозния концерт на Галена в...

преди 3 минути, FikLena каза:
PAPARAZZI.BG

Българската музикална сцена отдавна не беше ставала свидетел на подобен сблъсък на мащаби, концепции и очаквания. След грандиозния концерт на Галена в...

Ти беше ли там, миУо?

при дъртия наркоман ще е още по трагично с 30 госта също на плейбек и лайв дране и крещене

преди 9 минути, fengergana каза:

при дъртия наркоман ще е още по трагично с 30 госта също на плейбек и лайв дране и крещене

Но пък наша Фиклена ще е доволна, хиляда часа концерт. 

преди 19 минути, asylum каза:

Ти беше ли там, миУо?

Оплака се че е бил само час и половина, значи е ходила. 

От друга страна - не се оплаква от липсата на гардероб за чадърито, и нито вопъл за липсата на метро, може би не е валяло и бившата ни гранддама е ходила пеша????? 

преди 29 минути, Emanuela.Carey каза:

Туй колело през цялото време ли се е въртяло? 🤣

Просто вече не е интересен. Сега и сам ще се забие. Няма какво ново да изпее, да покаже..... Вижте, че разчита на дуети и на песни пяти преди повече от 20 години! Последната му песен е супер, но той и в началото е разчитал на доста кавъри за хит! Тоест всичко вече са правили! Скука!

преди 21 минути, FikLena каза:

Атижа

FACEBOOK.COM

Ми топово е било значи, щом Атижа е била там - за кво са му други гости

преди 1 час , DevilWish каза:

Просто вече не е интересен. Сега и сам ще се забие. Няма какво ново да изпее, да покаже..... Вижте, че разчита на дуети и на песни пяти преди повече от 20 години! Последната му песен е супер, но той и в началото е разчитал на доста кавъри за хит! Тоест всичко вече са правили! Скука!

Не знам дали е чак такъв провал - надали някой е очаквал нещо повече. Азис отдавна е закачил токчетата, платинената брада и кичури и перата и на участия се отдава на 100% плейбек и бързичко претупване. 

Ако някой се е надявал на "Васил Левски 2", да беше помислил, че са минали повече от 20 години и няма кой да ражда на сцената. 

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 14 Февруари 2026
Топ 20 — моментна снимка
Това е списък с водещите позиции. Колоната "Промяна" показва движението спрямо предишната класация.
#ПесенГледанияПромянаДни
1300 648⏺ 05
2170 905🆕 Ново1
380 560⬇️ -12
478 886⬆️ +12449
577 929⬇️ -163
675 108⬇️ -38
751 258⬇️ -137
849 677⬇️ -148
945 712⬇️ -1110
1043 738⬆️ +122
1140 732⬆️ +2197
1239 945⬇️ -29
1338 350⬆️ +2231
1437 156⬆️ +277
1536 921⬇️ -1101
1633 993⬆️ +1229
1733 163⬇️ -55
1830 563⏺ 089
1930 024⬆️ +1491
2029 281🆕 Ново1
преди 14 часа , DarkChild каза:

Искаме дует с Филиппа Киркорова!

А, викаш да са една до друга, за да установим коя е по-голям и шукаритетен биологичен траверс.

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

А, викаш да са една до друга, за да установим коя е по-голям и шукаритетен биологичен траверс.

Мисията невъзможна, както пее Кати, не може да събереш една до друга един и същи траверс. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...